Bu sefer 2 leş olarak olmamış atmamı bile hak etmediniz... Bir de şu mesajları yazdıkları sanatsal konuya bak... Yazık... @MasacRE
Bu sefer 2 leş olarak olmamış atmamı bile hak etmediniz... Bir de şu mesajları yazdıkları sanatsal konuya bak... Yazık... @MasacRE
Bunların tek anladığı dil olmamış almak Enes yoldaşım. Ben senin yerine de gerekeni yaptım bu iki akılalmaz leşe...Bu sefer 2 leş olarak olmamış atmamı bile hak etmediniz... Bir de şu mesajları yazdıkları sanatsal konuya bak... Yazık... @MasacRE
Yazık... @Maskeli FedaiBunların tek anladığı dil olmamış almak Enes yoldaşım. Ben senin yerine de gerekeni yaptım bu iki akılalmaz leşe...
Size yazık... @Maskeli FedaiYazık... @Maskeli Fedai
Hala burada olmadığın o süreçte hangi gizli işleri çevirdiğini söylemedin, attığın olmamışlar bizi doğrular leş herif... @Maskeli FedaiSize yazık... @Maskeli Fedai
Hangi süreç lan...Hala burada olmadığın o süreçte hangi gizli işleri çevirdiğini söylemedin, attığın olmamışlar bizi doğrular leş herif... @Maskeli Fedai
Size yazık... @Maskeli Fedai
Sayın Gs'li dostumla beraber kirli çamaşırlarınızı ortaya dökmeye devam edeceğiz..Hala burada olmadığın o süreçte hangi gizli işleri çevirdiğini söylemedin, attığın olmamışlar bizi doğrular leş herif... @Maskeli Fedai
Ben de biraz da olsa sana katıldım canım yoldaşım... Bunlar ancak ondan anlıyor... @Sherlock @Maskeli FedaiBunların tek anladığı dil olmamış almak Enes yoldaşım. Ben senin yerine de gerekeni yaptım bu iki akılalmaz leşe...
Siz bize hiç bir şey yapamazsınız, biz canım Utku yoldaşımla çok güçlüyüz... 😳 😳 @MasacRE @SherlockSayın Gs'li dostumla beraber kirli çamaşırlarınızı ortaya dökmeye devam edeceğiz..
Hoş geldin sayın admin.
Tokyo Sonata (2008)
Benim için büyük, insanlık için küçük bir aranın ardından filmlere geri dönmeye başlıyorum.
Başlangıcı iyi bir filmle yapmak güzel oldu.
İyi yönetilmiş bir film, özgün bir senaryo. Japonya'nın orta kesimine, kıyıdaki yaşamlarına ilgi çekici bir bakış. Film, kadına ve erkeğe toplum tarafından yüklenen rollerin ne kadar tehlikeli ve zararlı olduğunu yüze vuruyor. İyi bir yerde, iyi bir konumda çalışan beyaz yakalının bir anda dibe vuruşu olarak bakışı olarak da çarpıcı. Amerikan-Japon ilişkileri gibi farklı konulara ufak tefek değinişler de değerli.
Filmin başını ve sonunu epey beğensem de orta kısımlarda fazla durağanlaştığı, ilgimi kaybettiği anlar yok değildi. Şüphesiz daha da iyi olabilecek bir filmmiş ama bu hali de başarılıydı.
7.5/10
Hoşbulduk, özlemişsinizdir inşallah yorumlarımı. Forumda film yorumu yağmuru olunca kayıtsız kalamadım.Hoş geldin sayın admin.
Çok özledik sayın admin, özellikle bu konuya benim gibi üşenmeyip izlediği filmleri bir bir yorumlayan güzide bir insanın olması çok güzel.Hoşbulduk, özlemişsinizdir inşallah yorumlarımı. Forumda film yorumu yağmuru olunca kayıtsız kalamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?