En azından yeni oy gelmediAttım bile ama şarkıya bakarak tabi
En azından yeni oy gelmediAttım bile ama şarkıya bakarak tabi
Kalbim emrine amade, gün içerisinde kullanacağım...
Çıplak bir kadına tur geçirmeye çalısıyor onu es geçinTamam senin için akşama dinler oylarım.
Sen niye elenmesini istiyorsunEn azından yeni oy gelmediHala eleniyor
Algılara gelme. Hoşuna gittiyse Press yap sende
@sokak sanati evde kudurdu demek ki.
Ben izlerken fark etmedim acaba göz yanılmasımı yaşadım dedim @sokak sanati niye dedi bende giysisi yok sandım başta bir şaşırdım dedim oda zaten yok diyinceSen niye elenmesini istiyorsun
Ramazan'a özel eleme yapmış kız işte @sokak sanatiBen izlerken fark etmedim acaba göz yanılmasımı yaşadım dedim @sokak sanati niye dedi bende giysisi yok sandım başta bir şaşırdım dedim oda zaten yok diyince
Elensin diye uğraşıyorum@alperuz @dreamy @Yiğitt
Ben izlerken fark etmedim acaba göz yanılmasımı yaşadım dedim @sokak sanati niye dedi bende giysisi yok sandım başta bir şaşırdım dedim oda zaten yok diyince
@Çiğdem i günaha teşvik ediyorlar, gözünü kapatıp dinle şarkıları ÇiğdemBu elendi ama 3 tane daha Cardi B şarkısı var.Hemde çıplak yine. 1 tane de Nicki Patinaj var
Niye recapları oradan yaptığın belli olduBu elendi ama 3 tane daha Cardi B şarkısı var.Hemde çıplak yine. 1 tane de Nicki Patinaj var
1 Kere izlemiş zaten ne oldunu anlamamıstım artık bu kadının şarkılarını direk pas geçecem
Niye recapları oradan yaptığın belli oldu@alperuz
Asıl onlara kadın denmez çok bişi dememe gerek yokBiraz kadın görün istedimKadın nasıl olunur görün
Olmasın ne var yaniBen izlerken fark etmedim acaba göz yanılmasımı yaşadım dedim @sokak sanati niye dedi bende giysisi yok sandım başta bir şaşırdım dedim oda zaten yok diyince
Başımıza kutsal rahibe kesildi.
Kim 12 yaptı onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?