kşm demiş
Bir sayfa var ya Dizi Reytingleri diye hani bizden haber çalan.kşm demiş![]()
başlasın bir an önce hazır ab grubu fox a geçmişkenBir sayfa var ya Dizi Reytingleri diye hani bizden haber çalan.![]()
Ben MY'ye yeniden başladım artık başlaması beni ilgilendirmiyor.başlasın bir an önce hazır ab grubu fox a geçmişken![]()
fox un ihtişamlı günlerine yolculuk ettin demek afk-my-acunBen MY'ye yeniden başladım artık başlaması beni ilgilendirmiyor.![]()
AFK - Acun - Fox ne alaka?fox un ihtişamlı günlerine yolculuk ettin demek afk-my-acun![]()
my ile fox ne alakaAFK - Acun - Fox ne alaka?MY'ye bakıyorum sadece Unutma Beni bitince günlük dizi boşluğuna düştüm o yüzden.
![]()
Off sen kendi mesajını okumuyon mu?my ile fox ne alakakösemi mi izliyon yoksa
![]()
fox un ihtişamlı günlerine yolculuk ettin demek afk-my-acun![]()
şov diyecektim.ss yoksa değiştirdin mi yetkilerini kullanıpOff sen kendi mesajını okumuyon mu?Fox diyen sensin ben de ne alaka dedim. .ss
Hayır.şov diyecektim.ss yoksa değiştirdin mi yetkilerini kullanıp![]()
Cnm 5tede vardı 4 tedeDizimize yeni oyuncu.Bana Sevmeyi anlata katılmış Yaprak Dökümünün Nevin hanımı. Ay Yapım seviyor bu kadını.
@Aserat konu manyağı al sana konu aç.
o değil de baksana mipcom özel sayısında elif ciğim nasıl parlıyorBest modeller bunlar mıymış?![]()
Bir tek Kanal D yok.o değil de baksana mipcom özel sayısında elif ciğim nasıl parlıyor@faruk @Forumdash ın diziler nasıl da sönük kalmış yanında
@ozgur2113
Ekli dosyayı görüntüle 52193
best model adaylarıtöbe töbe bunlar kim bee
kanal d kendi dizilerini kendi satıyor cahal altta eccho rights diyor.ssBir tek Kanal D yok.![]()