En Son İzlediğiniz Film? 🎞

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan şirin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İlk filmini beğendiysen 2. filmi kesinlikle seveceksin.
Joker'e hayran kalıcağına kesin gözüyle bakıyorum.

Aslında filmin 2. yarısını pek dikkatli izleyemedim. Arkadaşım geldi onunla izledik o yüzden.
Bir de bu verdiğim puan giriş puanı, zamanla yükselebilir ve düşebilir de.


Joker'i seveceğim gibi, bekleyip göreceğiz.
 
The Good, The Bad And The Ugly (1966)

Dolar 3 'lemisinin 3.ve son filmi.Bana göre serinin en iyi filmi.Kesinlikle müthiş bir başyapıt.Bana göre en iyi Western filmiydi.Clint Eastwood geçekten bu tür filmlere çok yakışıyor.Müthiş bir oyunculukla yine kendini bana hayran bıraktı.

Oyunculuklar,senaryo ve kurgu yine o zamanlara göre süper.Mutlaka izlenilmesi gereken sayılı filmlerden biri bana göre.Zaten böyle bir filmin IMDb'de ilk 5'te olmasından da anlayabiliriz.
Kovboy filmleri sevmeyenlerin bile beğeniceğini düşünüyorum.


Puanım: 10/10
 
Django'yu ve Crazy, Stupid, Love'ı izledim...

Django harika bir Filmmiş.Crazy, Stupid, Love'ı izlemek için biraz geç kaldım ama izlediğime çok sevindim harikaydı ikiside...
 
The Dark Knight

Gerek film hakkındaki yorumlar olsun, gerek Imdb puanı olsun, filmden bayağı şey bekledim. Ama pek beklediğim gibi değildi. Açıkçası daha iyi bir film beklerdim.

Bence senaryo bazı yerlerde çok zayıf kalmıştı. Harvey Bent'in son sahnelerde yaptığı tam bir saçmalıktı. Ve bence iyi adamdan kötü adama dönüşme aralığı çok eksikti, zayıf kalmıştı.

Batman'in çizgi romanlarını okumadım ama Joker'in yansıtmaya çalıştığı fikir iyi yansıtılamamıştı. Para yakma sahnesi onun fikirlerinden birisi ama sadece orada değinilmişti buna.

Filmin sonunda Joker kazandı deniliyor. Ama Joker'in neyi kazandığını anlamadım. Belki o gemideki insanlar birbirlerini havaya uçursalardı Joker kazandı derdim ama uçurmadılar. Bu arada ben o sahnede şöyle olacağını düşünmüştüm:
X gemisindeki bir kişi ellerindeki düğmeye bastıklarında x gemisini uçuracaktı.Bence böyle daha heyecanlı olurdu. Belki düzenek öyleydi.

Aksiyon aşırı fazlaydı. Böyle olunca da filmin pek heyecanı kalmıyor bana göre.

Batman'in aniden ortaya çıkmalarını filan sevdim özellikle Joker'in kafasını masaya vurarak geldiği an çok iyiydi. Ve bence filmin en güzel sahnelerindendi.

Joker'i oynayan kişinin oyunculuğu çok iyiydi. Allah rahmet eylesin.

Joker bu kadar erken yakalanıp hapse atıldığında hapisten kaçabileceğini tahmin etmek güç değildi. Üstelik kaçış sahnesi de çok güzeldi ama o kadar çok patlama oldu ki filmde o kaçış sahnesi de sıradanlaştı.

Batman'in iki de bir gereksiz triplere girmesi de saçmaydı bence.

Sonuç olarak heyecanı hiç dinmeyen, hep bir olayın sürükleyici bir filmdi. Ama abartılmaması gerekiyor bence.

Puanım: 8.1/10
 
Filmi güzel özetlemişsin.


Filmin sonunda Joker kazandı demelerinin sebebi,aralarında en iyisi olarak gördükleri Harvy Dent'in bile kötü bir insan olabileceğini gösterdi Joker.

Joker'in olayı bu zaten.
İnsanların içindeki kötülükleri dışarıya yansıtmak,her insanın kötü olabilecegini göstermek.
 
Tatlı Para
Filme tam anlamıyla başından başlayamadım.Filmdeki bazı durumlar çok garip olabiliyor.
Filmde olaylar şöyle gelişiyor.Bir adam bankayı soyuyor.Polisten kaçarken elindeki paraları bir arabanın arkasına atıyor.Sonra arabasına düşen çift bu paraları bir güzel harcıyor.Ama bu sefer de karşılarına soygunu yapanın kardeşi geliyor.Çok ileri bir hesaplama yeteneği var.Harcadıkları parayı onlardan istiyor.Evlerinde hapis yapıyor çifti.Soygun falan yaptırıyor.Gerçekten bazen garip oluyor.Adamlar soygun yapıyor.Ama hiçbir polis olmuyor.Ama gece izlenebilecek iyi filmlerden biriydi.
 

Ama olmadı işte. Gemideki o adam yapamadı. Basamadı. Peki hayatı boyuncu suç işleyen diğer gemideki siyahi adam. O da yapamadı, yapmadı. Denize attı.

Ki ben Harvey Dent'teki o iyilik meleğini göremedim nedense. Diğer gözlüklü polis çok çok daha iyi bir insan olarak yansıtılmıştı.

Dediğim gibi bir senaryoda eksiklikler vardı bence.


- - - Ekleme - - -

12 Angry Men

Çok güzeldi. Gerçekten de sürükleyiciydi. Bu tür zıtlıkları yansıtan filmleri seviyorum. Bence çok iyiydi. İzlediğim en eski film şu anda.

Senaryo çok iyiydi. Ama zaten baştan tahmin ediliyor çıkacak karar. Bence bu pek de önemli değil. Önemli olan filmin işleyişi, her zaman ortaya yeni bir fikir atılıyor bu da filmi çok akıcı bir hala getirmişti.

Yönetmenin ilk filmiymiş. Gerçekten de ilk filminin bu kadar iyi olması büyük bir başarı. Ama pek yönetmenlik bir şey yok filmde. Bence bu film daha çok senaristin filmi gibi.

Bir de ufak bir hata buldum. Son adam kararını söylerken saati gözüküyor. Saatin 18.15-19.00 arasını gösteriyor olaması gerekti ama saatin akrebi 5'i gösteriyordu. Yelkovanı tam göremedim.

Puanım: 9.1/10
 
Kara Şovalye Yükseliyoruda izle bence
 

Bana göre de Harvy iyi biri değildi,ama filmde iyilik melegi gibi gösterilmiş,ve Joker Dent'i kötü biri yaparak en azından bi şeyler başardı.


12 Angry Men çok iyi filmdir cidden.
Tarihi biraz daha aşağılara çekebilirsin.
 
Kara Şovalye Yükseliyoruda izle bence

Yarın izlemeyi düşünüyorum.


- - - Ekleme - - -


Başardı ama o kazanmadı bence.


Yavaş yavaş çekeceğim.
 
Pamuk Prenses ve Avci
Kristen Stewart cok guzel oynamis heleki tepkileri muthisti hayran kaldim. Bn bu tepkileri Tomb raiderdeki LaRa ya benzettim .
HERKES BU FİLMİ İZLEMELİ

10/10
 
Bahar Tatili (2012)

Sırf Selena Gomez var diye izlemiştim tabi afişide ilgilimi çekmişti ama hiç beklediğim gibi çıkmadı tam bir vakit kaybıydı gereksiz sahneler çok vardı birde sürekli aynı lafları söylemeleri filan kötüydü.
 
Jaws (1975)

O zamanların teknolojisiyle şimdi ki filmlere taş çıkaracak türden bir film.Sanırım bu türde izlediğim en güzel filmdi.


Tarih eski olmasına rağmen film çok gerçekciydi gerçekten.Oyunculuklarkurgu ve senaryoda çok iyiydi.Yer yer sıkıldığım oldu ama filmin geriilim düzeyi belli bir çizginin altına inmedi.Gerçekten de güzel bir film.İzlemenizi öneririm.


Puanım: 8.5/10
 
Limitless (2011)

Filmin konusu aslında pek ilgimi çekmemişti ama Bradley Cooper ve De Niro var diye izliyeyim dedim. Gerçekten dört dörtlük bi film olmuş, konusu değişik olmasına rağmen işleyişi iyi olduğundan insanı pek sıkmıyor ve izlettiriyor kendini. Filmin sonunda da zirvede değilde, dibe vurmuş olarak bitirilseydi daha iyi olabilirdi. Bradley Cooper'ın izlediğim 3 veya 4.filmi olmasına rağmen favori aktörlerim arasına girdi gerçekten çok başarılı bi oyuncu.

9/10
 
The Dark Knight Rises

Bence serinin en iyi filmiydi. Çok farklı bir hikaye yoktu yine. Ama aksiyonun sınırı vardı bu sefer. Bu da benim gözümde filmi daha öne çıkarmıştı.

Filmin sonunu önceden bilmediğim için bayağı şaşırdım Batman'in ölmesine.

Filmdeki kızlar çok hafif kalmışlardı. Kedi Kız daha önde olabilirdi. Miranda'nın ölüm sahnesi çok kötüydü. Oyunculuk anlamında yani.

Genel olarak seriyi yorumlarsam, belki en iyi süper kahramanlık filmleri olabilir ama asla en iyi filmler arasında değildir bence. Olmamasının sebepleri de süper kahramanlık klişeleri, senaryonun zayıflığı ve 2. filmindeki eksikler...

Puanım: 8.4/10
 
Batman ölmedi sonları iyi izlememişsin kendini ölü gösterdi
 
kvp post: 1383849' Alıntı:
Batman ölmedi sonları iyi izlememişsin kendini ölü gösterdi

İlk başta öldüsandığı için şaşırdıgını söylemiş.Sen yalnış anlamışsın.
 
Ben o sondakini hayal sanmıştım.
@kvp @gundix123 Cidden ölmedi mi?