xBUGRAx
Süper Emekli
İzlemedim ikisini de.Artık kalbim dayanmıyor. Biri ya beni öldürecek ya da hayat verecek.
Ekli dosyayı görüntüle 106916
------
@Emre Ozansoy @pompy @xBUGRAx son vuruşu yapınson 20 dakika falan
![]()
İzlemedim ikisini de.Artık kalbim dayanmıyor. Biri ya beni öldürecek ya da hayat verecek.
------
![]()
Eşitlik mi var? 😱Artık kalbim dayanmıyor. Biri ya beni öldürecek ya da hayat verecek.
------
![]()
Bence oy veren 38 kişinin hepsi izleyen değilİzlemedim ikisini de.![]()
YesEşitlik mi var? 😱![]()
Biraz düşünmem gerek.Bence oy veren 38 kişinin hepsi oy vermedineyse eşitlik bozulmazsa uzatırız sonra hangisi sıcak geliyorsa oy verirsin
Yes![]()
Biri oy vermişBiraz düşünmem gerek.![]()
Kendi kanalında olan uyarlamasi vardı breaking bad in @DosiArtık kalbim dayanmıyor. Biri ya beni öldürecek ya da hayat verecek.
------
![]()
Oy veren oy verdiğini yazsın da durumu tekrar eşitleyelim.Biri oy vermiş
20 dakika falan kaldı zaten. Artık bundan sonrası kısmet![]()
KiminKendi kanalında olan uyarlamasi vardı breaking bad in @Dosi
Yorum yazmayan bir üyeOy veren oy verdiğini yazsın da durumu tekrar eşitleyelim.![]()
O zaman son dakika da bir oy vereyim.Yorum yazmayan bir üye![]()
Yenisuda ismi TuzakKimin
------
Yorum yazmayan bir üye![]()
Ben verdim @DosiKimin
------
Yorum yazmayan bir üye![]()
Artık kime verilirse verilsin. Uzatma olmasınO zaman son dakika da bir oy vereyim.![]()
Dikkat etmemiştim. Doğrudur
Oyları eşitledim.Artık kime verilirse verilsin. Uzatma olmasınoy verecek bi isim kalmadı
![]()
@Dosi'nin azabından kork...Oyları eşitledim.![]()
Konuyu yok sayıp kaçayım ben en iyisi.@Dosi'nin azabından kork...
Umarım sorup oy vermedin çünkü özellikle kime verilmişse eşitliyeyim dedin. Umarım sende etkinliklerinde sıkıntı yaşarsın. Cuma günü beddua kabul oluyor. Hayrını görOyları eşitledim.![]()
@xBUGRAx 5 dakika kalmış. Kime oy vereceğin önemli değil. Yeterki uzamasın.
------
Umarım sorup oy vermedin çünkü özellikle kime verilmişse eşitliyeyim dedin. Umarım sende etkinliklerinde sıkıntı yaşarsın. Cuma günü beddua kabul oluyor. Hayrını gör![]()
Verdim BB izleyenlerin havası gıcığıma gidiyordu GOT dedim.@xBUGRAx 5 dakika kalmış. Kime oy vereceğin önemli değil. Yeterki uzamasın.
------
Umarım sorup oy vermedin çünkü özellikle kime verilmişse eşitliyeyim dedin. Umarım sende etkinliklerinde sıkıntı yaşarsın. Cuma günü beddua kabul oluyor. Hayrını gör![]()
En kısa zamanda İzel ile elenmen dileğimle. En az 2 puan kıracağım havama laf attın diyeVerdim BB izleyenlerin havası gıcığıma gidiyordu GOT dedim.![]()
Konudaki mesajlara baktım sadece.@xBUGRAx 5 dakika kalmış. Kime oy vereceğin önemli değil. Yeterki uzamasın.
------
Umarım sorup oy vermedin çünkü özellikle kime verilmişse eşitliyeyim dedin. Umarım sende etkinliklerinde sıkıntı yaşarsın. Cuma günü beddua kabul oluyor. Hayrını gör
------
@Silinmiş Üye son bir kaç dakika. Eşitlik var. Oy verirsen sevinirim
Yok benim beddua herzaman yerine ulaşıyor merak etmeKonudaki mesajlara baktım sadece.Beddua döner dolaşır sahibini bulur derler.
![]()
![]()