O zaman hic oy kullanma ya da Bad Guy'a oy ver.Bad guy hiç overrated değil zaten di mi.![]()
![]()
O zaman hic oy kullanma ya da Bad Guy'a oy ver.Bad guy hiç overrated değil zaten di mi.![]()
![]()
Beklediğimizden kolay geçecek gibi gözüküyor...Kan çıkacak bu grupta. Merakla sonucu izleyeceğim.
Señorita![]()
Beklediğimizden kolay geçecek gibi gözüküyor...![]()
Señorita ile 7 rings aynı gruba düşecek diye çok korktum ama öyle bir şey olmadı şükürBad Guy'ın fanları gelmedi daha. Kanlı geçeceği net![]()
Señorita ile 7 rings aynı gruba düşecek diye çok korktum ama öyle bir şey olmadı şükürFinalde hangisine oy veririm kestiremiyorum
![]()
Bad Guy gibi şahesere oy vermeyenler..Sana kim oy hakkı verdi..
Bu nasıl eşleşme @kerem ve @sokak sanati kadar sıkıcı oy vermicem![]()
![]()
@dreamy @Ahmed @Forumdash
En azından finalde eşleşmediler Arianayı der tekmeyi atarız burdan çıkana![]()
![]()
![]()
Diğer şarkıyı normalde oy verebilirdim. Bad Guy dedim. Şimdiden ümitlerini bitir çünkü buradan dönmesi zor gibi:/BAD GUY finale çıkmazsa foruma dair olan tüm ümitlerim bitecektir...
bad guy dedim. Geçen yıl en çok dinlediğim şarkıydı...
Senorita'yı bu kadar çok seviyorsanız benim yarıştığım hafta niye herkes 1-2 puan verdi.![]()
İnşallah öyledir.Belki senin sayende sevdiler öyle düşün. Foruma büyük bi katkı sağladın.
Ariana'da mesela ben yarışmadan önce kimse bilmezdi ama yarışma ile sevdirdim. 3 yıl önce Çeyrek finale 4 tane şarkısı çıktı. Bu yıl 2 tane şarkı çıkarttı finale. Eminim çoğu kişi daha önce dinlememiştir bu finale çıkan şarkıları. Tamamen sayemizde kazanılan sempati diye düşünüyorum. Çünkü ideal dünyada bu sonuçlar mümkün değil.![]()