Royal_Highness
Ayın En Favori Üyesi
- Reaksiyon puanı
- 4,915
- Puanı
- 450
Forumda dijital platformlara verilen paranın hakkını veren tek üye.Ekli dosyayı görüntüle 134589
Aslında kadrosunda Oscar Ödüllü Viola Davis ve The Boys Başrolü Antony Starr var..
Boş film değil..
Aksiyon üst düzeyde,kendini izlettiren bir seyri var..
Puanıın bana göre düşü olmasnın denedi..ABD progandası olması..tek güç abd ve gene dünyayı abd kurtarması...
konununun içine üşkeleri katmadan normal film olark sunulsa daha yüksek puan alırdı
dikkatimi çeken detay..g20 zirvesine hangi ülkeler kendi savunma gücü takviyesi ile geldi dendiğinde 4 ülke içinde Türkiyeninde söylenmesi oldu.
Aksiyon seviyorsanız izleyin derim.
Film şuan Primeda dünya genelinde en çok izlenen film konumınuda
10 üzerinden 7
@RüzgarGülü @Yakamoz-Asi @Mr.At @BARON疼痛 @Dante @Royal_Highness
O kadar para veriyoruz, dibine kadar kullanmak lazım 😁😁Forumda dijital platformlara verilen paranın hakkını veren tek üye.
Aşk olsun kardeşim hani benim etiketlenme yok hem de film tavsiyesin de olacak iş değil yawEkli dosyayı görüntüle 134589
Aslında kadrosunda Oscar Ödüllü Viola Davis ve The Boys Başrolü Antony Starr var..
Boş film değil..
Puanıın bana göre düşü olmasnın denedi..ABD progandası olması..tek güç abd ve gene dünyayı abd kurtarması...
konununun içine üşkeleri katmadan normal film olark sunulsa daha yüksek puan alırdı
dikkatimi çeken detay..g20 zirvesine hangi ülkeler kendi savunma gücü takviyesi ile geldi dendiğinde 4 ülke içinde Türkiyeninde söylenmesi oldu.
10 üzerinden 7
Bu tarz siyasi temalı dizi veya filmleri seviyorum.Ekli dosyayı görüntüle 134589
Boş film değil..
10 üzerinden 7
Uzak Doğu filmleri özellikle bu tür olunca kesinlikle sağlam olmadan izlemiyorum. Sonu benim için hüsran bitiyor. Kolay kolay film beğenmiyorumEkli dosyayı görüntüle 134702
Arkadaşlar bu filmi şiddetle tavsiye ediyorum..
Japonyadan..
Teknoloji,düzen,intizam,oturmuş sistemler öncelikle Japonlara bu konuda bir kez daha hayran bırakacak sizi..
Film ise.. 100 km altına düşerse içine yerleştirilen bombanın patlayacağı bir tren,içindekiler,yaşadıkları,dramları,ters köşeler içeriyor.
2 saatten uzun ama hiç sıkılmadan sonuna kadar heyecan ile izliyorsunuz.
Temposu ve heyecanı yüksek.
Kesinlikle tavsiye ediyorum.
@RüzgarGülü @HollyDemon ☾☆ @Royal_Highness @Zeyno @Yakamoz-Asi @Dante @Mr.At
İzlemeni tavsiye ederim.. Özellikle Japonların düzenlerine, çalışma prensiplerine, insana olan saygılarına bir kez daha hayran olabilirsin.Uzak Doğu filmleri özellikle bu tür olunca kesinlikle sağlam olmadan izlemiyorum. Sonu benim için hüsran bitiyor. Kolay kolay film beğenmiyorum
Alışmısim Hollywood filmlerine pahalı bütçelere![]()
Fİlmsiz kalırsam bakarım. Teşekürlerİzlemeni tavsiye ederim.. Özellikle Japonların düzenlerine, çalışma prensiplerine, insana olan saygılarına bir kez daha hayran olabilirsin.
Film zevkine güveniyorum kardeşim lakin ben sırf dram film , dizi seyretmemeye çalışıyorumEkli dosyayı görüntüle 134709
Bu sefer standart tarzımın dışına çıktım..
Dram ve duygusallığın ağır olduğu gerçek hayattan alınmış bir film izledim.
Film yol olarak çok eski ama sağlam oyuncularla çekilmiş..
Film amansız bir hastalığa yakalanan küçük bir kız,annesinin çabası,ailesinin hikayesi ile Tanrıya olan inanç,mucizeler ile ilgili..
Zaman zaman çok ağladığım bir film oldu.
Şükür,dua,mucize..Allah inancı,manevi duygular..
10/7
Bu filmide bayanlara önereyim.
@Royal_Highness @HollyDemon ☾☆ @Angelica @Zeyno
Az önce bitirdim. Bir solukta izledim. Dediklerinin hepsine katılıyorum @The_Erinch abi. Japonların düzenlerine, disiplinlerine, kriz yönetimlerine bir kez daha hayran oldum.Ekli dosyayı görüntüle 134702
Arkadaşlar bu filmi şiddetle tavsiye ediyorum..
Japonyadan..
Teknoloji,düzen,intizam,oturmuş sistemler öncelikle Japonlara bu konuda bir kez daha hayran bırakacak sizi..
Film ise.. 100 km altına düşerse içine yerleştirilen bombanın patlayacağı bir tren,içindekiler,yaşadıkları,dramları,ters köşeler içeriyor.
2 saatten uzun ama hiç sıkılmadan sonuna kadar heyecan ile izliyorsunuz.
Temposu ve heyecanı yüksek.
Kesinlikle tavsiye ediyorum.
@RüzgarGülü @HollyDemon ☾☆ @Royal_Highness @Zeyno @Yakamoz-Asi @Dante @Mr.At