Yılların dizisini, 1 sezonluk diziyle mi kıyaslıyorsun? Sana hiç yakışıyor mu?
@Dosi nin yanında önce çıraklık, sonra kalfalıktan terfi ettim bu konularda ve şimdi o benim yardımcım olacak@Tolstoyevski kardeşim çok geniş yelpazeli bir etkinlik seçmişsin. Allah kolaylık versin.
Ted ile Tracey ikilisinin rol aldığı diziyi yazmayı unutma, aman diyeyim.@Dosi nin yanında önce çıraklık, sonra kalfalıktan terfi ettim bu konularda ve şimdi o benim yardımcım olacakBir şekilde bindik bir alamete gidiyoruz kıyamete bakalım hakkımızda hayırlısı
Ekledim şimdi listeye hayırlı uğurlu olsun bakalım nereye kadar ilerleyecekTed ile Tracey ikilisinin rol aldığı diziyi yazmayı unutma, aman diyeyim.
Daha şimdi mi ekledin? O kadar Barney hayranı olarak gezinirsin ortalıkta.Ekledim şimdi listeye hayırlı uğurlu olsun bakalım nereye kadar ilerleyecek
Ben o kadar HYMM hayranı değilim aslında, hele son 2-3 sezon sayesinde yerden yere vurmuştumDaha şimdi mi ekledin? O kadar Barney hayranı olarak gezinirsin ortalıkta.
O kadar @Dosi'ye önerdin "izle izle" diye, sonra da "o kadar da hayranı değilim" diyorsun sonra.Ben o kadar HYMM hayranı değilim aslında, hele son 2-3 sezon sayesinde yerden yere vurmuştumSon sezonu zaten söylemeye gerek yok... Friends'in yarısını izledim ama o bile daha önde HYMMM'e göre benim için
Ortalıkta gezinen @xdragxx 'ti (Barney diyen) ve 5 hakkı olmasına rağmen sadece 1 tane dediDaha şimdi mi ekledin? O kadar Barney hayranı olarak gezinirsin ortalıkta.
AynenO kadar @Dosi'ye önerdin "izle izle" diye, sonra da "o kadar da hayranı değilim" diyorsun sonra.
@Dosi 'ye o kadar dizi önermişimdir ki artık ne ben ne o hatırlamıyoruzdur çoğunuO kadar @Dosi'ye önerdin "izle izle" diye, sonra da "o kadar da hayranı değilim" diyorsun sonra.
Hayır, neden vuruyorsun ki yerden yere? Son sezon tamam facia ama sekiz sezon fena değildi bence.Ortalıkta gezinen @xdragxx 'ti (Barney diyen) ve 5 hakkı olmasına rağmen sadece 1 tane dedi
------
Aynenyerden yere vuruyor artık
@Dosi kendisi keşfedip izliyor bazen, bence öyle daha zevk alıyordur. O kadar öneriyoruz ama işte kendin keşfetmek daha iyi.@Dosi 'ye o kadar dizi önermişimdir ki artık ne ben ne o hatırlamıyoruzdur çoğunuOna en çok Dark ve Lost üzerine mesai harcadım, fakat Lost'un bir kısmını izledi ve sevdi de ama devamı sonraki baharlara kaldı..
Hayır, neden vuruyorsun ki yerden yere? Son sezon tamam facia ama sekiz sezon fena değildi bence.
Ah Tracey'i daha iyi işleselerdi keşke.
@Dosi kendisi keşfedip izliyor bazen, bence öyle daha zevk alıyordur. O kadar öneriyoruz ama işte kendin keşfetmek daha iyi.
@Dosi onu zaten kendisi keşfetmiştir, sebebi ise zaten kendi ülkesinden çıkma bir dizi.Kalifat'ın tadı damağımızda kalmıştı artık o tür az ama öz diziler daha iyi gidiyor sanırım bu dönemdeKalifat'ı da şimdilik öneren olmadı...
Yanlış cevap, onu da ben keşfetmiştim ve Dosi'ye kazandırdım@Dosi onu zaten kendisi keşfetmiştir, sebebi ise zaten kendi ülkesinden çıkma bir dizi.
Kalifat zaten Türk oyuncunun rol almasıyla gündem olmuştu bile ve @Dosi bence çok önceden haberini almıştır bile, sadece ertelemiştir.Yanlış cevap, onu da ben keşfetmiştim ve Dosi'ye kazandırdımAma ilk başta ters tepti, 6-7 ay sonra başlayabildi ancak
Diziler konusunda scout ekibi gibi çalışıyorum
Dizi karakteri yarışması değil sonuçtaOrtalıkta gezinen @xdragxx 'ti (Barney diyen) ve 5 hakkı olmasına rağmen sadece 1 tane dedi
------
Aynenyerden yere vuruyor artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?