ben onay verdim olabilir o dizi de tutar zira önemli olan fiziksel uyum değil oyunculukların uymasıÇok güzel olmuşlar ben de istiyorum bir proje![]()
ben onay verdim olabilir o dizi de tutar zira önemli olan fiziksel uyum değil oyunculukların uymasıÇok güzel olmuşlar ben de istiyorum bir proje![]()
İkisi de kendi kategorilerinde ülkenin en iyileri zaten oyunculuk anlamında zirve olurben onay verdim olabilir o dizi de tutar zira önemli olan fiziksel uyum değil oyunculukların uyması![]()
Valla önceden demiştim yakışırlar diye.#KenanBerenleAynıDizide diye tt çalışması yapmış beren ve kenan hayranları ben de haberlerini yaptım ateşin altına odun atmalı böylece bu diziyle ilgilenecek olan @Forumdash tan 2 yıl kurtuluruzbu arada haberde şu resmi kullandım kenanla nurella vardı orjjinalinde ben beroşu koydum böylece subliminal mesajımı da verdim
@Yiğitt @Bully @Çiğdem- @Harunnn60 @eskici @gizem ak
Ekli dosyayı görüntüle 51186
Beren icin iyi bir firsat olur uzun zamandir dizi tutturamiyor zaten#KenanBerenleAynıDizide diye tt çalışması yapmış beren ve kenan hayranları ben de haberlerini yaptım ateşin altına odun atmalı böylece bu diziyle ilgilenecek olan @Forumdash tan 2 yıl kurtuluruzbu arada haberde şu resmi kullandım kenanla nurella vardı orjjinalinde ben beroşu koydum böylece subliminal mesajımı da verdim
@Yiğitt @Bully @Çiğdem- @Harunnn60 @eskici @gizem ak
Ekli dosyayı görüntüle 51186
çok hayalperestsin pompy ile dizi yazİkisi de kendi kategorilerinde ülkenin en iyileri zaten oyunculuk anlamında zirve olur![]()
hoşt kenan tuttursa nolacak Tayyip örgütüne katılmış adam gün yüzü göremez dahaBeren icin iyi bir firsat olur uzun zamandir dizi tutturamiyor zatenKenan'in da her dizisi tutuyor Beren bu firsati kacirmasin zorla girsin o diziye
![]()
ben yakıştırıyorum ikisinin de oyunculuğ eşit seviyede yani ortalamanın bir tık üstü ama iyi de değiller o yüzden uyumlu olurlar bak mesela kıvançla Tuba nasıl çökecekValla önceden demiştim yakışırlar diye.Demek sende yakıştırmaya başladın.
![]()
Nesi hayal Beren ve Kenan net ülkenin en iyileri.çok hayalperestsin pompy ile dizi yaz
hoşt kenan tuttursa nolacak Tayyip örgütüne katılmış adam gün yüzü göremez daha
ben yakıştırıyorum ikisinin de oyunculuğ eşit seviyede yani ortalamanın bir tık üstü ama iyi de değiller o yüzden uyumlu olurlar bak mesela kıvançla Tuba nasıl çökecek![]()
bu resimdeki amac ne anlamadim ama sana cok guzel bir klip yaptimgörüyon mu seninkinin antiliği beroş ve öykü karayel fanlarını birleştirmiş ben de diyorum bu öykü karayel fan oylamalarında nasıl bu ka yüksek oy alıyor beroş fanlarının desteğiymişay bu fan dünyası çok entrikalı
@Yiğitt @Forumdash @eskici @Harunnn60 @cookies Ekli dosyayı görüntüle 51179
sürekli kabadayı rolleri oynayan kenan; komedi,kötü adam vb. her rolü oynamış halit ergenç varken en iyi olamazNesi hayal Beren ve Kenan net ülkenin en iyileri.![]()
Katilsa ne olacak aksine daha cok parlar sen merak etmeçok hayalperestsin pompy ile dizi yaz
hoşt kenan tuttursa nolacak Tayyip örgütüne katılmış adam gün yüzü göremez daha
ben yakıştırıyorum ikisinin de oyunculuğ eşit seviyede yani ortalamanın bir tık üstü ama iyi de değiller o yüzden uyumlu olurlar bak mesela kıvançla Tuba nasıl çökecek![]()
dur sen vk.com da paylaşayım şu kanalı da yarına kapansın kanalın kim çatlıyor görbun resimdeki amac ne anlamadima ama sana cok guzel bir klip yaptimcatlarken dikkat et
Tuba Buyukustun![]()
kim parlamış ki bugüne kadar vadi bile çöktü necatişaşmaz tayyibata katılıncaKatilsa ne olacak aksine daha cok parlar sen merak etme![]()
Ya Nurgül kim besürekli kabadayı rolleri oynayan kenan; komedi,kötü adam vb. her rolü oynamış halit ergenç varken en iyi olamazberen de kendi yaş grubunda olabilir anca yoksa ece uslu ve nurgülün gerisinde
![]()
hoşt tabi nurgül melekler adası,aşk ve ceza,paramparça,asmalı konak daha nolsunYa Nurgül kim beSırf yeni Kösem oldu diye zaten yıkama yağlamaya başladın hemen ama Nurgül'le çökecek dizi
Halit de iyidir evet doğru![]()
hepiniz bir ben tek gelin yav gelindur sen vk.com da paylaşayım şu kanalı da yarına kapansın kanalın kim çatlıyor gör
kim parlamış ki bugüne kadar vadi bile çöktü necatişaşmaz tayyibata katılınca![]()
gelip de evde bulamazsam kötü olur ama furkişhepiniz bir ben tek gelin yav gelin![]()
Nurgül'ü bir tek Sultan'da beğendim onda da canlı canlı gördüğüm içinhoşt tabi nurgül melekler adası,aşk ve ceza,paramparça,asmalı konak daha nolsunbir de yan rolde ikinci bahar
ayrıca ben kariyer olarak değerlendirdim yoksa @denizz19 un demet akbağ teyzesinin eline su dökemez hiçbiri
![]()
ne kadar canlıNurgül'ü bir tek Sultan'da beğendim onda da canlı canlı gördüğüm için![]()
gelip de evde bulamazsam kötü olur ama furkiş![]()
niye bulamayasin allah ne verdiyse burdayim tek gelme keyfi cikmazgelip de evde bulamazsam kötü olur ama furkiş![]()
Vadi nin cökmesinin onla ne alakasi var kac yildir devam ediyor dizi bu kadar düsüs normaldirdur sen vk.com da paylaşayım şu kanalı da yarına kapansın kanalın kim çatlıyor gör
kim parlamış ki bugüne kadar vadi bile çöktü necatişaşmaz tayyibata katılınca![]()
tek gelmem zaten tubişe laf etsek sen 10 kaplan gücüne ulaşırsınniye bulamayasin allah ne verdiyse burdayim tek gelme keyfi cikmaz![]()
rıza babaya bak da örnek al adam vurulunca hala reyting hopluyorVadi nin cökmesinin onla ne alakasi var kac yildir devam ediyor dizi bu kadar düsüs normaldir![]()
Ay işte sete gittim sohbet etmiştikne kadar canlı![]()