ne var bunda bende @denizz19 u sevmiyim ama foruma şarkı yükleyince mecbur dinliyorumKiraz Mevsimi'ni hiç sevmiyorum ve o kadar dizi varken İtalya'nın onu izlemesi de bana mantıksız geliyor.![]()
ne var bunda bende @denizz19 u sevmiyim ama foruma şarkı yükleyince mecbur dinliyorumKiraz Mevsimi'ni hiç sevmiyorum ve o kadar dizi varken İtalya'nın onu izlemesi de bana mantıksız geliyor.![]()
Tv2deki fransız dizisi değilmiydikanal zaten ülkede en çok izlenen 2.kanalmış o yüzden çok çok da şaşırmadımitalyanlar zaten romantik komediyi sever tv2 de çıkardı arada eskiden italyan komedileri
bu arada @Aserat neden olmamış hadi anladık @Tolstoyevski tayyip amcaya laf ata ata herkese onun gibi dis atmaya başladı da sana noliyi .ss
rai nin bir kanalı bu kanaldan çok izleniyor gözüküyor reytingteTv2deki fransız dizisi değilmiydi
Tamam kanal ülkenin 2.kanalı en çok izlenen ama raive rai grubunun televizyonlarından sonra![]()
Tv2 de kadınlarla ilgili komedi vardı yabancı fransız yada senin dediğin gibi italyan da olabilir bilmiyorum. Tv2 komedi diyince o dizi aklıma geldirai nin bir kanalı bu kanaldan çok izleniyor gözüküyor reytingte
dizi demiyorum film .ss
bu dizi çok garip ya koreden uyarlama kore dizilerinin deli gibi izlendiği asya ülkelerinde hep çakıldı arnavutluk-italya vb. yerlerde rekor kırıyorTv2 de kadınlarla ilgili komedi vardı yabancı fransız yada senin dediğin gibi italyan da olabilir bilmiyorum. Tv2 komedi diyince o dizi aklıma geldi![]()
kadroya bak 😱Aslında yeri burası değil, ama tiyatro ile ilgili hiçbir başlık olmadığı ve söz konusu oyuncular da daha çok TV'den tanındığı için buradan bildirmek istedim. "Kozalar" isimli bir tiyatro oyunu prömiyerini Fransa'nın dünyaca ünlü Avignon Festivali'nde gerçekleştirmiş ve 30 Temmuz'a kadar orada oynanmaya devam edecekmiş.
Ayşenil Şamlıoğlu yönetiyor, Demet Evgar, Binnur Kaya ve Esra Dermancıoğlu ise başrollerdeymiş. Şurada da 1-2 röpöraj var, profilimdeki resim de onlardan biri için çekilmiş.
http://www.trendsetteristanbul.com/kozalar-avignonda-oruluyor/
http://www.milliyet.com.tr/kozalari...zar/haberdetay/10.07.2016/2275350/default.htm
Tabii gelişmenin kendisine de sevindim, ama işin en iyi tarafı Binnur Kaya'dan aylar sonra haber alabilmek oldu.
Bu da oyundan bir kare:
![]()
@xemrexxx @Forumdash
bu arada 8 ağustosta güneşin kızları romanyada başlayacakmış alacağı reytinglerle sana ve kırgın deniz totoşuna nanik yapmaya hazırlanıyorumAslında yeri burası değil, ama tiyatro ile ilgili hiçbir başlık olmadığı ve söz konusu oyuncular da daha çok TV'den tanındığı için buradan bildirmek istedim. "Kozalar" isimli bir tiyatro oyunu prömiyerini Fransa'nın dünyaca ünlü Avignon Festivali'nde gerçekleştirmiş ve 30 Temmuz'a kadar orada oynanmaya devam edecek; Ekim'den sonra da ülkemize gelecekmiş.
Ayşenil Şamlıoğlu yönetiyor, Demet Evgar, Binnur Kaya ve Esra Dermancıoğlu ise başrollerde oynuyormuş. Şurada da 1-2 röpörtaj var, profilimdeki resim de onlardan biri için çekilmiş.
http://www.milliyet.com.tr/kozalari...zar/haberdetay/10.07.2016/2275350/default.htm
Tabii gelişmenin kendisine de sevindim, ama işin en iyi tarafı Binnur Kaya'dan aylar sonra haber alabilmek oldu.
Bu da oyundan bir kare:
![]()
@xemrexxx @Forumdash
2 hafta sonra düşük reytinglerden dolayı gündüz kuşağına alınır.kadroya bak 😱
bu arada 8 ağustosta güneşin kızları romanyada başlayacakmış alacağı reytinglerle sana ve kırgın deniz totoşuna nanik yapmaya hazırlanıyorum![]()
karadayı mı sandın sen bu diziyi araparlada coştu dizi maşallah2 hafta sonra düşük reytinglerden dolayı gündüz kuşağına alınır.![]()
Binnur Kaya ve Demet EvgarAslında yeri burası değil, ama tiyatro ile ilgili hiçbir başlık olmadığı ve söz konusu oyuncular da daha çok TV'den tanındığı için buradan bildirmek istedim. "Kozalar" isimli bir tiyatro oyunu prömiyerini Fransa'nın dünyaca ünlü Avignon Festivali'nde gerçekleştirmiş ve 30 Temmuz'a kadar orada oynanmaya devam edecek; Ekim'den sonra da ülkemize gelecekmiş.
Ayşenil Şamlıoğlu yönetiyor, Demet Evgar, Binnur Kaya ve Esra Dermancıoğlu ise başrollerde oynuyormuş. Şurada da 1-2 röpörtaj var, profilimdeki resim de onlardan biri için çekilmiş.
Bu da oyundan bir kare:
![]()
@xemrexxx @Forumdash
Haluk Bilginer ve Kıvanç oynadılar birbirleriyle. 8 geri mi dönuyor asparasgas haberlerini duyar gibiyim. Ben ceo olarak karşıyım buna. Vahide ile görüşmelerimiz doğrudur. Ama şuan net bişey diyemem basın açıklamasını sonra yapıcaz zatenay resmen uyumsuzluğun dibi iki ismi başrol yapıp vahide teyzemle toparlama derdindesiniz @batuhankaralar @Forumdash .ss
@Çiğdem- @Harunnn60 @Bully @eskici @FurkanTB
karadayı mı sandın sen bu diziyi araparlada coştu dizi maşallah![]()
Tuba yüzünden vahide teyzemin kariyeri de darbe alacak bu diziyi şimdiden yok edeyim benBinnur Kaya ve Demet Evgar
Haluk Bilginer ve Kıvanç oynadılar birbirleriyle. 8 geri mi dönuyor asparasgas haberlerini duyar gibiyim. Ben ceo olarak karşıyım buna. Vahide ile görüşmelerimiz doğrudur. Ama şuan net bişey diyemem basın açıklamasını sonra yapıcaz zaten![]()
yav ne kadar sığ düşünüyorsun vahide nenem ile haluk dedem tuba ve kıvançı duyunca gözlerindedolar işareti çıkmıştır ki kıskanma emerexTuba yüzünden vahide teyzemin kariyeri de darbe alacak bu diziyi şimdiden yok edeyim ben![]()
Ay hoşt vahide teyzem my ve afk ile seninkinin ömrü hayatinda göremediği başariyi yakalamiş kiyaslanamaz bile haluk bilginer desen tatli hayat - ezel drrken son dizisi bbc deydi hollywoood yapimi filmlerde oynuyor adam komikleşmeyav ne kadar sığ düşünüyorsun vahide nenem ile haluk dedem tuba ve kıvançı duyunca gözlerindedolar işareti çıkmıştır ki kıskanma emerexkıskanma kıskanıyorsan içinde patlat dşarıyaverme
görüyon mu seninkinin antiliği beroş ve öykü karayel fanlarını birleştirmiş ben de diyorum bu öykü karayel fan oylamalarında nasıl bu ka yüksek oy alıyor beroş fanlarının desteğiymişyav ne kadar sığ düşünüyorsun vahide nenem ile haluk dedem tuba ve kıvançı duyunca gözlerindedolar işareti çıkmıştır ki kıskanma emerexkıskanma kıskanıyorsan içinde patlat dşarıyaverme
Ay hepsi de tanıdık yüzler, forever MUgörüyon mu seninkinin antiliği beroş ve öykü karayel fanlarını birleştirmiş ben de diyorum bu öykü karayel fan oylamalarında nasıl bu ka yüksek oy alıyor beroş fanlarının desteğiymişay bu fan dünyası çok entrikalı
@Yiğitt @Forumdash @eskici @Harunnn60 @cookies Ekli dosyayı görüntüle 51179
aklıma geldi tabi de ihtimal vermedim sen olunca dedim herhalşde murat boz falan yazmaya çalışıyorAşk olsun, nasıl bilemezsin?
Meryem Uzerli![]()
Çok güzel olmuşlar ben de istiyorum bir proje#KenanBerenleAynıDizide diye tt çalışması yapmış beren ve kenan hayranları ben de haberlerini yaptım ateşin altına odun atmalı böylece bu diziyle ilgilenecek olan@Forumdash tan 2 yıl kurtuluruzbu arada haberde şu resmi kullandım kenanla nurella vardı orjjinalinde ben beroşu koydum böylece subliminal mesajımı da verdim
@Yiğitt @Bully @Çiğdem- @Harunnn60 @eskici @gizem ak
Ekli dosyayı görüntüle 51186