ücretleri çok şişirmezlerse yurtdışı satışıyla devam eder dizi
Polonya devlet televizyonu TVP1 in yaptığı ankete göre ülkede en popüler Türk oyuncular
kadınlarda
meryoşum
beroş
selma ergeç
cansu dere
hülya avşar
amine gülşe
erkeklerde
halit ergenç
murat yıldırım
engin akyürek
mehmet akif alakurt
buğra gülsoy
uğur polat
olmuşsahte ''biz'' @mrt-06 nın amine gülşeyi listeye aldırarak amaçladığı darbe önlendi çok şükürbu arada @Çiğdem- ve @vadikızı da maraz ali parlağı için çok çabalamış belli@dosimosi @cookies @Forumdash @Harunnn60 @Aserat @eskici @gizem ak @destere
hangisimahallemdeki guzelligin listede olmasi guzel
meraktan catlahangisi
ay ne var bunda basit bir mantıkla çzöülür şimdi meryoşum ve selma almanyada doğma büyüme senin mahalleden olamazlar hülya avşar yaş olarak sizin mahalleden olması zor @vadikızı ndan bile yaşlıyız bizmeraktan catlaforumdaki bazi beni taniyan kisiler kimi kaskettigimi bilir 😉
Bende ankaraliliyimay ne var bunda basit bir mantıkla çzöülür şimdi meryoşum ve selma almanyada doğma büyüme senin mahalleden olamazlar hülya avşar yaş olarak sizin mahalleden olması zor @vadikızı ndan bile yaşlıyız biz
beren ankara doğumlu o da olamaz cansu dere ve amine gülşe kaldı amine gülşe diyorum
Sahte senin suratındır yılan. .ssPolonya devlet televizyonu TVP1 in yaptığı ankete göre ülkede en popüler Türk oyuncular
kadınlarda
meryoşum
beroş
selma ergeç
cansu dere
hülya avşar
amine gülşe
erkeklerde
halit ergenç
murat yıldırım
engin akyürek
mehmet akif alakurt
buğra gülsoy
uğur polat
olmuşsahte ''biz'' @mrt-06 nın amine gülşeyi listeye aldırarak amaçladığı darbe önlendi çok şükürbu arada @Çiğdem- ve @vadikızı da maraz ali parlağı için çok çabalamış belli@dosimosi @cookies @Forumdash @Harunnn60 @Aserat @eskici @gizem ak @destere
ay ne var bunda basit bir mantıkla çzöülür şimdi meryoşum ve selma almanyada doğma büyüme senin mahalleden olamazlar hülya avşar yaş olarak sizin mahalleden olması zor @vadikızı ndan bile yaşlıyız biz
beren ankara doğumlu o da olamaz cansu dere ve amine gülşe kaldı amine gülşe diyorum
Kadın listesi baştan aşşağıya rezalet zatende erkeklerde kenanın olması daha büyük rezalet olmış ayollPolonya devlet televizyonu TVP1 in yaptığı ankete göre ülkede en popüler Türk oyuncular
kadınlarda
meryoşum
beroş
selma ergeç
cansu dere
hülya avşar
amine gülşe
erkeklerde
halit ergenç
murat yıldırım
engin akyürek
mehmet akif alakurt
buğra gülsoy
uğur polat
mahallemdeki guzelligin listede olmasi guzel
Sahte senin suratındır yılan. .ss
Bu arada şuan metrodayım yanımdaki orta yaşlı adam telefondan Pretty Little Liars izliyor, halkın dizisi.Aria'nın babasının fındık kırdığı bölüm.
vadikızı kadar başına taş düşsünde kalkama inşallah emii aa yaşıma kurban kurban ol en güzel yaşımdayım benn
Kadın listesi baştan aşşağıya rezalet zatende erkeklerde kenanın olması daha büyük rezalet olmış ayoll
evet ateşin altına odunu attık hayırlısıylakadin listesi yine iyi erkeklerde Kenanin olmamasi Mehmet Akifin olmasi absurd)
3 seçenekte birbirinden kötü ayoll
Bende inanmıyorum zatende Mahir'in hapisten kaçip göçmen bi kadının evine sığınması gibi bi olay macera olursa hele bide aşık olurlarsa birbirlerine o dizi tadından yenmez @xemrexxx @darksaal @ABAY_06 @Yakamoz-Asi
Meryem'i fasıl meyhanesinde edebiyle namusuyla eli maşalı bi kadın rusça şarkılar söyletebilirlerMY'de Mehmet'e nini söylemişti zatenHürrem Sultan'ın SöylediÄŸi Ninni (Mehmed's lullaby) - YouTube ( @xemrexxx seni etiketliyorum hala bişey demedin)
Sen git CW'ya Elena'yı getir sonra Ay Yapım'ın işine kariş3 seçenekte birbirinden kötü ayoll
ayol işte oda senin totoşluğun meryoş senin şirketi hep reddediyor diye elem keder yapıyon---- Gizli kapılar ardından yapılan görüşmelerde ise Uzerli ve İmirzalıoğlu'nun uyumlu bir ikili olabileceği düşünülüyor. ---
Allah aşkına Meryem myden ayrılıp, KARADAYI'da oynayacak haberleri çıktıgından beridir bu uyumu görüyorumSanırım haberdeki "gizli" ben oluyorum
Yıl 2013'müş yani
https://fav10.net/forum/threads/karadayı-dizisi-İçin-Şok-İddia.194032/page-2#post-1349093
Ordaki yorum Meryem'in hamile oldugu basına sızmadan yapılmış yorumayol işte oda senin totoşluğun meryoş senin şirketi hep reddediyor diye elem keder yapıyoneski yorumların ortada zati
elena BİLE bunlardan iyidir---- Gizli kapılar ardından yapılan görüşmelerde ise Uzerli ve İmirzalıoğlu'nun uyumlu bir ikili olabileceği düşünülüyor. ---
Allah aşkına Meryem myden ayrılıp, KARADAYI'da oynayacak haberleri çıktıgından beridir bu uyumu görüyorumSanırım haberdeki "gizli" ben oluyorum
Yıl 2013'müş yani
https://fav10.net/forum/threads/karadayı-dizisi-İçin-Şok-İddia.194032/page-2#post-1349093
Sen git CW'ya Elena'yı getir sonra Ay Yapım'ın işine kariş
ay hoşt sana O3 ve endemolden birini kabul ederse görürsün yine tuba ya da bensu gibi yeteneksizlerle dizi yapmak zorunda kalıcanOrdaki yorum Meryem'in hamile oldugu basına sızmadan yapılmış yorumteklif bile gitmemiş yanineyi reddediyor? Şuan meryem düşük oldugu için bizi kabul edecek
Düşen diziyi kurtarmak için az daha yağla kızıelena BİLE bunlardan iyidir
Benim ikinci seçeneğim Koton reklamıyla beni kendine aşık eden Fahriye'deay hoşt sana O3 ve endemolden birini kabul ederse görürsün yine tuba ya da bensu gibi yeteneksizlerle dizi yapmak zorunda kalıcan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?