RüzgarGülü
Süper Favori Üye
Buna bugün takıldım baksam mi diye netflixte. Sonra geçen gün Takıntılar filmi geldi aklıma hayal kırıklığı olur diye izlemedim. 4 vermişsin zaten izlemem artık
Buna bugün takıldım baksam mi diye netflixte. Sonra geçen gün Takıntılar filmi geldi aklıma hayal kırıklığı olur diye izlemedim. 4 vermişsin zaten izlemem artık
3 verecektim de verilen emeğin ve sevdiğim oyuncuların hatrına 4 verdim. Vasatın da vasatı bana göre. Böyle güzel bir kadroyu toplayıp ortaya nasıl bu filmi çıkardılar bilmiyorum. İzlemesen bir şey kaybetmezsinBuna bugün takıldım baksam mi diye netflixte. Sonra geçen gün Takıntılar filmi geldi aklıma hayal kırıklığı olur diye izlemedim. 4 vermişsin zaten izlemem artık![]()
Birbirinizi etkilemeyin..3 verecektim de verilen emeğin ve sevdiğim oyuncuların hatrına 4 verdim. Vasatın da vasatı bana göre. Böyle güzel bir kadroyu toplayıp ortaya nasıl bu filmi çıkardılar bilmiyorum. İzlemesen bir şey kaybetmezsin
Ben de Takıntılar filmine bakacaktım ama senin buradaki yorumun sonrası vazgeçtimYabancı versiyonunu mu izlesem diye düşünmekteyim
![]()
O tarz filmleri seviyorsan izle. Farkındalık var filmde ama tarzı bana uymadı3 verecektim de verilen emeğin ve sevdiğim oyuncuların hatrına 4 verdim. Vasatın da vasatı bana göre. Böyle güzel bir kadroyu toplayıp ortaya nasıl bu filmi çıkardılar bilmiyorum. İzlemesen bir şey kaybetmezsin
Ben de Takıntılar filmine bakacaktım ama senin buradaki yorumun sonrası vazgeçtimYabancı versiyonunu mu izlesem diye düşünmekteyim
![]()
IMDb puanı yine iyi ya türü de önemli tabi. Gerçi son zamanlarda IMDb de bozmadı değilBirbirinizi etkilemeyin..
Herkesin yoğurt yemesi farklıdır..
Damak tadlarınız farklı olabilir.
Hele birde imbd puanına göre film İzleyenler var... Kendiniz izleyin kendiniz karar verin bana göre..
TicToc muş orijinali bu arada Takıntıların.
@RüzgarGülü
İki damla gözyaşı diyene kadar güzel gidiyordun. Dram olunca bana birşeyler oluyorEkli dosyayı görüntüle 135472
Film gerçek hikayeden uyarlama..
Sıcacık bir film..
Komedi üzerine kurulu, çok minnoş, duygusal, eğlenceli.
Zaten puanında ortalama üstü..
Rahatlamak, tebessüm etmek, arada iki damla gözyaşı için birebir..
10 üzerinden 8
@RüzgarGülü @Yakamoz-Asi @Royal_Highness @Mr.At @Zeyno @Angelica @HollyDemon ☾☆ @Dante
2 kez izledim çok güzel filmEkli dosyayı görüntüle 135559
"Önyargını Parçalamak Atomu Parçalamaktan Daha Zordur" Tam Anlamıyla Bu Filme Oturmuş Müthişti..
8 / 8
@The_Erinch @RüzgarGülü @Yakamoz-Asi @Royal_Highness @Mr.At @Zeyno @Angelica @Dante
Listeme aldım mutlaka izleyeceğimEkli dosyayı görüntüle 135559
"Önyargını Parçalamak Atomu Parçalamaktan Daha Zordur" Tam Anlamıyla Bu Filme Oturmuş Müthişti..
8 / 8
@The_Erinch @RüzgarGülü @Yakamoz-Asi @Royal_Highness @Mr.At @Zeyno @Angelica @Dante
10 /9 oldu aslında 2 kez izliyorum müthiş film gerçek hikayeden esinlenmeListeme aldım mutlaka izleyeceğim
Neden 8 üzerinden puanlama yaptın?![]()
Ekli dosyayı görüntüle 135559
8 / 8
Görevimiz Tehlike 7 seyrettim 8 bekleme de dahaGörevimiz Tehlike nin Son Serisi ve Karate Kid. Son Serisine gidebilen varmı?
Bayram Haftasına bıraktım ben.
@RüzgarGülü @HollyDemon ☾☆ @Royal_Highness @B4RON @Gerekli24 @EmreCan @Dante @Yakamoz-Asi @Mr.At
İlk başta tony'de çok önyarlı göründü sonrasında çok şaşırttı aslında asıl mesele iyi insan olmaktan geçiyor aynı tony de olduğu gibi yol boyunca birbirine birşeyler katlaya katlaya dostluk oluştu çok güzeldiguzel bir secim olmus kesinlikle . dedigin yorum kanimca net oturuyor bu filme dair .
fiilmin giris sekanslari leziz, gelisimi daha da leziz , sonucu da pasta ustu krema kivaminda cok guzel bir eser - green book .
yolda -kentucky chicken- muhabbeti sahneleri cok cok saglamdi belirtmeden edemeyecegim .
10 uzerinden 8 veya 9 vermistim tam hatirlamiyorum suan .
tum bunlar goreceli elbette .
@TenTen izlemediysen bir sans ver derim .
gorevimiz tehlike'ye gitmeyi cok istiyorum. bu serinin yeri bende ayridir.
seri nin ilk donemi tom'un kayaliklara tirmandigi bir sekans vardi,
o sahne net epik di, ayrica bu sahnede kullandigi gozluk de ayri baslik acilasi bir modeldir .
karate kid'in jackie chan'li filmini izlemistim en son . sonra takip edemedim.
saygilar .
Yok en son Son Durak filmine gittim. Kalender Pide izledim geçen gün. Usenmezsem yorumlarım bir araGörevimiz Tehlike nin Son Serisi ve Karate Kid. Son Serisine gidebilen varmı?
Bayram Haftasına bıraktım ben.
@RüzgarGülü @HollyDemon ☾☆ @Royal_Highness @B4RON @Gerekli24 @EmreCan @Dante @Yakamoz-Asi @Mr.At
Rica ederim sis gülmeyle hüznü bir arada yaşatan bir film8.5/10
Ekli dosyayı görüntüle 135570
Öneri için teşekkürler @HollyDemon ☾☆
Filmi çok beğendim. Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanması çok anlamlı.