Bak yaa git diyince ban istiyorhoşt kaç tane varmış saydın mıayrıca resimde olmaları bir şey ifade etmiyi önemli olan izlenmek zira kanal 7 nin dizisi biricik elifciğim tüm koşulları değiştirdi
![]()
Bak yaa git diyince ban istiyorhoşt kaç tane varmış saydın mıayrıca resimde olmaları bir şey ifade etmiyi önemli olan izlenmek zira kanal 7 nin dizisi biricik elifciğim tüm koşulları değiştirdi
![]()
la kaç kere dedim satılmak başarı değilBak yaa git diyince ban istiyoroğlum bi konuda sabit dursana
![]()
Ne gibi konularArka sokaklar büyük konulara gircek
SM-A300H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ee my de çine satıldı demiştin hani bir video çıkaramadınla kaç kere dedim satılmak başarı değilzaten artık durum öyle bir hal aldı ki balon satış bile yapılıyor seninkiler 20 dakikayı batı avrupaya sattık dediler ne ispanyada ne italyada yayınlanmadı
![]()
italya ile ilgili zamanında paylaştıkEe my de çine satıldı demiştin hani bir video çıkaramadınKeza İtalyaya da satıldı dedin. Hani italyadan görseller videolar
![]()
Bu olanlarNe gibi konular![]()
Hangi olanlarBu olanlar
15 temmuzu işlicekler kanal d nin emriHangi olanlar![]()
İslemeseler olmaz zaten herseye burunlarini sokacaklar illa15 temmuzu işlicekler kanal d nin emri
Ne paylaştin italyayla ilgiliitalya ile ilgili zamanında paylaştık
çin i de araştırmadım dilleri çok garip rusça bile bir şeyler çıkartabiliyom ama çince pompyceden zor
lafı değiştirme ayrıca 80 ülkede 400 milyondan fazla izleyiciye ulaşmış dizi tartışılacak değil![]()
paylaştım zamanunda kanalın face sayfasındaki videoları falanNe paylaştin italyayla ilgiliSadece satılmıydı yoksa yayınlnıyor haberi mi ne paylaştin. Video filan yoktu
Bu arada ay yapım 4 dizisini atvde yayınlayacak diye paylaştiğin tweetle @Yiğitt dedikoducuyla tartişmiş![]()
Erkek erkek ama sesi biraz şüphelendiriyorpaylaştım zamanunda kanalın face sayfasındaki videoları falan
@Yiğitt çok ayıp hem belki dedikoducu senin sevdiğin gibi memeli biridir lazım olur ileride cıs yapma mı diyeyim banane şimdi bu bilgiden![]()
bana inanmıyorsan gir my italyan grubuna faceden o teyzeler de hayali şeyler izlemedi herhaldeErkek erkek ama sesi biraz şüphelendiriyor
Ben görmedim o videoları olsaydı şuan karşıma koyardın![]()
Facebookum yok grup açıkca googledan bakayım değilse sen lin at beni uğraştirmabana inanmıyorsan gir my italyan grubuna faceden o teyzeler de hayali şeyler izlemedi herhalde![]()
https://www.facebook.com/groups/847...if_t=group_activity¬if_id=1466375832433687Facebookum yok grup açıkca googledan bakayım değilse sen lin at beni uğraştirmakanal logolu bir görsel görmem şart
![]()
Tamam orjinal kanalını buldum
my izlemiş insan tayyip amcaya kanar mı hiç italyan teyzelerim zehir gibi zatenTamam orjinal kanalını buldumVerdiğin linkteki facebooku sen yönetiyon galiba hep tayyip amcanı koymuşsun
geçen Atatürk vs Tayyip fotosunu da paylaşmiştin
![]()
Yok yok sen yönetiyonmy izlemiş insan tayyip amcaya kanar mı hiç italyan teyzelerim zehir gibi zaten![]()
egemen diye ingilzice öğretmmeni bir arkadaş yönetiyorYok yok sen yönetiyon
Bu arada çok düşük bi kanal yayınlıyormuş meğer![]()
La büyük kanal olsa bile kanal zaten paralı kanal reytingini açıklayamazdın kiegemen diye ingilzice öğretmmeni bir arkadaş yönetiyor
tabi düşük kanal zaten yüksek olsa ben kaç tane konu açardım dimi aklını çalıştır azıcık süs niyetine kullanıyon kaç gündür![]()