Saçma bi filmdi ama bazı sahneleri iyiydiBeğenmiş miydin?
ayy zaten @destere ve sen berbat bulduğunuz filmleri benim başıma atmya çalısıyorsunuz hep
Deliha
Hayatımda 2 saatim çalındı resmen bu kadar kötü bir film olabilir mi ?
Dün akşam ailemle iki gülelim diye izledik ama hiç beklediğim gibi çıkmadı .Filmde gülünücek hiçbirsey yok , filmde Zeliha adında kız recep ivedİk kadın versiyonu yapmışlar
şimdi spoiler vermeden bir konuyu anlatıcam size
Zeliha adında genç bir kız var bu kız kendini maço , delikanlı olarak tanıtıyor aynı zamanda harektleride öyle , buraya dikkat edin bu kızımız daha sonra bütün film boyunca kendisine koca aramaya çalışıyor delikanlı (!)kızımız falcılara , üfürükçülere bile gidiyor 😕
sonra bu delikanlı kızımız evde yan gelip yatıyor , mahalle karılarıyla sabahtan akşama kadar geziyor ama annesine bu evin yükü benim omzumda , size ben bakarım diyor ! 😕
işte bu kadar ilginç bir karakter arkadaşlar , zira tüm zıt durumları kendisinde toplamış.daha çok şey yazardım ama neyse . Gupse Özay iyi reklam yapmış ki baya kişi izlemiş filmi , ve diğer sitelerde ki yorumlarda benle aynı fikirde
@Çiğdem- izleyebilir belki birkaç taktik alır bu filmden
@destere şimdi diyecek film yarıda bıraksaydın diye ama ailemle izleyince bırakamadım
5
br yazdıklarımı oku senle aynı özellikleri var o kızın
hahahah hadi oradan beee recep ivedik tarzı bir kadının benle ne özelliği olabilirbr yazdıklarımı oku senle aynı özellikleri var o kızın
onu kast etmedim , oda sevgili bulmaya çalışıyor senn gibihahahah hadi oradan beee recep ivedik tarzı bir kadının benle ne özelliği olabilir
hanımhanımcığım ben
ben olsam yarıda bırakmazdım zaten
Deliha
Hayatımda 2 saatim çalındı resmen bu kadar kötü bir film olabilir mi ?
Dün akşam ailemle iki gülelim diye izledik ama hiç beklediğim gibi çıkmadı .Filmde gülünücek hiçbirsey yok , filmde Zeliha adında kız recep ivedİk kadın versiyonu yapmışlar
şimdi spoiler vermeden bir konuyu anlatıcam size
Zeliha adında genç bir kız var bu kız kendini maço , delikanlı olarak tanıtıyor aynı zamanda harektleride öyle , buraya dikkat edin bu kızımız daha sonra bütün film boyunca kendisine koca aramaya çalışıyor delikanlı (!)kızımız falcılara , üfürükçülere bile gidiyor 😕
sonra bu delikanlı kızımız evde yan gelip yatıyor , mahalle karılarıyla sabahtan akşama kadar geziyor ama annesine bu evin yükü benim omzumda , size ben bakarım diyor ! 😕
işte bu kadar ilginç bir karakter arkadaşlar , zira tüm zıt durumları kendisinde toplamış.daha çok şey yazardım ama neyse . Gupse Özay iyi reklam yapmış ki baya kişi izlemiş filmi , ve diğer sitelerde ki yorumlarda benle aynı fikirde
@Çiğdem- izleyebilir belki birkaç taktik alır bu filmden
@destere şimdi diyecek film yarıda bıraksaydın diye ama ailemle izleyince bırakamadım
5
15 dk izledikten sonra çok büyük hata yaptığımı fark ettimben olsam yarıda bırakmazdım zatençünkü hiç başlamazdımki izlemeye? başlamayınca yarıda bırakmayada gerek yok)
evet aynen @Harunnn60 iftira atıyor sanahahahah hadi oradan beee recep ivedik tarzı bir kadının benle ne özelliği olabilir
hanımhanımcığım ben
neee 😕
Argo'nun sevilmeme nedeni Ben Affleck.Ben Affleck'i ben severim de oyunculuğunu sevmem.Yoksa senarist-yönetmen olarak daha kötü bir işine rastlamadım..Bir de o adam öyle propaganda yapacak biri değil hatta geçenlerde İslamafobinin yanlışlığını savunuyordu.Good Will Hunting'in de senaryosunu o yazmıştı Matt Damon ile.The Town'ı da izledim ama henüz yazmadım birkaç film daha izleyip onla beraber yazarım.@Danger UA! baya film izlemişsin bu konuya uğramayalı.
Argo'yu sevmene sevindim genel olarak çok fazla sevilmemiş bir filmdi ama bence çok iyiydi. (Benim de puanım 8.5'tu sanırım)
50/50, Easy A etkinliğe bu sezon da seçilmezse ben de izlerim yakında.
The Butterfly Efect bence de çok iyi bir filmdir. Yalnız zamanında eleştirmenlerin nefret etmesini anlamak zor. (100 üzerinden 30 almış eleştirmenlerden ortalama 😱) Ashton Kutcher yerine başka biri oynasaydı bence Top 250'de de olurdu ama şu hali de hak ediyor bence.
Mulholland Dr. izlemeye çalışırım gelecek haftaya ama nefret etme ihtimalim de olan bir film gibi geldi. Umarım iyi çıkar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?