O zaman hic oy kullanma ya da Bad Guy'a oy ver.Bad guy hiç overrated değil zaten di mi.
O zaman hic oy kullanma ya da Bad Guy'a oy ver.Bad guy hiç overrated değil zaten di mi.
Beklediğimizden kolay geçecek gibi gözüküyor...Kan çıkacak bu grupta. Merakla sonucu izleyeceğim.
Señorita
Beklediğimizden kolay geçecek gibi gözüküyor...
Señorita ile 7 rings aynı gruba düşecek diye çok korktum ama öyle bir şey olmadı şükür Finalde hangisine oy veririm kestiremiyorumBad Guy'ın fanları gelmedi daha. Kanlı geçeceği net
Señorita ile 7 rings aynı gruba düşecek diye çok korktum ama öyle bir şey olmadı şükür Finalde hangisine oy veririm kestiremiyorum
Bad Guy gibi şahesere oy vermeyenler..Sana kim oy hakkı verdi..
Bu nasıl eşleşme @kerem ve @sokak sanati kadar sıkıcı oy vermicem @dreamy @Ahmed @Forumdash
En azından finalde eşleşmediler Arianayı der tekmeyi atarız burdan çıkana
Diğer şarkıyı normalde oy verebilirdim. Bad Guy dedim. Şimdiden ümitlerini bitir çünkü buradan dönmesi zor gibi:/BAD GUY finale çıkmazsa foruma dair olan tüm ümitlerim bitecektir...
bad guy dedim. Geçen yıl en çok dinlediğim şarkıydı...
Senorita'yı bu kadar çok seviyorsanız benim yarıştığım hafta niye herkes 1-2 puan verdi.
İnşallah öyledir.Belki senin sayende sevdiler öyle düşün. Foruma büyük bi katkı sağladın.
Ariana'da mesela ben yarışmadan önce kimse bilmezdi ama yarışma ile sevdirdim. 3 yıl önce Çeyrek finale 4 tane şarkısı çıktı. Bu yıl 2 tane şarkı çıkarttı finale. Eminim çoğu kişi daha önce dinlememiştir bu finale çıkan şarkıları. Tamamen sayemizde kazanılan sempati diye düşünüyorum. Çünkü ideal dünyada bu sonuçlar mümkün değil.