kşm demiş
Bir sayfa var ya Dizi Reytingleri diye hani bizden haber çalan.kşm demiş
başlasın bir an önce hazır ab grubu fox a geçmişkenBir sayfa var ya Dizi Reytingleri diye hani bizden haber çalan.
Ben MY'ye yeniden başladım artık başlaması beni ilgilendirmiyor.başlasın bir an önce hazır ab grubu fox a geçmişken
fox un ihtişamlı günlerine yolculuk ettin demek afk-my-acunBen MY'ye yeniden başladım artık başlaması beni ilgilendirmiyor.
AFK - Acun - Fox ne alaka?fox un ihtişamlı günlerine yolculuk ettin demek afk-my-acun
my ile fox ne alakaAFK - Acun - Fox ne alaka?MY'ye bakıyorum sadece Unutma Beni bitince günlük dizi boşluğuna düştüm o yüzden.
Off sen kendi mesajını okumuyon mu?my ile fox ne alakakösemi mi izliyon yoksa
fox un ihtişamlı günlerine yolculuk ettin demek afk-my-acun
şov diyecektim.ss yoksa değiştirdin mi yetkilerini kullanıpOff sen kendi mesajını okumuyon mu?Fox diyen sensin ben de ne alaka dedim. .ss
Hayır.şov diyecektim.ss yoksa değiştirdin mi yetkilerini kullanıp
Cnm 5tede vardı 4 tedeDizimize yeni oyuncu.Bana Sevmeyi anlata katılmış Yaprak Dökümünün Nevin hanımı. Ay Yapım seviyor bu kadını.@Aserat konu manyağı al sana konu aç.
o değil de baksana mipcom özel sayısında elif ciğim nasıl parlıyorBest modeller bunlar mıymış?
Bir tek Kanal D yok.o değil de baksana mipcom özel sayısında elif ciğim nasıl parlıyor@faruk @Forumdash ın diziler nasıl da sönük kalmış yanında@ozgur2113
Ekli dosyayı görüntüle 52193
best model adaylarıtöbe töbe bunlar kim bee
kanal d kendi dizilerini kendi satıyor cahal altta eccho rights diyor.ssBir tek Kanal D yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?