bazinga
Admin
- Reaksiyon puanı
- 50,472
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
İnception (2010)
Çok karışık bir filmdi. 2 saat 20 dakika izledim ama öyle bi sonla bitti ki sanki boşa izlemiş gibi oldum filmi Yorumlarda filan öyle güzel şöyle güzel filan demişler ama öyle hayran kalıncak bi film değildi bence. Ortalama üstü insanın kafasını karıştıran bi filmdi. Hiçbirşey anlamadım filmle ilgili sadece Dicapro reyizin karısının gözleri aklımda kaldı Oyuncular için özelliklede Dicaprio reyiz için 7/10
Çok çok sevdiğim filmlerdendir, inanılmaz farklı bir havası var. O tadı veren başka bir filme, diziye rastlamadım. (Sadece Acayip Hikayeler biraz onun havasını veren bir yapımdı ama tabii Sin City yanında STV dizileri gibi kalıyordu biraz. )Sin City (2005) - IMDb
Directed by Frank Miller, Robert Rodriguez, Quentin Tarantino. With Mickey Rourke, Clive Owen, Bruce Willis, Jessica Alba. A movie that explores the dark and miserable town, Basin City, and tells the story of three different people, all caught up in violent corruption.www.imdb.com
Bana göre kusursuza yakın bir filmdi. Uzun zamandır böyle bir film izlememiştim.
Filmi Frank Miller, Robert Rodriguez ve Quentin Tarantino gibi isimlerin yönetmesi ayrıcalık katmış, bunu hissettim filmde. İzlerken Tarantino filmi olduğunu hissediyorsunuz. Ben hissettim en azından.
Oyuncular arasında Bruce Wills'in olması süper oldu. Çok sevdiğim bir isim. Rolünün hakkını vermiş çok başarılıydı. Jessica Alba'yı da unutmamak lazım.
Önceleri siyah-beyaz filmleri sevmezdim ama özellikle son zamanlarda filmlere ayrı bir hava kattığını anlar oldum ve bayaa hoşuma gitmeye başladı. Filminde siyah-beyaz olması extra güzel oldu benim için.
Bana göre filmin en iyi kısmı hikayesiydi. Enfes bir hikayeye sahip. Farklı duygular yaşatıyor film. Senaryo da çok iyiydi, akıcı bir işleyişlede çok iyi süslenmiş senaryo.
Genel olarak; Fantastik film sevmeme rağmen bu filme hayran kaldım. Şiddetle tavsiye ederim...
Puanım: 9.5/10
O kadar uzun muydu, tek mekan sahneleri? Ben öyle hatırlamıyorum nedense. @gundix123
1.5 saat yoksa bile 1 saat rahat vardı.
Peki bu sahneye yorumun nedir? Ben daha önce izlediğimde yorumumda belirtmiştim. Sen izlerken fark ettin mi? 1 saat 30 dakikalardaymış sahne. Bu da demek oluyor ki 1 saatten biraz fazla tek mekanda kalmışlar.
Romantik komedi dalında gerçekten en iyi örneklerden biri. Bence yönetmenin katkısı çok büyük bunda, gerçekten çok güzel bir işleyişi, farklı bir anlatımı var.500 Days of Summer (2009) - IMDb
Directed by Marc Webb. With Zooey Deschanel, Joseph Gordon-Levitt, Geoffrey Arend, Chloë Grace Moretz. An offbeat romantic comedy about a woman who doesn't believe true love exists, and the young man who falls for her.www.imdb.com
İzlediğim en en en iyi romantik-komedilerden birisi. Hatta en iyisi. Kahkahalar attığım sahne sayısı oldukça fazlaydı. Bunda Joseph Gordon-Levitt'in mimiklerinin büyük katkısı var.
Hikaye sıradan. Ama kurgu çok farklı. Romantik komedide görülmeyen bir cinsten. Ayrıca filmin dram yönündeki replikleri de harika.
Film çok içtendi. Şaşalı ve abartılı durumlar yoktu. Ya da romantik komedilerde görmeye alıştığımız açık seks sahneleri yoktu.
İzlenilmesi gereken bir film. Sevgiliniz varsa onunla izleyin ama gözümüzün önünde koklaşmayın. Unutmadan yazdan sonra sonbahar gelir.
8.5/10