En Son Dizi & TV Haberleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Dirilişin videolarını da yüklemiyorlar artık Diriliş hesabı 1 aydır bomboş hiç paylaşım yok.ss

Bana kanalların kendi sitesinden gelen veeileri söyleme
bir star tv sitesi var 1 günde 1 milyon oluyor tüm dizileri adagsdaga

İşte 40'ı da geçemeyeceği için netflixe geçmiş
Hiç satılır deme şimdi 2013ten beridir

Araplardan sonra kamboçyalılar hemen yuklenmediği için izlemiyor der
olabilir

aha mesela karakterlerin tarihle ilgisini anlatan videolar bile iyi izleniyor rusça
timoş yasaklamasa coşarız

kendi siteleri değil youtube kanalından bahsediyorum total d nin

ay bir dediğin bir dedğini tutsun biraz önce bizim diziler satılacağı ka satıldı diyorsun şimdi 40 ı geçemez ondan netflix e gitmiş diyorsun ay bu durumda ben bile mazeret uyduramam @mrt-06

Yayınlanma tarihlerine bak
2.Sezon bile başlamamişti. 2.sezon merakıyla azcık artmiştir.
biri 2 ay önce diğeri 5 ay önce
aurıca bu tarihi bilgi dizi sahnesi bile değil dizininsahneleri ya da bölümleri altyazı ekleyince izlenemiyor türkiyeden garip bir sistemi var kösemin

Kanal d kendi dizilerini youtubedan mı yayınlıyor? full olarak?

Çalılık bizim dizi mi? netflixte olan dizilerimiz yurtdışı kapalı zaten yurt dişinda satılıyoruz hala. Çalılık satilmiştir satılacağı kadar. zaten sezon kısaydı. Mesela son dizisi yurtdişina açık. Çunku alıcısı yok pek
Satıldı satılacağı kadar.

@mrt-06 sahneler demedi mi en başta
sahneleri izlenmiyor diyorum en başından beri total d için

eskisi ka satıamıyorsunuz önceden dizi başlamadan satıldı haberi gelirdi şimdi daha bir şili bir gürcistana satılmş bu seneki dizileriniz

Paket sisteme geçtik. fipiçi de başlasın, topluca haberlerini açarız. bak bu şehir arkandan gelecek fragmanı çıktı gurcistan haberi geldi mesela
İçerde satıldı şili haberi geldi. yavaş yavaş
Sanki tims sattı
kösem haberlerini de göremiyorum. sen kösem sstıldı haberleri açıyorsun

la tims in sitesine gir ya da youtube kanalına bak ya da fox un geçtiği her habere bak my 50 den fazla ülkeye satıldı yayınlanıyor son 3 yılda paramparça dışında bu rakamı geçen olmadı
vatanım sensin geçer gibi birkaç aya belki
kaldı ki latin amerikada daha my bitmedi bitsin orada da 15-20 ülkede yayına girer beroş bir işe yaramış olur
ay senin yüzünden video ararken kösem isimli bu ablamıza rast geldim vk da
konu çok yanlış yerlere gidyordu @EFE UYSAL @sürgünüm

My diyor. Uzaya my satılsa kösem satıldı diyecen
konumuz my değil kösem

Ne güzel işte seni doğru yola sürüklemişim. sana kalsa koca memeli sultan süleyman isimli resim bulurdun

Tip yok dudaklar silikon.
((

bu kız benim yaslarıma geldiğinde ben yaslanırım daha uğraşamam ama ilerde olursa kızımı yetiştiricem bildiğim herşeyi öğreticem yeni dönem cadolozlara kızım hadlerinibildirmeye devam edecek inş 20 yıl sonra
@mrt-06

@EFE UYSAL dirilişteki şu dirilten ak sakallı dedeyi çağır bu çikinellanın içine şeytan kaçmış 😱