En Son İzlediğiniz Film? 🎞

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan şirin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
1743022353901.png

Rahatsız eden sahneleri olan pskolojik -suç filmi..

Bu aralar Kore den bayağı dizi yada film çıkıyor Netflixde..

Film yoğun dini duygular,figürler..ağır bir pskolojik baskı,gizem,halisülasyonlar...

Bayağı gotik ve boğuk bir film...

Ama sonunda dramı etkiledi..

İzlenebilir...

10 üzerinden 6,5

1744311650390.png

Çok çılgın bir bilimkurgu-komedi karışımı olmuş..
İlginç bir konu ve kurguya sahip.

İzlenirliği Yüksek

10/8

• Beğendim
Reactions: Dante
1744319040531.png

Çok acayip bir film olmuş buda yahu..
Fantastikimsi,aksiyonu bol,komedisi bol..
Eğlenceli,sürükleyici..

Bugün izleidğim 2 filminde farklı kurgu ve seneryosu vardı..

İkisinide beğendim.

10 / 7,5

1744552460252.png

2023 Yılı Kore filmi..
Ülkemizde zamanında vizyona girdi mi bilmiyorum.
Konusu ilginç,temel konu hayatta kalma ama işleyiş faklı..

Bir sabah uyanıyorsunuz..tüm ülke yerlebir olmuş ama sadece sizin binanız ayakta..Sonrası tam bir hayatta kalma mücadahelesi,kaos,gizem,kavga,aksiyon..

Tavsiye Ederim. 10 /7,5

Orta Ve Uzak Asyadan çok çeşitli filmler çıkıyor gerçekten..ABD bağımlı bir sinema sektörü varmış gibi hava olsada bence Japon,Kore,Rusya,Çin.Hindistan. bu bölgelerden de çok iyi filmler çıkıyor.Önemli olan takip etmek ve yakalamak bence. @RüzgarGülü @Yakamoz-Asi @BARON疼痛 @Mr.At @Dante @Zeyno @Royal_Highness @Gerekli24

1744552784960.png

Dünyada 185 milyonun üzerinde kayıtlı kullanıcısı olan bir dünyanın sinema filmide bu şekilde olmalıydı.
Kendinizi oyunun içinde hissetceğiniz,eğşenceli bir film olmuş.
Fantastik dünya seviyorsanız,oyunu oynadıysanız izlemeniz gerekir.
Salonda çok fazla alkış oldu,özellikle oyundaki öne çıkan figürler ekranda belirdikçe yada oyun ile ilgili kalplaşmış cümleler söylendikçe ciddi bir alkış koptu salonda..

Ben beğendim.

10/8

@The_Erinch

sevgili erinch , oncelikle kalemine saglik .

acikcasi bu filmi ,yonetmeni ve aktris toni collette icin ozellikle ^bekliyordum (yakin donemde vizyona girmisti ) , malesef vakit bulamadigimdan izleme firsatim olmadi .

yonetmen bong , yanilmiyorsam - saglam bir wes anderson hayrani .
dolayisiyla , bu filmde wes'in filmlerini cagristiran/selam gonderen sekanlas var midir, ayri bi merak ediyorum . :)

diger ekledigin asya filmi concrete utopia , fragmandan disaster/dogal felaket tema'si gibi gorunse de, kanimca daha cok ; insan doga'sinin en yalin haliyle survive/hayatta kalma baglamindaki geliskenlerini ve degisimlerini ; ~ insanin/halkin bireysel ve kitle psikolojisi temalarini saglam sekilde islemis buldum. bu gibi bir durumda(hayatta kalma, kaos, duzensizlik vb vs) insan psikolojisi nin fazla gercekci portrelendigi saglam bir film.

bence imdb puani bi tik yuksek olmaliydi. 7.5 veya 8

son kisimda - dunya sinemasi/asya vb ozelinde dediklerinde - kiymetli bence .
kendimce uzun suredir hollywood sinemasina ilgi gosteremiyorum. nedeni de ;
kimi istisnalar disinda ^orijinallik kalmadi malesef .

diger yandan ,bu baglamda dunya sinemasi avrupa(rus sinemasi dahil) ,asya, latin sinemasini bende tavsiye ediyorum ,yeni hikayeler ve tarz adina .

tum bunlar goreceli elbette.

saygilar .

• Beğendim
Reactions: The_Erinch