gundix123 post: 1374371' Alıntı:Sende James Steward filmlerinden beğendini söylersino adamda acayip karizma yaa.![]()
Aynen acayip karizma var adamda
Söylerim reyiz
gundix123 post: 1374371' Alıntı:Sende James Steward filmlerinden beğendini söylersino adamda acayip karizma yaa.![]()
gundix123 post: 1374863' Alıntı:Apocalypse Now (1979)
Öncelikle filmin ilgi çekici bir konusu var.Özellikle filmin yönetmen koltuğunda Francis For Coppola başroller arasında Marlon Brando var.Benim için daha ne olsun?![]()
Film kurgusenaryo ve oyunculuklar yine çok iyi.Özellikle Marlon Brandofilmde sadece 20 dakikalık rolü var ama o 20 dakikada öyle bir ustalık var ki yine kendisini hayran bıraktı.
Filmde nadirde olsa sıkıldığım yerler olduama yinede müthiş bir film.Herkesin beğeneceğini sanmıyorum ama benim için başyapıt sayılabilir.![]()
Puanım: 9.4/10
OzaN post: 1374868' Alıntı:
Ben o pek beğenmeyenlerdenim baya sıkılmıştım o filmde.![]()
berkann post: 1374952' Alıntı:Bir şey sormak istiyorum. @gundiz123 yorumlarında hep tek mekanda geçmesine rağmen diyordu. Alfred Hitchcock hep tek mekanda mı çekiyor filmlerini?@OzaN
Bir şey sormak istiyorum. @gundiz123 yorumlarında hep tek mekanda geçmesine rağmen diyordu. Alfred Hitchcock hep tek mekanda mı çekiyor filmlerini?@OzaN
gundix123 post: 1374863' Alıntı:Apocalypse Now (1979)
Öncelikle filmin ilgi çekici bir konusu var.Özellikle filmin yönetmen koltuğunda Francis For Coppola başroller arasında Marlon Brando var.Benim için daha ne olsun?![]()
Film kurgusenaryo ve oyunculuklar yine çok iyi.Özellikle Marlon Brandofilmde sadece 20 dakikalık rolü var ama o 20 dakikada öyle bir ustalık var ki yine kendisini hayran bıraktı.
Filmde nadirde olsa sıkıldığım yerler olduama yinede müthiş bir film.Herkesin beğeneceğini sanmıyorum ama benim için başyapıt sayılabilir.![]()
Puanım: 9.4/10
cookies post: 1375429' Alıntı:Bi defada 2013 te cıkan filmleri izle ne bu boyle 1954 1979 biraz modern ol modern:5:
- - - Ekleme - - -
gundix
- - - Ekleme - - -
@gundix123
gundix123 post: 1375436' Alıntı:O senin fikrin ben eski filmleri daha cok seviyorum.![]()