En Son İzlediğiniz Film? 🎞

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan şirin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Mayıs'ta arkadaşlar ile sinemasına gideceğiz yaşarsak. :A Ondan 1.serisini izleyeyim dedim. :D Ders çalışıyordum ara verdim, bitirdikten sonra direkt izlerim büyük ihtimal. :A Spiderman filmlerini pek ben izlemezdim seriye hakim değilim çok. NO WAY HOME filmine arkadaşlar ile gittik hiç bir beklentim yoktu ne - yönden ne de + yönden, karakter adını bile bilmiyorken bayıldım ben. :A Yabancı filmler ile hiç aram yok canım isterse izliyorum. Bence Marvel filmleri harikanın da ötesinde. :A
Tobey'nin oynadığı üçlemeyi izleyerek başla Spider-Man evrenine, ki en sevileni de o üçleme. :D

• Güldürdün
Reactions: EmreCan
1646573784066.jpeg

Tam böyle çamaşırları makineyi atıp,çıkmasını beklerken geçecek zaman için ideal çerezlik gerilim-suç filmi olmuş.

Herzaman ki gibi ters köşeli filmlerden.

Tek dikkatimi çeken ilk kez bir müslümanın suçlu olarak yargılanıp bitirilmemesi oldu. Spoiler içine almadım zaten benden başka kimse izlemez :A:A:A:A:A

10 üzerinden 6.

Gideyim çamaşırları asayım :D

Ekli dosyayı görüntüle 115563

Tam böyle çamaşırları makineyi atıp,çıkmasını beklerken geçecek zaman için ideal çerezlik gerilim-suç filmi olmuş.

Herzaman ki gibi ters köşeli filmlerden.

Tek dikkatimi çeken ilk kez bir müslümanın suçlu olarak yargılanıp bitirilmemesi oldu. Spoiler içine almadım zaten benden başka kimse izlemez :A:A:A:A:A

10 üzerinden 6.

Gideyim çamaşırları asayım :D
The Batman'i izleyip yorumlamaman şaşırttı doğrusu. Netflix'ten devam ediyorsun. :A

Aşırı kalabalık seanslar... Biletimi iptal ettim. İkinci haftası gideceğim. (Olumsuz yorumlara rastladım izleyenlerden)
Aynen, birkaç hafta sonra izlemek daha iyi olur. Olumsuz yorumlara da takılmamak lazım, yine film aynı zamanda övülüyor da. Christopher Nolan'ın üçlemesi kadar iyi olamaz belki ama kendi çapında bir etkisi olabilir belki. Hani Joker'in etkisi gibi düşünürsek, ona benzer yani.

• Beğendim
Reactions: The_Erinch

System Crasher (2019)

Kendi yılında konu itibarıyla bana pek hitap etmediğini düşündüğümden izlememiştim. Fakat sene bitimine karşın film sürekli karşıma çıkmaya devam edip News of the World'de de Helena Zengel performansını çok beğenince şans vermek istedim...

Tahmin ettiğim gibi kaliteli fakat izlemesi zor bir filmdi. Zor bir çocukluk geçirip psikolojisi bozulmuş bir çocuk ve onu zapt etmeye çalışıp edemeyen büyükler... İki saatlik zorlu bir izlemecenin ardından insan daha katkı verici bir sonuç bekliyor fakat filmin sonucu bence tatmin edici değil...

Helena Zengel kusursuz oynamış. Gerçekten çok büyük oyuncu olma potansiyeli olan bir isim, umarım bu potansiyeli değerlendireceği bir kariyeri olur.

6/10

Aşırı kalabalık seanslar... Biletimi iptal ettim. İkinci haftası gideceğim. (Olumsuz yorumlara rastladım izleyenlerden)
Aynen, birkaç hafta sonra izlemek daha iyi olur. Olumsuz yorumlara da takılmamak lazım, yine film aynı zamanda övülüyor da. Christopher Nolan'ın üçlemesi kadar iyi olamaz belki ama kendi çapında bir etkisi olabilir belki. Hani Joker'in etkisi gibi düşünürsek, ona benzer yani.
Çiçek gibi film, gidin izleyin. :A Hatta mümkünse IMAX izleyin. :A

• Güldürdün
  • Beğendim
Reactions: The_Erinch and Araf
  • Güldürdün
Reactions: Araf

Monsieur Hulot's Holiday (1953)

Tati'nin izlediğim ikinci filmi oldu. Playtime'ın altında çıktı bu film. Yine Chaplin ve Mr. Bean arası yerde gezen bir komedi anlayışı. Fakat ikisinin aksine olay örgüsüyle bağlayıcılığı yok. Son derece dağınık ve ne anlattığı belli olmayan bir filmdi. Bazı gülüp eğlendirdiği anları olsa da vasatı geçemedi...

5/10

Back to Burgundy (2017)

Cedric Klapisch abimiz çekmiş yine kendince vasat bir şeyler. :A Ana karakterler ve hikaye iyiydi. Görüntü yönetimi ve oyunculuklar başarılıydı. Sevdiğim bazı sahneler vardı ama bütün olarak duygusunu pek geçiremeyen, yeterince ilgi çekici ya da önemli bir konuya sahip olmayan bir filmdi.

5/10

What Happens in Vegas (2008)

Cameron Diaz izlemek için Ashton Kutcher iticiliğine katlanmak konulu bir çalışma yapmışlar hiç de fena olmamış. :A Cameron Diaz'ı ne zamandır izlemiyordum, özlemişim, yine harikaydı. Romantik komedi türü sanki kendisi oynasın diye icat edilmiş gibi, özledik kendisini. Bir son verse emekliliğe. :(

Filmin kendisi çıtır çerezlik bir film. Keyifli anları var, irite edici anları var. Kafa dağıtmalık hiç fena sayılmayacak bir seçenek.

5.5/10