Senin kaç adet film sitesi üyeliğin var?Neredeyse haftada 1-2 yerli film izliyorum bu aralar, yanlış tespit.
Senin kaç adet film sitesi üyeliğin var?Neredeyse haftada 1-2 yerli film izliyorum bu aralar, yanlış tespit.
Film sitesinden kasıt izleme platformuysa şu an 4.Senin kaç adet film sitesi üyeliğin var?
Evet,platform demek istedim.Maaşallah yeryüzündeki bütün platformları tekeline geçirmişsin.Film sitesinden kasıt izleme platformuysa şu an 4.
Netflix
Amazon Prime
BluTV
Mubi
BluTV yıllık almıştım kampanyada, Mubi’yi ücretsiz kullanıyorum kampanya kapsamında (@Sherlock ve @xdragxx’e teşekkürlerEvet,platform demek isteim.Maaşallah yeryüzündeki bütün platformları tekeline geçirmişsin.
Netflix i tek hesapla iki kişi ortak kullanabiliyor mu? 😱BluTV yıllık almıştım kampanyada, Mubi’yi ücretsiz kullanıyorum kampanya kapsamında (@Sherlock ve @xdragxx’e teşekkürler)
Prime Video zaten yeni geldi ücretsiz denemesindeyim. Tek Netflix var aylık düzenli ödediğim onu da yakın bir arkadaşla ortak kullanıyorum.
4 kişi kullanabiliyor.Netflix i tek hesapla iki kişi ortak kullanabiliyor mu? 😱
Yakında 5 kere izleyen beni de geçersin.4.kez La La Land izledim. Mutsuzken izlemek iyi geliyorFilm değil, sanat eseriBirbirinden harika müzikler, görüntüler ve Emma Stone'un insana huzur veren gülümsemesi...
5 kez de izlemiş olabilirim emin değilimYakında 5 kere izleyen beni de geçersin.Bu kadar beğendiğini söylememiştin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?