En Son İzlediğiniz Film? 🎞

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan şirin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
1728215403529.png
 
Sonic filmi izledim. Kafa dağıtmalik çocuk filmleri iyi oluyor. Film hızlı aktı gitti sıkmadı konusu vs saçma olsa da büyüklere göre. Akıcılık iyi 6/10 diyorum :)
 
Do Not Disturb filmini yeniden izledim, Cem Yılmaz’ın farklı şeyler denemesini seviyorum. Adam çabalıyor. Film çok güldürmese de verdiği mesajlar yönünden oldukça başarılıydı.
 
Joker 2 (2024)

Dün sinemada yine tekbaşına izledim. Halkımın sinema sevgisi muazzam. :) Filmle ilgili gitmeden pek yorum okumamaya gayret etmiştim ama yine de bir kaç yorumdan kaçamamıştım. Haklıymışlar.

Öncelikle film tam olarak 2019`daki ilk filmin devamı niteliğinde değildi. Joker`in hapis hayatı, Harley Quinn`le olan ilişkisi işlenmiş müzikal dram filmiydi. Beni ara sıra müzikler sıktı. 2019`daki bir solukta izlemiştim. Buna aynı tepkiyi veremedim ne yazık ki. Bir kaç sahnede bir hayli yükseldim, heyecanlandım ama genel olarak beklentimin epey altında kaldı. Yine çok güzel filmdi kesinlikle. Görüntüsü, yönetmenliği harikaydı. Söylediğim dallarda oscar alması epey muhtemel bence.

Puanım 7.8
 
IMG_1669.jpeg


Süresi 3 saat de olsa çok başarılı bir filmdi. Robert De Niro, Sharon Stone ve Joe Pesci çok iyi oynamışlar. Puanım 9.