2019 En Favori Yabancı Şarkı 2019 Yarı Final | 'bad guy' vs 'Señorita'

Hangi Şarkı Büyük Finale Çıksın?

• Kullanılan toplam oy
    23
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim gönlümden geçen final buydu. Finalde bu taraftan gelecek şarkıya oyumu kullanacağım kesin olsa da bu turda hangisini oylayacağıma karar vermiş değilim :A

bad guy dedim. Geçen yıl en çok dinlediğim şarkıydı...

Senorita'yı bu kadar çok seviyorsanız benim yarıştığım hafta niye herkes 1-2 puan verdi. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
BAD GUY finale çıkmazsa foruma dair olan tüm ümitlerim bitecektir...
Diğer şarkıyı normalde oy verebilirdim. Bad Guy dedim. Şimdiden ümitlerini bitir çünkü buradan dönmesi zor gibi:/

• Üzücü
Reactions: MEnes
bad guy dedim. Geçen yıl en çok dinlediğim şarkıydı...

Senorita'yı bu kadar çok seviyorsanız benim yarıştığım hafta niye herkes 1-2 puan verdi. :A

Belki senin sayende sevdiler öyle düşün. Foruma büyük bi katkı sağladın.:A

Ariana'da mesela ben yarışmadan önce kimse bilmezdi ama yarışma ile sevdirdim. 3 yıl önce Çeyrek finale 4 tane şarkısı çıktı. Bu yıl 2 tane şarkı çıkarttı finale. Eminim çoğu kişi daha önce dinlememiştir bu finale çıkan şarkıları. Tamamen sayemizde kazanılan sempati diye düşünüyorum. Çünkü ideal dünyada bu sonuçlar mümkün değil.:A

• Harika
Reactions: bazinga
Belki senin sayende sevdiler öyle düşün. Foruma büyük bi katkı sağladın.:A

Ariana'da mesela ben yarışmadan önce kimse bilmezdi ama yarışma ile sevdirdim. 3 yıl önce Çeyrek finale 4 tane şarkısı çıktı. Bu yıl 2 tane şarkı çıkarttı finale. Eminim çoğu kişi daha önce dinlememiştir bu finale çıkan şarkıları. Tamamen sayemizde kazanılan sempati diye düşünüyorum. Çünkü ideal dünyada bu sonuçlar mümkün değil.:A
İnşallah öyledir. :Z

Zaten özellikle önceki MusicSurvivor yarışmalarında amacım genelde daha az popüler kişileri daha çok kişiye dinletmekti. Fakat bu sezon biraz daha sonuç almaya yönelik bir tutumdaydım çoğu hafta. :A

• Beğendim
Reactions: sokak sanati
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...