En Son Dizi & TV Haberleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
biz xemrexxx olarak öyle duyduk arap kullarımızdan :D gökçe bahadır 2. kadın meryoşum diğer kadın başrol olacak biz de @Aserat la sana naik yapıcaz:A hatice, hatice şendil :F
@Aserat ve ay yapim dizisi izlemek :A onun izlediği dizilerden hayır gelmez. Meryoşunu yakacan:F

Polonya devlet televizyonu TVP1 in yaptığı ankete göre ülkede en popüler Türk oyuncular

kadınlarda
meryoşum
beroş
selma ergeç
cansu dere
hülya avşar
amine gülşe

erkeklerde
halit ergenç
murat yıldırım
engin akyürek
mehmet akif alakurt
buğra gülsoy
uğur polat

olmuş:) sahte ''biz'' @mrt-06 nın amine gülşeyi listeye aldırarak amaçladığı darbe önlendi çok şükür:A bu arada @Çiğdem- ve @vadikızı da maraz ali parlağı için çok çabalamış belli:F @dosimosi @cookies @Forumdash @Harunnn60 @Aserat @eskici @gizem ak @destere

Polonya devlet televizyonu TVP1 in yaptığı ankete göre ülkede en popüler Türk oyuncular

kadınlarda
meryoşum
beroş
selma ergeç
cansu dere
hülya avşar
amine gülşe

erkeklerde
halit ergenç
murat yıldırım
engin akyürek
mehmet akif alakurt
buğra gülsoy
uğur polat

olmuş:) sahte ''biz'' @mrt-06 nın amine gülşeyi listeye aldırarak amaçladığı darbe önlendi çok şükür:A bu arada @Çiğdem- ve @vadikızı da maraz ali parlağı için çok çabalamış belli:F @dosimosi @cookies @Forumdash @Harunnn60 @Aserat @eskici @gizem ak @destere

mahallemdeki guzelligin listede olmasi guzel :)

• İlginç
Reactions: Tolstoyevski
meraktan catla :D forumdaki bazi beni taniyan kisiler kimi kaskettigimi bilir 😉
ay ne var bunda basit bir mantıkla çzöülür şimdi meryoşum ve selma almanyada doğma büyüme senin mahalleden olamazlar hülya avşar yaş olarak sizin mahalleden olması zor @vadikızı ndan bile yaşlıyız biz:A
beren ankara doğumlu o da olamaz cansu dere ve amine gülşe kaldı amine gülşe diyorum :F

gecmisimimi arastiriyorsun yoksa? :D
okadar yazistik. bilmen gerekir :A

ay ne var bunda basit bir mantıkla çzöülür şimdi meryoşum ve selma almanyada doğma büyüme senin mahalleden olamazlar hülya avşar yaş olarak sizin mahalleden olması zor @vadikızı ndan bile yaşlıyız biz:A
beren ankara doğumlu o da olamaz cansu dere ve amine gülşe kaldı amine gülşe diyorum :F
Bende ankaraliliyim :D

kadınlarda
meryoşum
beroş
selma ergeç
cansu dere
hülya avşar
amine gülşe

erkeklerde
halit ergenç
murat yıldırım
engin akyürek
mehmet akif alakurt
buğra gülsoy
uğur polat

Sahte senin suratındır yılan. .ss

Bu arada şuan metrodayım yanımdaki orta yaşlı adam telefondan Pretty Little Liars izliyor, halkın dizisi. :F Aria'nın babasının fındık kırdığı bölüm. :A

:F:F:Fvadikızı kadar başına taş düşsünde kalkama inşallah emii aa yaşıma kurban kurban ol en güzel yaşımdayım benn

kadınlarda
meryoşum
beroş
selma ergeç
cansu dere
hülya avşar
amine gülşe

erkeklerde
halit ergenç
murat yıldırım
engin akyürek
mehmet akif alakurt
buğra gülsoy
uğur polat

Kadın listesi baştan aşşağıya rezalet zatende erkeklerde kenanın olması daha büyük rezalet olmış ayoll :ppp::ppp::ppp:

kadin listesi yine iyi erkeklerde Kenanin olmamasi Mehmet Akifin olmasi absurd)

@Aserat ve ay yapim dizisi izlemek :A onun izlediği dizilerden hayır gelmez. Meryoşunu yakacan:F

mahallemdeki guzelligin listede olmasi guzel :)

Sahte senin suratındır yılan. .ss

Bu arada şuan metrodayım yanımdaki orta yaşlı adam telefondan Pretty Little Liars izliyor, halkın dizisi. :F Aria'nın babasının fındık kırdığı bölüm. :A

:F:F:Fvadikızı kadar başına taş düşsünde kalkama inşallah emii aa yaşıma kurban kurban ol en güzel yaşımdayım benn

Kadın listesi baştan aşşağıya rezalet zatende erkeklerde kenanın olması daha büyük rezalet olmış ayoll :ppp::ppp::ppp:

kadin listesi yine iyi erkeklerde Kenanin olmamasi Mehmet Akifin olmasi absurd)
evet ateşin altına odunu attık hayırlısıyla:A işini çinde meryoş varsa en çok ben bilirim bir önceki sayfada dediğim gibi esas kadın için hatice şendil ve meryoş ; 2. kadın için gökçe bahadırla görüşülüyor ( @Aserat :A ) @Bully @cookies @eskici @destere

evet ateşin altına odunu attık hayırlısıyla:A işini çinde meryoş varsa en çok ben bilirim bir önceki sayfada dediğim gibi esas kadın için hatice şendil ve meryoş ; 2. kadın için gökçe bahadırla görüşülüyor ( @Aserat :A ) @Bully @cookies @eskici @destere

---- Gizli kapılar ardından yapılan görüşmelerde ise Uzerli ve İmirzalıoğlu'nun uyumlu bir ikili olabileceği düşünülüyor. ---

Allah aşkına Meryem myden ayrılıp, KARADAYI'da oynayacak haberleri çıktıgından beridir bu uyumu görüyorum :F Sanırım haberdeki "gizli" ben oluyorum :F

Yıl 2013'müş yani:A
Bende inanmıyorum zatende Mahir'in hapisten kaçip göçmen bi kadının evine sığınması gibi bi olay macera olursa hele bide aşık olurlarsa birbirlerine o dizi tadından yenmez @xemrexxx @darksaal @ABAY_06 @Yakamoz-Asi

Meryem'i fasıl meyhanesinde edebiyle namusuyla eli maşalı bi kadın rusça şarkılar söyletebilirler:X MY'de Mehmet'e nini söylemişti zaten:X Hürrem Sultan'ın SöylediÄŸi Ninni (Mehmed's lullaby) - YouTube ( @xemrexxx seni etiketliyorum hala bişey demedin:X)

https://fav10.net/forum/threads/karadayı-dizisi-İçin-Şok-İddia.194032/page-2#post-1349093

3 seçenekte birbirinden kötü ayoll :( :( :(
Sen git CW'ya Elena'yı getir sonra Ay Yapım'ın işine kariş :F

---- Gizli kapılar ardından yapılan görüşmelerde ise Uzerli ve İmirzalıoğlu'nun uyumlu bir ikili olabileceği düşünülüyor. ---

Allah aşkına Meryem myden ayrılıp, KARADAYI'da oynayacak haberleri çıktıgından beridir bu uyumu görüyorum :F Sanırım haberdeki "gizli" ben oluyorum :F

https://fav10.net/forum/threads/karadayı-dizisi-İçin-Şok-İddia.194032/page-2#post-1349093
ayol işte oda senin totoşluğun meryoş senin şirketi hep reddediyor diye elem keder yapıyon :F eski yorumların ortada zati :F

ayol işte oda senin totoşluğun meryoş senin şirketi hep reddediyor diye elem keder yapıyon :F eski yorumların ortada zati :F
Ordaki yorum Meryem'in hamile oldugu basına sızmadan yapılmış yorum :Fteklif bile gitmemiş yani:F neyi reddediyor? Şuan meryem düşük oldugu için bizi kabul edecek :A

Sen git CW'ya Elena'yı getir sonra Ay Yapım'ın işine kariş :F
elena BİLE bunlardan iyidir :A :A :A

Ordaki yorum Meryem'in hamile oldugu basına sızmadan yapılmış yorum :Fteklif bile gitmemiş yani:F neyi reddediyor? Şuan meryem düşük oldugu için bizi kabul edecek :A
ay hoşt sana O3 ve endemolden birini kabul ederse görürsün yine tuba ya da bensu gibi yeteneksizlerle dizi yapmak zorunda kalıcan :A