Baktı cadaloz Hürrem elenecek hemen totoşluk yapıyor iştebildiriyor ama etmiyorum diyor
Mustafa kazanırsa adamın itibarını geri verin.
bildiriyor ama etmiyorum diyor
@destere nerdesin ya gel de kazanmamıza 1 adım kalsın
@destere [HASHTAG]#hurreMeryem[/HASHTAG] e oy vermezsen seni trend topik yaparım haBaktı cadaloz Hürrem elenecek hemen totoşluk yapıyor işte
Doğru konuş halk kahramanı, adaletin temsilcisi Şehzade Mustafa hakkında.ııyy o melunun itibarı iade edilir mi hiç.ss
vatan hainidir o babasının sarayına askerle gelmiş yeniçeriyi ayartmıştır .ssDoğru konuş halk kahramanı, adaletin temsilcisi Şehzade Mustafa hakkında.
Meno söz konusuyken destere hayatta Hürrem'e oy atmaz.ııyy o melunun itibarı iade edilir mi hiç.ss
@destere [HASHTAG]#hurreMeryem[/HASHTAG] e oy vermezsen seni trend topik yaparım ha
işte @Çiğdem- gibi parlakçı olduğunu kanıtlar o aman şopar.ssMeno söz konusuyken destere hayatta Hürrem'e oy atmaz.
Keşke sarayı o katil babasının başına yıksaydı ama yapmadı babasına bir an olsun bile ihanet etmedi. Yeniçeri desteği arkasındaydı istese babasını indirebilirdi.vatan hainidir o babasının sarayına askerle gelmiş yeniçeriyi ayartmıştır .ss
aç 116. bölümü ile yapmış mı yapmamış mı .ssvatan hainidir o babasının sarayına askerle gelmiş yeniçeriyi ayartmıştır .ss
Mustafa senin gözünün önünde bile bunları yapmamış olsaydı sen yaptı derdin. Senin doğru yolu bulman uzun yıllar alacak
hani yapmamıştı @Almila .AKeşke sarayı o katil babasının başına yıksaydı ama yapmadı babasına bir an olsun bile ihanet etmedi. Yeniçeri desteği arkasındaydı istese babasını indirebilirdi.
Yahu yaptı mı dedik çarpıtmasana.
geldi işte o fırsatı ele geçirdi ama cesur bir şehzade olmadığı için yapamadıYahu yaptı mı dedik çarpıtmasana.
Cesurlukla alakası yok babasına olan derin sevgi ve sadakati yaktı başını Mustafa'mın.geldi işte o fırsatı ele geçirdi ama cesur bir şehzade olmadığı için yapamadı
nedeni ne olursa olsun yapamaz öyle bir şeyiaç 116. bölümü ile yapmış mı yapmamış mı .ss
hani yapmamıştı @Almila .A
Hani diziye göre yorum yapan bizdik? Neden yaptığını da hatırla istersen 😉
yok artıkın.ssCesurlukla alakası yok babasına olan derin sevgi ve sadakati yaktı başını Mustafa'mın.
onlar öyle bişi yapmaz anneleri hürrem sultan onların babaları hakkında kötü şey düşünmezler anneleri terbiye etmişti onlarınedeni ne olursa olsun yapamaz öyle bir şeyisultan sülüman istediğinin kellesini alır ayrıca bir sandık geldi sadece kimden geldiği belli dğeil sülüman gönderdi diyorlar azıcık aklını kullansa tuzağı anlardı
yok artıkın.ss
Süleyman onu Amasya ya atmış araları zaten bozuktu ne anlayacak? Beni öldüreceksen burada öldür dedi senin cesur şehzadelerin Selim ve Beyazıt'a yapılsa ne yaparlardı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?