bazinga
Admin
- Reaksiyon puanı
- 50,351
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
Star Wars: Episode IV - A New Hope
Star Wars maratonuna devam. Üçüncü filmle zirve yaptık ama düşüşümüz çabuk oldu.
Aslında ilgi çekici başladı. Özellikle Luke'un ilk gözüktüğü yerler güzeldi, Obi Wan ile karşılaşmaları falan çok ilgi çekiciydi. Fakat özellikle sonlara doğru atari oyunu tarzı aksiyona bağlayınca çok sıkıcılaştı.
C-3PO çok sevimliydi, bu filmde diğerlerine göre daha formdaydı bence. O dönem için görsel efektler de hiç fena değil. Bazı sahnelerde çok zayıf olsa da.
Beni sevindiren şey yıllar önce izlediğimde verdiğimle aynı puanı vermiş olmam. Çoğu zaman aynı şey oluyor, aksi olsa acaba bu filme haksızlık mı ediyorum diye her film için düşünürdüm kara kara. (Eski puanın etkisinde kalma gibi bir şey yok çünkü filmi izleyip puanıma karar verdikten sonra öğrendim daha önceden de aynı puanı verdiğimi, ben 1 puan daha fazla vermişimdir diye tahmin ediyordum ama değilmiş.)
6/10
Star Wars maratonuna devam. Üçüncü filmle zirve yaptık ama düşüşümüz çabuk oldu.
Aslında ilgi çekici başladı. Özellikle Luke'un ilk gözüktüğü yerler güzeldi, Obi Wan ile karşılaşmaları falan çok ilgi çekiciydi. Fakat özellikle sonlara doğru atari oyunu tarzı aksiyona bağlayınca çok sıkıcılaştı.
C-3PO çok sevimliydi, bu filmde diğerlerine göre daha formdaydı bence. O dönem için görsel efektler de hiç fena değil. Bazı sahnelerde çok zayıf olsa da.
Beni sevindiren şey yıllar önce izlediğimde verdiğimle aynı puanı vermiş olmam. Çoğu zaman aynı şey oluyor, aksi olsa acaba bu filme haksızlık mı ediyorum diye her film için düşünürdüm kara kara.
6/10