Maskeli Fedai
Favori Üye
Konusunu okumaya gerek var mı?
yaklaşık bir yılın ardından yeniden düzenli film izleme serüvenine dönebildim, buraya yazmayalı uzun zaman olmuş.
Kafa yakan, beyni "41" derecede pişiren bir filmdi. Bilinçaltısal filmler içerisinde kesinlikle ayrı bir yeri var. Çekileli 25 yıl olmasına rağmen günümüz filmlerinin çoğundan üst düzey. Tim Robbins'in oyunculuğu ve Elizabeth Pena'nın çekiciliği muazzam.
Film teknik olarak Mullohond Çıkmazı ve Kayıp Otoban gibi filmleri kategorisinde, şahsen ikisinden de bu filmden aldığım keyfi alamamıştım. Senaryosu kesinlikle anlatılamaz, değişik bir kafanın ürünü. Hele son sahnesi var ki, uzun bir süre şok etkisi bırakıyor. Değişik bir kafanın ürünü, listenizin başlarına almanızı öneirriim @Titanium @Maskeli Fedai
@Danger UA! İzlemiştir büyük ihtimal.
Son sahnede tüm yaşananların her şeyin ölüm döşeğindeki Singer'in zihninden geçenler olduğunu gördük fakat Yine de anlaması zor bir kurgu, o halde ailesiyle ilgili olan her şey de hayal miydi yoksa ailesi, savaşa gitmeden önce de var mıydı ve çocuğu savaştan önce mi ölmüştü? Uyuşturucu olayını az çok tahmin etmişim ama bunu ölüm döşeğindeki denek nasıl zihninde kurguladı o da kafa karıştıran bir detay.
Yine de ilginç sonlu ilginç bir filmdi.
7.5 ile 8.5 arasında kaldım, şimdilik:
8.0/10