İki grupta da rekabet had safhada ama burası için asıl oylar gelmedi daha bence![]()
O tayfa ihanetleri ile meşhur bir tayfa ve yetersiz olurdiğerine ise verilecek oyları biliyorum
bence tablo şuan görünen gibi sonuçlanır
![]()
Daha Doğu Anadolu ve Güneydoğu 'daki sandıklar açılacak.Akşama az çok belli olur ama sanmıyorum ve umarıım öyle olmazMasecre, Sherlock, MEnes ve Bazinga'dan fire beklemiyorum en azından
![]()
Böyle yazınca entrika dizisi hissi uyandırdı. İçinde entrika da var gerçi de, mesele o değil.Taht Oyunları
Sen oylamadan önce yazsaymışım keşke 1 oy alırdık senden ozamanBöyle yazınca entrika dizisi hissi uyandırdı. İçinde entrika da var gerçi de, mesele o değil.![]()
Benim tarafım belli, istesen de oy alamazsın. Entrika geçtiği için en fazla @serhatt'tan oy alırsın.
Benim tarafım belli, istesen de oy alamazsın. Entrika geçtiği için en fazla @serhatt'tan oy alırsın.![]()
Taht Oyunları
Böyle yazınca entrika dizisi hissi uyandırdı. İçinde entrika da var gerçi de, mesele o değil.![]()
@The_Erinch Gibi yazanlar yüzünden rakibe kaçıyorsunuz
Bir daha söyle@Tolstoyevski bence bu garanti gibi birşey olmuş![]()
Oy verecek isimleri düşünürsek aynı fikirdeyimBir daha söyle![]()
He he ben de tam tersi BB almış %70 diyorum..Oy verecek isimleri düşünürsek aynı fikirdeyim![]()
Ay hadi İnşallahHe he ben de tam tersi BB almış %70 diyorum..