İkiside bu yarışmanın en rezil şarkılarıydı forumun yine yabancı müzik anlayısı gözler önüne serildi @sokak sanati @Ahmed @dreamyBad Guy'a oy ver, digerini bende sevmiyorum.
Senorita öyle zaten ama suan acik ara önde maalesef.İkiside bu yarışmanın en rezil şarkılarıydı forumun yine yabancı müzik anlayısı gözler önüne serildi @sokak sanati @Ahmed @dreamy
Bad guy da öyle Final öncesi birinin elenmesine sevindim @sokak sanati da Ariana der herhalde finalde @AhmedSenorita öyle zaten ama suan acik ara önde maalesef.
Finalde oy kullanmayacagim.
Insan ezilmis olan Bad Guy'a destek olur.Bad guy da öyle Final öncesi birinin elenmesine sevindim @sokak sanati da Ariana der herhalde finalde @Ahmed
Insan ezilmis olan Bad Guy'a destek olur.
Bad guy da öyle Final öncesi birinin elenmesine sevindim @sokak sanati da Ariana der herhalde finalde @Ahmed
Oy vermeyecek işte niye karışıyorsun.
Sen git BSB konuna. Burası ciddi yerler. Seni aşar
Ben bunlar finalde karsılarsırsa kullanmam demiştim burda birinin gitmesine sevindim diğerinide finalde eleyecezInsan ezilmis olan Bad Guy'a destek olur.
Jüri baskanligindan jüri üyeligine düsürüyorum rütbeni. Haddini bil.Oy vermeyecek işte niye karışıyorsun.
Sen git BSB konuna. Burası ciddi yerler. Seni aşar
Ariana'nin sarkisi Senorita'dan da beter. Ecünnüleri destekleyecek kadar düsmedin herhalde.Ben bunlar finalde karsılarsırsa kullanmam demiştim burda birinin gitmesine sevindim diğerinide finalde eleyecez
Ben bunlar finalde karsılarsırsa kullanmam demiştim burda birinin gitmesine sevindim diğerinide finalde eleyecez
Arianayı bu sezon hafif buldum ama 1.turda @dreamy @sokak sanati na demiştim o şarkısını desteklicem şampiyon olursa o olur diyeAriana'nin sarkisi Senorita'dan da beter. Ecünnüleri destekleyecek kadar düsmedin herhalde.
Arianayı bu sezon hafif buldum ama 1.turda @dreamy @sokak sanati na demiştim o şarkısını desteklicem şampiyon olursa o olur diye
Jüri baskanligindan jüri üyeligine düsürüyorum rütbeni. Haddini bil.
Zaten ikisinin çıkma ihtimali yoktu. Bad Guy'ın buraya kadar gelmesine şükür. 3. Bile değil 4. Oldu.
20 kisinin oyuyla yilin sarkisi mi belirlenir, etkinlige katilim orani yerlerde oldugu icin kötü sarkilar bir üst tura cikiyor maalesef.Arianayı bu sezon hafif buldum ama 1.turda @dreamy @sokak sanati na demiştim o şarkısını desteklicem şampiyon olursa o olur diye
20 kisinin oyuyla yilin sarkisi mi belirlenir, etkinlige katilim orani yerlerde oldugu icin kötü sarkilar bir üst tura cikiyor maalesef.
Tamam işte oyüzden kendime yakın buldum demek Arianayı severim biliyorsun @keremAriana'ya antiymiş Kerem. Kız şarkıcısı diyor. MS'de efsaneler yarattığını hatırlatsana