İki grupta da rekabet had safhada ama burası için asıl oylar gelmedi daha bence
O tayfa ihanetleri ile meşhur bir tayfa ve yetersiz olur diğerine ise verilecek oyları biliyorum bence tablo şuan görünen gibi sonuçlanır
Daha Doğu Anadolu ve Güneydoğu 'daki sandıklar açılacak.Akşama az çok belli olur ama sanmıyorum ve umarıım öyle olmaz Masecre, Sherlock, MEnes ve Bazinga'dan fire beklemiyorum en azından
Böyle yazınca entrika dizisi hissi uyandırdı. İçinde entrika da var gerçi de, mesele o değil.Taht Oyunları
Sen oylamadan önce yazsaymışım keşke 1 oy alırdık senden ozaman @xemrexxxBöyle yazınca entrika dizisi hissi uyandırdı. İçinde entrika da var gerçi de, mesele o değil.
Benim tarafım belli, istesen de oy alamazsın. Entrika geçtiği için en fazla @serhatt'tan oy alırsın.
Taht Oyunları
Böyle yazınca entrika dizisi hissi uyandırdı. İçinde entrika da var gerçi de, mesele o değil.
@The_Erinch Gibi yazanlar yüzünden rakibe kaçıyorsunuzSen oylamadan önce yazsaymışım keşke 1 oy alırdık senden ozaman @xemrexxx
Bir daha söyle@Tolstoyevski bence bu garanti gibi birşey olmuş
Oy verecek isimleri düşünürsek aynı fikirdeyimBir daha söyle
He he ben de tam tersi BB almış %70 diyorum..Oy verecek isimleri düşünürsek aynı fikirdeyim
Ay hadi İnşallahHe he ben de tam tersi BB almış %70 diyorum..