En Sevdiğiniz Televizyon Kanalı Hangisi?

Hangi izlersiniz ?

• atv

• Kanal D

• Star tv

• Show tv

• TRT

• TV8

• FOX

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Tabii ki de tartışmasız Flash TV . Halayın ve gerçek oyunculukların sergilendiği Gerçek Kesit'in olmadığı bir hayat neye yarar ki?

Aaa yoook kanal fanı değilim ama çocukluğumda kanal d ayrıydı tabi
HBB çıkaramadım ama maxi tv biliyorum efsane cine 5 o kanalın kutusu vardı digitürkten önce o vardı zaten ama o daha samimiydi

Reactions: Doğan
HBB çıkaramadım ama maxi tv biliyorum efsane cine 5 o kanalın kutusu vardı digitürkten önce o vardı zaten ama o daha samimiydi

------

HBB TV bide brt vardı resmi koydum

Reactions: Çiğdem
Olsun bakam.Gazetelerde alt kategorideydi.
------

@slhttnmtl unuttumn ilk arkadaşım ve ilk muhabbet ettiğim kişi
Aynı dönem sayılırsınız zaten @slhttnmtl ile
Gerçi biz mezara girmeden önce görünüyor üye tarihi ama pek gözlerde değildi sanırım bizden sonra tam aktif olmuş

Aynı dönem sayılırsınız zaten @slhttnmtl ile
Gerçi biz mezara girmeden önce görünüyor üye tarihi ama pek gözlerde değildi sanırım bizden sonra tam aktif olmuş
Çok az bi süre çakışmışız ama ben bu ksdar forumun içinde olmadığım için hatırlamıyorum
Bir de mesaj yazmasam bile sürekli giriyordum, Atacan'ım admin olduğunu falan hatırlıyorum.

Çok az bi süre çakışmışız ama ben bu ksdar forumun içinde olmadığım için hatırlamıyorum
Bir de mesaj yazmasam bile sürekli giriyordum, Atacan'ım admin olduğunu falan hatırlıyorum.
Önce bir ortamı gözlemlemişsin sanırım
@Gerekli24 Üye olmadan kartal gibi gökyüzünden gözlemlemiş akıllı hayvan sonucta

Üye olsam bile aktif olup birileri ile kaynaşmak konusunda tereddütüm vardı. Zaten ilk üye olduğum zaman aktif değildim bir 3 4 ay
Ondaki cesaretin gramı bende yoktu, nasıl forumun bu kadar içine girdim onu da anlamıyorum
Evet @Gerekli24 de o tedirginlik az hissediliyor ama @slhttnmtl sen boşuna konusma bence avatarındakı gibi cazgırlık akıyor sende

Forum deyip geçmemek lazım ömrümüzün çoğu yılını burada çürüttük 2013 yılının son günlerinde gelmiştim

Senin belli zaten eski mesajlarda her konuda varsın bir an insan bu kadar yazmaya nasıl vakit buluyor diyor

Aaa sensin kız cazgır, maşallah ben ve Hadise süt dökmüş kedi gibiyiz
Dönde bir ilk mesajlarıma bak, orada çok beterdim yani saf manasında

Senin belli zaten eski mesajlarda her konuda varsın bir an insan bu kadar yazmaya nasıl vakit buluyor diyor
Çenesi kopaçısa @xemrexxx ile dünya kadar konusmusuz gerçekten

------

Aaa sensin kız cazgır, maşallah ben ve Hadise süt dökmüş kedi gibiyiz
Dönde bir ilk mesajlarıma bak, orada çok beterdim yani saf manasında
Keşke hep saf kalsaymıssın
MS den elenip Hadiseden kurtulunca herşey iyi olucak senin için