En Son Dizi & TV Haberleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hoşt kaç tane varmış saydın mı :F ayrıca resimde olmaları bir şey ifade etmiyi önemli olan izlenmek zira kanal 7 nin dizisi biricik elifciğim tüm koşulları değiştirdi:A
Bak yaa git diyince ban istiyor:F oğlum bi konuda sabit dursana :F

la kaç kere dedim satılmak başarı değil :D zaten artık durum öyle bir hal aldı ki balon satış bile yapılıyor seninkiler 20 dakikayı batı avrupaya sattık dediler ne ispanyada ne italyada yayınlanmadı :A
Ee my de çine satıldı demiştin hani bir video çıkaramadın:F Keza İtalyaya da satıldı dedin. Hani italyadan görseller videolar:F

Ee my de çine satıldı demiştin hani bir video çıkaramadın:F Keza İtalyaya da satıldı dedin. Hani italyadan görseller videolar:F
italya ile ilgili zamanında paylaştık :F
çin i de araştırmadım dilleri çok garip rusça bile bir şeyler çıkartabiliyom ama çince pompyceden zor :F

lafı değiştirme ayrıca 80 ülkede 400 milyondan fazla izleyiciye ulaşmış dizi tartışılacak değil:A

italya ile ilgili zamanında paylaştık :F
çin i de araştırmadım dilleri çok garip rusça bile bir şeyler çıkartabiliyom ama çince pompyceden zor :F

lafı değiştirme ayrıca 80 ülkede 400 milyondan fazla izleyiciye ulaşmış dizi tartışılacak değil:A
Ne paylaştin italyayla ilgili:F Sadece satılmıydı yoksa yayınlnıyor haberi mi ne paylaştin. Video filan yoktu:F

Bu arada ay yapım 4 dizisini atvde yayınlayacak diye paylaştiğin tweetle @Yiğitt dedikoducuyla tartişmiş:F

Ne paylaştin italyayla ilgili:F Sadece satılmıydı yoksa yayınlnıyor haberi mi ne paylaştin. Video filan yoktu:F

Bu arada ay yapım 4 dizisini atvde yayınlayacak diye paylaştiğin tweetle @Yiğitt dedikoducuyla tartişmiş:F
paylaştım zamanunda kanalın face sayfasındaki videoları falan :F

@Yiğitt çok ayıp hem belki dedikoducu senin sevdiğin gibi memeli biridir lazım olur ileride cıs yapma mı diyeyim banane şimdi bu bilgiden :F

paylaştım zamanunda kanalın face sayfasındaki videoları falan :F

@Yiğitt çok ayıp hem belki dedikoducu senin sevdiğin gibi memeli biridir lazım olur ileride cıs yapma mı diyeyim banane şimdi bu bilgiden :F
Erkek erkek ama sesi biraz şüphelendiriyor:A
Ben görmedim o videoları olsaydı şuan karşıma koyardın:A

egemen diye ingilzice öğretmmeni bir arkadaş yönetiyor :A

tabi düşük kanal zaten yüksek olsa ben kaç tane konu açardım dimi aklını çalıştır azıcık süs niyetine kullanıyon kaç gündür:A
La büyük kanal olsa bile kanal zaten paralı kanal reytingini açıklayamazdın ki:F Aşiri kötü bi kötü kanalmiş:F Kiraz mevsimi de mi orda :F