- Reaksiyon puanı
- 33,783
- Puanı
- 1,061
Yahuuu bazen hiç uyuşmuyoruz senle, 😁😅 marvel, dc den sonra yeni bir süper kahraman bence gayet iyi olmuş, ben çok beğenmişdim izlediğimde, 😝Black Adam
Şu an Netflix te sürekli karşıma çıkıyordu başrol sağlam diye izledim ama film çocuk filminden bile kötü. Vakit kaybı
3/10
Pompy nin senaryoları gibi sürekli bir kırma patlatma var izlediysen. Marvel DC izlerim severim de ama bu çok değişik olmuş basroldekini çok severim adını unuttum şimdi.Yahuuu bazen hiç uyuşmuyoruz senle, 😁😅 marvel, dc den sonra yeni bir süper kahraman bence gayet iyi olmuş, ben çok beğenmişdim izlediğimde, 😝
İşte iki evrenden farklı bir süper kahraman değişik geldi bana..Pompy nin senaryoları gibi sürekli bir kırma patlatma var izlediysen. Marvel DC izlerim severim de ama bu çok değişik olmuş basroldekini çok severim adını unuttum şimdi.
hiçbir romanın filmi aslını tutmaz tutmuyor, hele romanı önce okumuşsan filme düşman bile kesilirsin kaldıki bu müzikalmiş müzikalin her türüne düşmanım ben
Sefiller'in filmini izleme fikri beni heyecanlandırdı ama film değil müzikal çıktı. Nerdeyse tüm replikler şarkı gibi söylendi. Sevemedim o yüzden.