bazinga
Admin
- Reaksiyon puanı
- 50,347
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
Oslo, August 31st (2011)
Öncelikle şunu belirtmek isterim ki ben bu filmi daha önce izlediğim terör filmi sanıyordum uzun süre boyunca. Utoya: July 22 filmi ve Anders Danielsen Lie'nin oynadığı July 22'yi kafamda birleştirip bu filme dönüştürmüşüm. Ben de diyordum o filmle The Worst Person in the World nasıl aynı üçleme parçası olabilir.
Neyse, filme dönecek olursak... İzlemesi zor bir filmdi, bazı ruh hallerindeyken izlenmesi tehlikeli olabilecek hafif seyirlik bir şeyler istediğinizde ise çok sıkılabileceğiniz ve kötü bulabileceğiniz türden bir film.
Fakat gerçekten nitelikli bir senaryosu var. Çok iyi yazılmış replikleri filmin en iyi yanı. Hikayenin tamamıyla çok alakalı sayılmayacak bir kızın saydığı hayaller / hedefler listesi filme dair en akılda en şahane kısımdı belki de.
Uyuşturucu batağından kurtulmanın zorluğunu geçip kurtulduktan sonrasının zorluğunu anlatıyor film. Tabii hayata bir kez negatif pencereden bakınca her şeye olumsuz bakmanın kolaylığını da anlatmış. Ana karakterimizin başına aslında film boyunca çeşitli güzellikler de geliyor o kısa zaman dilimi içinde. Fakat hep en kötüsünü düşünüp bunları geri tepiyor. Kendince haklı sebepleri var ama gerçek kurtuluş için bakış açısını tamamen değiştirmek gerekiyor. Bunu başaramadığı için de...
7.5/10