xBUGRAx
Emekli
İzlemedim ikisini de.Artık kalbim dayanmıyor. Biri ya beni öldürecek ya da hayat verecek.
Ekli dosyayı görüntüle 106916
------
@Emre Ozansoy @pompy @xBUGRAx son vuruşu yapın son 20 dakika falan
İzlemedim ikisini de.Artık kalbim dayanmıyor. Biri ya beni öldürecek ya da hayat verecek.
------
Eşitlik mi var? 😱Artık kalbim dayanmıyor. Biri ya beni öldürecek ya da hayat verecek.
------
Bence oy veren 38 kişinin hepsi izleyen değil neyse eşitlik bozulmazsa uzatırız sonra hangisi sıcak geliyorsa oy verirsinİzlemedim ikisini de.
YesEşitlik mi var? 😱
Biraz düşünmem gerek.Bence oy veren 38 kişinin hepsi oy vermedi neyse eşitlik bozulmazsa uzatırız sonra hangisi sıcak geliyorsa oy verirsin
Yes
Biri oy vermişBiraz düşünmem gerek.
Kendi kanalında olan uyarlamasi vardı breaking bad in @DosiArtık kalbim dayanmıyor. Biri ya beni öldürecek ya da hayat verecek.
------
Oy veren oy verdiğini yazsın da durumu tekrar eşitleyelim.Biri oy vermiş
20 dakika falan kaldı zaten. Artık bundan sonrası kısmet
KiminKendi kanalında olan uyarlamasi vardı breaking bad in @Dosi
Yorum yazmayan bir üyeOy veren oy verdiğini yazsın da durumu tekrar eşitleyelim.
O zaman son dakika da bir oy vereyim.Yorum yazmayan bir üye
Yenisuda ismi TuzakKimin
------
Yorum yazmayan bir üye
Ben verdim @DosiKimin
------
Yorum yazmayan bir üye
Artık kime verilirse verilsin. Uzatma olmasın oy verecek bi isim kalmadıO zaman son dakika da bir oy vereyim.
Dikkat etmemiştim. Doğrudur
Oyları eşitledim.Artık kime verilirse verilsin. Uzatma olmasın oy verecek bi isim kalmadı
@Dosi'nin azabından kork...Oyları eşitledim.
Konuyu yok sayıp kaçayım ben en iyisi.@Dosi'nin azabından kork...
Umarım sorup oy vermedin çünkü özellikle kime verilmişse eşitliyeyim dedin. Umarım sende etkinliklerinde sıkıntı yaşarsın. Cuma günü beddua kabul oluyor. Hayrını görOyları eşitledim.
@xBUGRAx 5 dakika kalmış. Kime oy vereceğin önemli değil. Yeterki uzamasın.
------
Umarım sorup oy vermedin çünkü özellikle kime verilmişse eşitliyeyim dedin. Umarım sende etkinliklerinde sıkıntı yaşarsın. Cuma günü beddua kabul oluyor. Hayrını gör
Verdim BB izleyenlerin havası gıcığıma gidiyordu GOT dedim.@xBUGRAx 5 dakika kalmış. Kime oy vereceğin önemli değil. Yeterki uzamasın.
------
Umarım sorup oy vermedin çünkü özellikle kime verilmişse eşitliyeyim dedin. Umarım sende etkinliklerinde sıkıntı yaşarsın. Cuma günü beddua kabul oluyor. Hayrını gör
En kısa zamanda İzel ile elenmen dileğimle. En az 2 puan kıracağım havama laf attın diyeVerdim BB izleyenlerin havası gıcığıma gidiyordu GOT dedim.
Konudaki mesajlara baktım sadece. Beddua döner dolaşır sahibini bulur derler.@xBUGRAx 5 dakika kalmış. Kime oy vereceğin önemli değil. Yeterki uzamasın.
------
------
@Silinmiş Üye son bir kaç dakika. Eşitlik var. Oy verirsen sevinirim
Yok benim beddua herzaman yerine ulaşıyor merak etmeKonudaki mesajlara baktım sadece. Beddua döner dolaşır sahibini bulur derler.