En Son Dizi & TV Haberleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Tv2deki fransız dizisi değilmiydi

Tamam kanal ülkenin 2.kanalı en çok izlenen ama raive rai grubunun televizyonlarından sonra

rai nin bir kanalı bu kanaldan çok izleniyor gözüküyor reytingte

dizi demiyorum film .ss
Tv2 de kadınlarla ilgili komedi vardı yabancı fransız yada senin dediğin gibi italyan da olabilir bilmiyorum. Tv2 komedi diyince o dizi aklıma geldi

Tv2 de kadınlarla ilgili komedi vardı yabancı fransız yada senin dediğin gibi italyan da olabilir bilmiyorum. Tv2 komedi diyince o dizi aklıma geldi
bu dizi çok garip ya koreden uyarlama kore dizilerinin deli gibi izlendiği asya ülkelerinde hep çakıldı arnavutluk-italya vb. yerlerde rekor kırıyor

Aslında yeri burası değil, ama tiyatro ile ilgili hiçbir başlık olmadığı ve söz konusu oyuncular da daha çok TV'den tanındığı için buradan bildirmek istedim. "Kozalar" isimli bir tiyatro oyunu prömiyerini Fransa'nın dünyaca ünlü Avignon Festivali'nde gerçekleştirmiş ve 30 Temmuz'a kadar orada oynanmaya devam edecek; Ekim'den sonra da ülkemize gelecekmiş.

Ayşenil Şamlıoğlu yönetiyor, Demet Evgar, Binnur Kaya ve Esra Dermancıoğlu ise başrollerde oynuyormuş. Şurada da 1-2 röpörtaj var, profilimdeki resim de onlardan biri için çekilmiş.

http://www.trendsetteristanbul.com/kozalar-avignonda-oruluyor/
http://www.milliyet.com.tr/kozalari...zar/haberdetay/10.07.2016/2275350/default.htm

Tabii gelişmenin kendisine de sevindim, ama işin en iyi tarafı Binnur Kaya'dan aylar sonra haber alabilmek oldu.

Bu da oyundan bir kare:

@xemrexxx @Forumdash

Son düzenleme:
kadroya bak 😱

bu arada 8 ağustosta güneşin kızları romanyada başlayacakmış alacağı reytinglerle sana ve kırgın deniz totoşuna nanik yapmaya hazırlanıyorum

Son düzenleme:
Binnur Kaya ve Demet Evgar

Haluk Bilginer ve Kıvanç oynadılar birbirleriyle. 8 geri mi dönuyor asparasgas haberlerini duyar gibiyim. Ben ceo olarak karşıyım buna. Vahide ile görüşmelerimiz doğrudur. Ama şuan net bişey diyemem basın açıklamasını sonra yapıcaz zaten

Tuba yüzünden vahide teyzemin kariyeri de darbe alacak bu diziyi şimdiden yok edeyim ben

Tuba yüzünden vahide teyzemin kariyeri de darbe alacak bu diziyi şimdiden yok edeyim ben
yav ne kadar sığ düşünüyorsun vahide nenem ile haluk dedem tuba ve kıvançı duyunca gözlerindedolar işareti çıkmıştır ki kıskanma emerex
kıskanma kıskanıyorsan içinde patlat dşarıyaverme

Ay hoşt vahide teyzem my ve afk ile seninkinin ömrü hayatinda göremediği başariyi yakalamiş kiyaslanamaz bile haluk bilginer desen tatli hayat - ezel drrken son dizisi bbc deydi hollywoood yapimi filmlerde oynuyor adam komikleşme

görüyon mu seninkinin antiliği beroş ve öykü karayel fanlarını birleştirmiş ben de diyorum bu öykü karayel fan oylamalarında nasıl bu ka yüksek oy alıyor beroş fanlarının desteğiymiş
ay bu fan dünyası çok entrikalı
@Yiğitt @Forumdash @eskici @Harunnn60 @cookies

Çok güzel olmuşlar ben de istiyorum bir proje