bazinga
Admin
- Reaksiyon puanı
- 50,466
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
Aynı seviyede değil zaten bir tık altı.Hayır izlemedim, çok eskiden izlemiştim ve pek hatırlamıyorum bile açıkçası ama Get Out ve Us ile aynı seviyede bir film değil ya.
Leon'un senaryosu basit değil bence, çok yoğun ve güçlü bir draması var. Sadece open the door sahnesi bile paramparça ediyor beni. Ben filmle ilgili o eleştirilere pek katılmıyorum ayrıca.
Metascore puanları bazen çok saçma olabiliyor. Pek çok efsane filme çok absürt puanlar vermişler. (Life is Beautiful 59, Fight Club 65 gibi...) Öte yandan Nomadland gibi bir filme de 94 vermişler. Çok önemsememek gerek bence.
Aynen üç filmden birinin Titanic olduğunu biliyorum, onu da böyle eleştirip çok klişe vs gibi ithamlarda bulunmandan korkuyorum.
İlk izlediğim filmleri istemsizce abartabiliyoruz karşılaştırabileceğimiz çok az şey olduğu için.
Çok yoğun ve güçlü drama bence senaryodan değil oyunculuk ve yönetmenlikten kaynaklı. Filmi beğenmemişim gibi bir algı var yanlış. La La Land, Parasite gibi bayıldığım filmlerle aynı puanda olduğu unutulmamalı.
Benim en çok önemsediğim puan kendi puanımdır her zaman. Yalnız demek istediğim beğenmemenin imkansız olduğu filmler değil bunlar.
Titanic için ondan ben de çok korkuyorum, umarım olmaz.
Biraz da sen saydıracaksın sandım da şaşırdım yoruma.Ne kadar doğru, güzel yorumlar ve puanlar bunlar... Birebir katılıyorum, özellikle de The Sixth Sense ile alakalı yorumuna. @phoebebuffay