bahsettiğin film bu mu?@EmreCan ,
bir film var, asya/japon sinemasindan - psikolojik/gerilim/suc turunde.
bahsettiğin film bu mu?@EmreCan ,
bir film var, asya/japon sinemasindan - psikolojik/gerilim/suc turunde.
Merhabalar, ne izleyeceğimi bilmiyorum izleyecek güzel film bulamıyorum beyin yakan türden güzel bir film önerisi olan var mı?
Hobbit'e devam...Hobbit 1 izliyordum sahurdan sonra uyku bastırdı uyudum daha sonra devam edeceğim.
Uzun zamandır bu başlığa yazmıyorum, ilginç ama film izlemediğimden.Uzun zamandır listemde olan iki filmle döndüm ama onlar da beklediğimi veremedi maalesef.
Chaplin - Das Leben der unsterblichen Filmlegende (1992) ⭐ 7.5 | Biography, Comedy, Drama
2h 23m | 6www.imdb.com
Chaplin (1992)
Charlie Chaplin gibi tarihin en eğlenceli filmlerini yapan adamdan nasıl bu kadar sıkıcı bir film çıkarabildiniz. Filmin en eğlenceli kısımları Chaplin'in gerçek filmlerinden izlediğimiz kısa kesitlerdi.
Robert Downey Jr.'ın performansını da pek beğendiğimi söyleyemem. Chaplin'in zaten gerçek haliyle filmlerdeki hali pek benzemiyormuş birbirine ama yine de hiçbir şekilde bana Chaplin'miş hissi geçirmedi.
Üstada daha iyi bir biyografi filmi yakışır.
6/10
-------------
Breakfast at Tiffany's (1961)
Audrey Hepburn'ün neden dönemin en büyük starlarından olduğunu gösteren bir filmdi. Filmin senaryosu pek iyi değildi, kediye yapılanlar, ırkçılık mevzuları da sıkıntılıydı. Fakat sırf Audrey Hepburn için izlenebilecek, sırf onun performansının yer yer eğlendirebildiği bir filmdi.
6/10
Yorum yapmış olman kısmı.Hangi kısım şaşırttı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?