İkiside bu yarışmanın en rezil şarkılarıydı forumun yine yabancı müzik anlayısı gözler önüne serildiBad Guy'a oy ver, digerini bende sevmiyorum.![]()
Senorita öyle zaten ama suan acik ara önde maalesef.İkiside bu yarışmanın en rezil şarkılarıydı forumun yine yabancı müzik anlayısı gözler önüne serildi![]()
![]()
@sokak sanati @Ahmed @dreamy
Bad guy da öyleSenorita öyle zaten ama suan acik ara önde maalesef.
Finalde oy kullanmayacagim.![]()
Insan ezilmis olan Bad Guy'a destek olur.Bad guy da öyleFinal öncesi birinin elenmesine sevindim @sokak sanati da Ariana der herhalde finalde
@Ahmed
Insan ezilmis olan Bad Guy'a destek olur.![]()
Bad guy da öyleFinal öncesi birinin elenmesine sevindim @sokak sanati da Ariana der herhalde finalde
@Ahmed
Oy vermeyecek işte niye karışıyorsun.
Sen git BSB konuna. Burası ciddi yerler. Seni aşar![]()
Ben bunlar finalde karsılarsırsa kullanmam demiştim burda birinin gitmesine sevindim diğerinide finalde eleyecezInsan ezilmis olan Bad Guy'a destek olur.![]()
Jüri baskanligindan jüri üyeligine düsürüyorum rütbeni. Haddini bil.Oy vermeyecek işte niye karışıyorsun.
Sen git BSB konuna. Burası ciddi yerler. Seni aşar![]()
Ariana'nin sarkisi Senorita'dan da beter. Ecünnüleri destekleyecek kadar düsmedin herhalde.Ben bunlar finalde karsılarsırsa kullanmam demiştim burda birinin gitmesine sevindim diğerinide finalde eleyecez![]()
![]()
![]()
Ben bunlar finalde karsılarsırsa kullanmam demiştim burda birinin gitmesine sevindim diğerinide finalde eleyecez![]()
![]()
![]()
Arianayı bu sezon hafif buldum ama 1.turda @dreamy @sokak sanati na demiştim o şarkısını desteklicem şampiyon olursa o olur diyeAriana'nin sarkisi Senorita'dan da beter. Ecünnüleri destekleyecek kadar düsmedin herhalde.![]()
Arianayı bu sezon hafif buldum ama 1.turda @dreamy @sokak sanati na demiştim o şarkısını desteklicem şampiyon olursa o olur diye![]()
![]()
![]()
Jüri baskanligindan jüri üyeligine düsürüyorum rütbeni. Haddini bil.![]()
Zaten ikisinin çıkma ihtimali yoktu. Bad Guy'ın buraya kadar gelmesine şükür. 3. Bile değil 4. Oldu.![]()
20 kisinin oyuyla yilin sarkisi mi belirlenir, etkinlige katilim orani yerlerde oldugu icin kötü sarkilar bir üst tura cikiyor maalesef.Arianayı bu sezon hafif buldum ama 1.turda @dreamy @sokak sanati na demiştim o şarkısını desteklicem şampiyon olursa o olur diye![]()
![]()
![]()
20 kisinin oyuyla yilin sarkisi mi belirlenir, etkinlige katilim orani yerlerde oldugu icin kötü sarkilar bir üst tura cikiyor maalesef.![]()
Tamam işte oyüzden kendime yakın buldum demek Arianayı severim biliyorsunAriana'ya antiymiş Kerem. Kız şarkıcısı diyor. MS'de efsaneler yarattığını hatırlatsana![]()