En Son İzlediğiniz Film? 🎞

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan şirin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Aynen
Reactions: Royal_Highness
Buna bugün takıldım baksam mi diye netflixte. Sonra geçen gün Takıntılar filmi geldi aklıma hayal kırıklığı olur diye izlemedim. 4 vermişsin zaten izlemem artık :D
3 verecektim de verilen emeğin ve sevdiğim oyuncuların hatrına 4 verdim. Vasatın da vasatı bana göre. Böyle güzel bir kadroyu toplayıp ortaya nasıl bu filmi çıkardılar bilmiyorum. İzlemesen bir şey kaybetmezsin :D

Ben de Takıntılar filmine bakacaktım ama senin buradaki yorumun sonrası vazgeçtim :A Yabancı versiyonunu mu izlesem diye düşünmekteyim :D

• Güldürdün
Reactions: RüzgarGülü
3 verecektim de verilen emeğin ve sevdiğim oyuncuların hatrına 4 verdim. Vasatın da vasatı bana göre. Böyle güzel bir kadroyu toplayıp ortaya nasıl bu filmi çıkardılar bilmiyorum. İzlemesen bir şey kaybetmezsin :D

Ben de Takıntılar filmine bakacaktım ama senin buradaki yorumun sonrası vazgeçtim :A Yabancı versiyonunu mu izlesem diye düşünmekteyim :D
Birbirinizi etkilemeyin..
Herkesin yoğurt yemesi farklıdır..
Damak tadlarınız farklı olabilir.

Hele birde imbd puanına göre film İzleyenler var... Kendiniz izleyin kendiniz karar verin bana göre..

TicToc muş orijinali bu arada Takıntıların.

@RüzgarGülü

O tarz filmleri seviyorsan izle. Farkındalık var filmde ama tarzı bana uymadı
------

Birbirinizi etkilemeyin..
Herkesin yoğurt yemesi farklıdır..
Damak tadlarınız farklı olabilir.

Hele birde imbd puanına göre film İzleyenler var... Kendiniz izleyin kendiniz karar verin bana göre..

TicToc muş orijinali bu arada Takıntıların.

@RüzgarGülü
IMDb puanı yine iyi ya türü de önemli tabi. Gerçi son zamanlarda IMDb de bozmadı değil :D

• Beğendim
Reactions: Royal_Highness
indir.jpeg

Film gerçek hikayeden uyarlama..
Sıcacık bir film..
Komedi üzerine kurulu, çok minnoş, duygusal, eğlenceli.

Zaten puanında ortalama üstü..
Rahatlamak, tebessüm etmek, arada iki damla gözyaşı için birebir..

10 üzerinden 8

@RüzgarGülü @Yakamoz-Asi @Royal_Highness @Mr.At @Zeyno @Angelica @HollyDemon ☾☆ @Dante

Ekli dosyayı görüntüle 135472

Film gerçek hikayeden uyarlama..
Sıcacık bir film..
Komedi üzerine kurulu, çok minnoş, duygusal, eğlenceli.

Zaten puanında ortalama üstü..
Rahatlamak, tebessüm etmek, arada iki damla gözyaşı için birebir..

10 üzerinden 8

@RüzgarGülü @Yakamoz-Asi @Royal_Highness @Mr.At @Zeyno @Angelica @HollyDemon ☾☆ @Dante
İki damla gözyaşı diyene kadar güzel gidiyordun. Dram olunca bana birşeyler oluyor :D

• Güldürdün
Reactions: The_Erinch
  • Aynen
Reactions: HollyDemon ☾☆
  • Beğendim
  • Beğendim
Son düzenleme:
  • Beğendim
guzel bir secim olmus kesinlikle . dedigin yorum kanimca net oturuyor bu filme dair .
fiilmin giris sekanslari leziz, gelisimi daha da leziz , sonucu da pasta ustu krema kivaminda cok guzel bir eser - green book .

yolda -kentucky chicken- muhabbeti sahneleri cok cok saglamdi belirtmeden edemeyecegim .

10 uzerinden 8 veya 9 vermistim tam hatirlamiyorum suan .

tum bunlar goreceli elbette .

@TenTen izlemediysen bir sans ver derim . :ok:

gorevimiz tehlike'ye gitmeyi cok istiyorum. bu serinin yeri bende ayridir.
seri nin ilk donemi tom'un kayaliklara tirmandigi bir sekans vardi,
o sahne net epik di, ayrica bu sahnede kullandigi gozluk de ayri baslik acilasi bir modeldir .

karate kid'in jackie chan'li filmini izlemistim en son . sonra takip edemedim.

saygilar .
İlk başta tony'de çok önyarlı göründü sonrasında çok şaşırttı aslında asıl mesele iyi insan olmaktan geçiyor aynı tony de olduğu gibi yol boyunca birbirine birşeyler katlaya katlaya dostluk oluştu çok güzeldi

ben önce 8/8 vermiştim sanırım kibirlilik yaptım puanımda sonra tekrar seyrettim 10 /9 verdim

• Beğendim
1748845235159.png

Josh Hartnett'in başrolünde olduğu komediyle harmanlanmış bir aksiyon filmi. Bu kadar beğeneceğimi düşünmezdim. Basit gibi görünen ama aslında dokunaklı bir konuyu, her oyuncunun katkısıyla heyecan seviyesi yüksek bir şekilde işlemişler. Çoğu kısmın uçakta geçiyor oluşu artı bir değer katmış. Bolca kan, biraz vahşet ve yüzde tebessüm bırakan anlar... Sonu yeni filme göz kırpar gibiydi. Umarım öyle de olur.