En Favori Yabancı Şarkı (2020-2024) Başlıyor!

David Guetta'nın şarkısı Spotify'da 511 milyon dinlenmiş, kılpayı ile şartı sağlıyor.
İngilizce şarkılar Youtube'da çok dinlenmiyor artık, listeyi oluştururken ben full Spotify verilerine baktım ama herkesin ona erişimi olmadığı için Youtube'dan da rastgele bir alt sınır belirdim.

Arapça şarkıyı çok istiyorsan ekleyebiliriz, diğer şarkıların yanında çok abes duracak. Nakaratı Türkçe gibiymiş.

------

Yok çıkar meselesi değil de seninki de emek benim ki de emek yani. 4. bölüme beğeni atmışsın. ilk 3 bölüme de bekliyorum.
Yarın okuyup beğeni atarım onlara da. Öyle direkt okumadan beğenip geçmek istemedim.

Reactions: Dosi and cokiyitvci
Tabii ki okuyup, eğlenceli vakit geçirmek önemli zaten.

Reactions: phoebebuffay
İyi bari onu kurtardık

Yok diğeri öylesine önerdim. Bir
Şarkı var kulağımda çınlıyor ama ismi veya söyleyeni bir türlü gelmiyor aklıma. Belki listede vardır. Ben sanki bir yerlerde paylaşmıştım. Bir ara araştırayım onu unutmazsam

Reactions: phoebebuffay
Teşekkürler. Grup aşamaları için 3 dakikalık özet videolar yapacağım umarım, oylarını bekliyoruz.

------

Bir iki kelimesini hatırlıyorsan biliyorumdur belki.

İyi bari, finale falan çıkar, forumdaki sıradışı tuhaflıklara bir yenisi eklenir diye korkuyordum.

Üstte yanıtlamayı unuttum, evet bazı sanatçılar için limiti biz önden doldurmuş olduk fakat öneri gelirse değerlendirmeye alırız. 5 şarkı limitini biraz da kendimi frenlemek için koydum aslında. Subjektif ve 3-4 sanatçı tekelinde bir etkinlik olmasın. Yoksa benim hayalimdeki etkinlikte çeyrek finaldeki 8 şarkının yarısı tek bir sanatçıya ait.

Son düzenleme:
Reactions: Dosi