"En Favori Yabancı Dizi Tüm Zamanlar" - Genel Yorum Konusu 📺

@Tolstoyevski kardeşim çok geniş yelpazeli bir etkinlik seçmişsin. Allah kolaylık versin.
@Dosi nin yanında önce çıraklık, sonra kalfalıktan terfi ettim bu konularda ve şimdi o benim yardımcım olacak
Bir şekilde bindik bir alamete gidiyoruz kıyamete bakalım hakkımızda hayırlısı

Reactions: Dosi and Araf
Daha şimdi mi ekledin? O kadar Barney hayranı olarak gezinirsin ortalıkta.
Ben o kadar HYMM hayranı değilim aslında, hele son 2-3 sezon sayesinde yerden yere vurmuştum
Son sezonu zaten söylemeye gerek yok... Friends'in yarısını izledim ama o bile daha önde HYMMM'e göre benim için

Reactions: Araf
Ben o kadar HYMM hayranı değilim aslında, hele son 2-3 sezon sayesinde yerden yere vurmuştum
Son sezonu zaten söylemeye gerek yok... Friends'in yarısını izledim ama o bile daha önde HYMMM'e göre benim için
O kadar @Dosi'ye önerdin "izle izle" diye, sonra da "o kadar da hayranı değilim" diyorsun sonra.

O kadar @Dosi'ye önerdin "izle izle" diye, sonra da "o kadar da hayranı değilim" diyorsun sonra.
@Dosi 'ye o kadar dizi önermişimdir ki artık ne ben ne o hatırlamıyoruzdur çoğunu
Ona en çok Dark ve Lost üzerine mesai harcadım, fakat Lost'un bir kısmını izledi ve sevdi de ama devamı sonraki baharlara kaldı..

Reactions: Araf and Dosi
Ortalıkta gezinen @xdragxx 'ti (Barney diyen) ve 5 hakkı olmasına rağmen sadece 1 tane dedi

------

Aynen
yerden yere vuruyor artık
Hayır, neden vuruyorsun ki yerden yere? Son sezon tamam facia ama sekiz sezon fena değildi bence.

Ayrıca @Tolstoyevski de Barney hayranıydı.

Ah Tracey'i daha iyi işleselerdi keşke.

@Dosi kendisi keşfedip izliyor bazen, bence öyle daha zevk alıyordur. O kadar öneriyoruz ama işte kendin keşfetmek daha iyi.

Kalifat'ın tadı damağımızda kalmıştı artık o tür az ama öz diziler daha iyi gidiyor sanırım bu dönemde
Kalifat'ı da şimdilik öneren olmadı...

@Dosi onu zaten kendisi keşfetmiştir, sebebi ise zaten kendi ülkesinden çıkma bir dizi.
Yanlış cevap, onu da ben keşfetmiştim ve Dosi'ye kazandırdım
Ama ilk başta ters tepti, 6-7 ay sonra başlayabildi ancak

Diziler konusunda scout ekibi gibi çalışıyorum

Yanlış cevap, onu da ben keşfetmiştim ve Dosi'ye kazandırdım
Ama ilk başta ters tepti, 6-7 ay sonra başlayabildi ancak

Diziler konusunda scout ekibi gibi çalışıyorum
Kalifat zaten Türk oyuncunun rol almasıyla gündem olmuştu bile ve @Dosi bence çok önceden haberini almıştır bile, sadece ertelemiştir.

Reactions: Tolstoyevski
Kalifat zaten Türk oyuncunun rol almasıyla gündem olmuştu bile ve @Dosi bence çok önceden haberini almıştır bile, sadece ertelemiştir.
Ben ona bahsettiğimde hiç duymamıştı adını diye hatırlıyorum, ama Gizem Erdoğan'ı biliyordu tabii.
@Dosi

Ben ona bahsettiğimde hiç duymamıştı adını diye hatırlıyorum, ama Gizem Erdoğan'ı biliyordu tabii.
@Dosi
Vay be @Dosi hanım, neler duyuyorum böyle?

Gerçi ünlü yönetmenleri Ingmar Bergman'a da yabancıydı biraz sanırım. Gerçi ben de çok iyi bilmiyorum ama biraz göz atmışlığım var.