En Son Dizi & TV Haberleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Polonya devlet televizyonu TVP1 in yaptığı ankete göre ülkede en popüler Türk oyuncular

kadınlarda
meryoşum
beroş
selma ergeç
cansu dere
hülya avşar
amine gülşe

erkeklerde
halit ergenç
murat yıldırım
engin akyürek
mehmet akif alakurt
buğra gülsoy
uğur polat

olmuş
sahte ''biz'' @mrt-06 nın amine gülşeyi listeye aldırarak amaçladığı darbe önlendi çok şükür
bu arada @Çiğdem- ve @vadikızı da maraz ali parlağı için çok çabalamış belli
@dosimosi @cookies @Forumdash @Harunnn60 @Aserat @eskici @gizem ak @destere

mahallemdeki guzelligin listede olmasi guzel

Reactions: Tolstoyevski
meraktan catla
forumdaki bazi beni taniyan kisiler kimi kaskettigimi bilir 😉
ay ne var bunda basit bir mantıkla çzöülür şimdi meryoşum ve selma almanyada doğma büyüme senin mahalleden olamazlar hülya avşar yaş olarak sizin mahalleden olması zor @vadikızı ndan bile yaşlıyız biz

beren ankara doğumlu o da olamaz cansu dere ve amine gülşe kaldı amine gülşe diyorum

gecmisimimi arastiriyorsun yoksa?

okadar yazistik. bilmen gerekir

Bende ankaraliliyim

Sahte senin suratındır yılan. .ss

Bu arada şuan metrodayım yanımdaki orta yaşlı adam telefondan Pretty Little Liars izliyor, halkın dizisi.
Aria'nın babasının fındık kırdığı bölüm.

vadikızı kadar başına taş düşsünde kalkama inşallah emii aa yaşıma kurban kurban ol en güzel yaşımdayım benn

Kadın listesi baştan aşşağıya rezalet zatende erkeklerde kenanın olması daha büyük rezalet olmış ayoll

kadin listesi yine iyi erkeklerde Kenanin olmamasi Mehmet Akifin olmasi absurd)

@Aserat ve ay yapim dizisi izlemek
onun izlediği dizilerden hayır gelmez. Meryoşunu yakacan

mahallemdeki guzelligin listede olmasi guzel

Sahte senin suratındır yılan. .ss

Bu arada şuan metrodayım yanımdaki orta yaşlı adam telefondan Pretty Little Liars izliyor, halkın dizisi.
Aria'nın babasının fındık kırdığı bölüm.

vadikızı kadar başına taş düşsünde kalkama inşallah emii aa yaşıma kurban kurban ol en güzel yaşımdayım benn

Kadın listesi baştan aşşağıya rezalet zatende erkeklerde kenanın olması daha büyük rezalet olmış ayoll

kadin listesi yine iyi erkeklerde Kenanin olmamasi Mehmet Akifin olmasi absurd)
evet ateşin altına odunu attık hayırlısıyla
işini çinde meryoş varsa en çok ben bilirim bir önceki sayfada dediğim gibi esas kadın için hatice şendil ve meryoş ; 2. kadın için gökçe bahadırla görüşülüyor ( @Aserat
) @Bully @cookies @eskici @destere
https://twitter.com/x/status/797763201010171904

---- Gizli kapılar ardından yapılan görüşmelerde ise Uzerli ve İmirzalıoğlu'nun uyumlu bir ikili olabileceği düşünülüyor. ---

Allah aşkına Meryem myden ayrılıp, KARADAYI'da oynayacak haberleri çıktıgından beridir bu uyumu görüyorum
Sanırım haberdeki "gizli" ben oluyorum

Yıl 2013'müş yani

https://fav10.net/forum/threads/karadayı-dizisi-İçin-Şok-İddia.194032/page-2#post-1349093

3 seçenekte birbirinden kötü ayoll
Sen git CW'ya Elena'yı getir sonra Ay Yapım'ın işine kariş

ayol işte oda senin totoşluğun meryoş senin şirketi hep reddediyor diye elem keder yapıyon
eski yorumların ortada zati

ayol işte oda senin totoşluğun meryoş senin şirketi hep reddediyor diye elem keder yapıyon
eski yorumların ortada zati
Ordaki yorum Meryem'in hamile oldugu basına sızmadan yapılmış yorum
teklif bile gitmemiş yani
neyi reddediyor? Şuan meryem düşük oldugu için bizi kabul edecek

elena BİLE bunlardan iyidir

Ordaki yorum Meryem'in hamile oldugu basına sızmadan yapılmış yorum
teklif bile gitmemiş yani
neyi reddediyor? Şuan meryem düşük oldugu için bizi kabul edecek
ay hoşt sana O3 ve endemolden birini kabul ederse görürsün yine tuba ya da bensu gibi yeteneksizlerle dizi yapmak zorunda kalıcan