En Son İzlediğiniz Film? 🎞

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan şirin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Percy.Jackson.And.The.Olympian Süper bir film tavsiye ederim :D
 
Hangisini önce hangisi sonra hatırlamıyorum ama ikisini yakın yakına izledim 2-3 gün önce.



Full Metal Jacket
Stanley Kubrick'in farkını çok açık ortaya koyan bir film. İlk 45 dakikası müthişti. Fakat sonrasında ikinci kısıma geçişin ilk yarım saat kadarı çok sıkıcıyıdı. Son yarım saat ise yine çok iyiydi.

O ortadaki kısım çok sıkıcı olmasaydı puanım 10/10 olurdu fakat o kısım nedeniyle 8/10

Unutmadan Adam Baldwin'in performansı çok iyiydi. İlk kez Chuck dışı bir yapımda izledim kendisini ve performansı Chuck'taki performansından bile daha iyi. :):)




Berlin Kaplanı

Farklı bir konusu, güzel bir hikayesi var. Ata Demirer sinema işini çözmüş sanırım izleyiciyi bir şekilde filmin içine çekiyor. Yalnız bu filmi komedi filmi beklentisiyle izlemeyin çünkü değil bence. Yer yer güldürüyor fakat komediden çok drama olmuş film isteyerek ya da istemeyerek. İzlerseniz sıkılmadan keyifli vakit geçirirsiniz ama izlemezseniz de bir şey kaybetmezsiniz.

6/10
 
Uzun süredir yazmıyorum buraya.:):)

3 İdiots

Oldukça güzel bir film.Müzikleriyle olsun çok kaliteli bir iş olmuş.Verdikleri mesajlarda yol gösterici.

Zihin Oyunları

İzlediğime pişman olmadım fakat çok güzel bir film değil.İzlerken bazıları sıkılabilir ama benim ilgimi çekti ve sonuna kadar izledim.
 
Savaş Atı/War Horse

10/10

Gerçekten izlenmeye değer bir film. Sıkılmadan izledim, yer yer güldüm yer yer ağladım, belki de en çok ağladım. :T Ama bir sevgi teması ancak bu kadar güzel işlenebilir. Keşke daha önce izleseymişim. Arşivime girdi. Atlara hayran idim, şimdi tutku halini aldı diyebilirim. :GDG:
 

Forum İstatistikleri

Konular
170,746
Mesajlar
3,693,890
Kullanıcılar
8,426
Son Üye
Alperen7621