gundix123 post: 1374371' Alıntı:Sende James Steward filmlerinden beğendini söylersino adamda acayip karizma yaa.
Aynen acayip karizma var adamda
Söylerim reyiz
gundix123 post: 1374371' Alıntı:Sende James Steward filmlerinden beğendini söylersino adamda acayip karizma yaa.
gundix123 post: 1374863' Alıntı:Apocalypse Now (1979)
Öncelikle filmin ilgi çekici bir konusu var.Özellikle filmin yönetmen koltuğunda Francis For Coppola başroller arasında Marlon Brando var.Benim için daha ne olsun?
Film kurgusenaryo ve oyunculuklar yine çok iyi.Özellikle Marlon Brandofilmde sadece 20 dakikalık rolü var ama o 20 dakikada öyle bir ustalık var ki yine kendisini hayran bıraktı.
Filmde nadirde olsa sıkıldığım yerler olduama yinede müthiş bir film.Herkesin beğeneceğini sanmıyorum ama benim için başyapıt sayılabilir.
Puanım: 9.4/10
OzaN post: 1374868' Alıntı:
Ben o pek beğenmeyenlerdenim baya sıkılmıştım o filmde.
berkann post: 1374952' Alıntı:Bir şey sormak istiyorum. @gundiz123 yorumlarında hep tek mekanda geçmesine rağmen diyordu. Alfred Hitchcock hep tek mekanda mı çekiyor filmlerini? @OzaN
Bir şey sormak istiyorum. @gundiz123 yorumlarında hep tek mekanda geçmesine rağmen diyordu. Alfred Hitchcock hep tek mekanda mı çekiyor filmlerini? @OzaN
gundix123 post: 1374863' Alıntı:Apocalypse Now (1979)
Öncelikle filmin ilgi çekici bir konusu var.Özellikle filmin yönetmen koltuğunda Francis For Coppola başroller arasında Marlon Brando var.Benim için daha ne olsun?
Film kurgusenaryo ve oyunculuklar yine çok iyi.Özellikle Marlon Brandofilmde sadece 20 dakikalık rolü var ama o 20 dakikada öyle bir ustalık var ki yine kendisini hayran bıraktı.
Filmde nadirde olsa sıkıldığım yerler olduama yinede müthiş bir film.Herkesin beğeneceğini sanmıyorum ama benim için başyapıt sayılabilir.
Puanım: 9.4/10
cookies post: 1375429' Alıntı:Bi defada 2013 te cıkan filmleri izle ne bu boyle 1954 1979 biraz modern ol modern :5:
- - - Ekleme - - -
gundix
- - - Ekleme - - -
@gundix123
gundix123 post: 1375436' Alıntı:O senin fikrin ben eski filmleri daha cok seviyorum.