En Son Dizi & TV Haberleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ay hoşt

neyse zaten biz kadromuzu söyledik kerem çatay kulumuza seninle muhattap olmicez

Ekli dosyalar

• C0jS2WlWIAAj0So.jpg
    45.6 KB · Hit: 278
ayol macun, tims,o3,endemol teklif yspmış neticede siz bunlardan büyük değilsiniz
zaten haberler de çıktı yakında kesinleşir meryoşum sizi de reddetmiştir
Biz 4 kanalla çalişiyoruz
tv8 gibi neydüğü belli olmayan kanalla işimiz yok. Star çalişmadiği işleri acuna kakalıyor
Onlar ortak kanal
star timsle çalişmiyor bu sezon endemol dizisi bitecek zaten

Biz 4 kanalla çalişiyoruz
tv8 gibi neydüğü belli olmayan kanalla işimiz yok. Star çalişmadiği işleri acuna kakalıyor
Onlar ortak kanal
star timsle çalişmiyor bu sezon endemol dizisi bitecek zaten
ayol 4 kanalla çalışsanız nolacak kalite ortada daha doğrrusu yerlerde
bir paramparça bir kösem gibi tonla para da getiremeiyonuz artık yurtdışından

Meryem'in dizisi kesinleşti zaten.
Özcan Deniz'in İstanbullu Gelin dizisinde oynayacakmış.

Ayrıca Acun'un neresi büyük Emre tonla para döküyor ilk 100'e giremiyor.
prime timeda coşuyor adam
ayrıca istanbullu gelin aslı enverin dizisi değil mi

Meryem'in dizisi kesinleşti zaten.
Özcan Deniz'in İstanbullu Gelin dizisinde oynayacakmış.

Ayrıca Acun'un neresi büyük Emre tonla para döküyor ilk 100'e giremiyor.
Özcanın dizis ocakta başlayacakmiş meryem edho da değil mi? 1 bölüm için mi gelmiş

Hala parampincikin ilk sezonun etkisindesin
Kösem my rüzgarını arkasına almiş yelkenini yüzdürüyor

Özcanın dizis ocakta başlayacakmiş meryem edho da değil mi? 1 bölüm için mi gelmiş
TV8 Prime Time'de ortalamada şuan 7. kanal. Coştuğu tek gün hafta sonu o da AB'de.
Onlar da tutmuş formatlar bir zahmet boş haftasonunda izlensin.

Ben haberi Medyaradar'da görmüştüm acaba yanlış resim mi kullandılar ki.

Forumda konusu açılmıştı. instagramdan alınmış ss ile ocakta yazıyordu

ben neticede ab ciyim ay neyse @destere ye uyup soğuk nevale mary nin yeni dizisini izlicem sora şederiz yine good night

Hala parampincikin ilk sezonun etkisindesin
Kösem my rüzgarını arkasına almiş yelkenini yüzdürüyor
neticede senin şirkte pay kalmadı
neyse ben çıktım hadi çüz

Bilemiycem belki sonradan dahil olur. 😕
Konuyu @sürgünüm açmiş. Belki o detaylı biliyordur. Dediğim instagram resmi https://fav10.net/forum/threads/İst...şrol-oyuncusu-belli-oldu.263511/#post-2912144
ben neticede ab ciyim ay neyse @destere ye uyup soğuk nevale mary nin yeni dizisini izlicem sora şederiz yine good night

Sen merak etme BSA gibi kıytırık bi dizi atarız tv8in önüne

mary harika ya downtondaki gibi soğukta değil kız soyundukça bana hararet basıyor yalnız kıza kim .... yor yine orda biz sadece seyretmek zorunda kalıyoruz

mary harika ya downtondaki gibi soğukta değil kız soyundukça bana hararet basıyor yalnız kıza kim .... yor yine orda biz sadece seyretmek zorunda kalıyoruz
mary çok açılmış ama konu sıkıcı ilk 10 dk itibariyle daha açılırsa devam ederim
neyse meryoşa bu hikaye uygundur toplantıda konuşun bir biz zaten @mrt-06 ile anlaştık şovda olur dizi

https://onedio.com/haber/hitler-e-gobek-atan-ilk-ajan-dansozumuz-emine-adalet-pee-734231

giriş kısmı banada sıkıcı gelmişti ama yarım saat içinde bünye diziye uyum sağladı devamı geldi bir şekilde

devam et mary nin birde anası var mary kadar ırspı olmasın o da sağlam bir karakter

kızına diyor bundan sonraki on yıl tüm kasaba üstümden geçse yinede senin skorunu yakalayamam

ana kız öyle harbi insanlar paylaşımcı insanlar

ama bizdekiler öylemi? bir halvete ulaşmak için kırkbin dereden su getirirsin ama yinede gösterirler devamı gelmez

Güzelmiş ama tarihi dizi
bizde olayı tamamen anlatacak senarist zor bulursun
bizim matahari gösterir ama vermez yani namusunada o derece düşkündür memleket aşkıylada olsa sadece gösterir ? devamı gelmeyecektir
öyle bir diziyide çekseler nolur çekmeseler nolur