En azından yeni oy gelmedi Hala eleniyorAttım bile ama şarkıya bakarak tabi
En azından yeni oy gelmedi Hala eleniyorAttım bile ama şarkıya bakarak tabi
Kalbim emrine amade, gün içerisinde kullanacağım...
Çıplak bir kadına tur geçirmeye çalısıyor onu es geçin Zamanında rtük sizdiniz @sokak sanatiTamam senin için akşama dinler oylarım.
Sen niye elenmesini istiyorsunEn azından yeni oy gelmedi Hala eleniyor
@sokak sanati evde kudurdu demek ki.Çıplak bir kadına tur geçirmeye çalısıyor onu es geçin Zamanında rtük sizdiniz @sokak sanati
@sokak sanati evde kudurdu demek ki.
Algılara gelme. Hoşuna gittiyse Press yap sende
@sokak sanati evde kudurdu demek ki.
Ben izlerken fark etmedim acaba göz yanılmasımı yaşadım dedim @sokak sanati niye dedi bende giysisi yok sandım başta bir şaşırdım dedim oda zaten yok diyinceSen niye elenmesini istiyorsun
Ramazan'a özel eleme yapmış kız işte @sokak sanatiBen izlerken fark etmedim acaba göz yanılmasımı yaşadım dedim @sokak sanati niye dedi bende giysisi yok sandım başta bir şaşırdım dedim oda zaten yok diyince
Elensin diye uğraşıyorum @alperuz @dreamy @Yiğitt
Ben izlerken fark etmedim acaba göz yanılmasımı yaşadım dedim @sokak sanati niye dedi bende giysisi yok sandım başta bir şaşırdım dedim oda zaten yok diyince
Ramazan'a özel eleme yapmış kız işte @sokak sanati
@Çiğdem i günaha teşvik ediyorlar, gözünü kapatıp dinle şarkıları ÇiğdemBu elendi ama 3 tane daha Cardi B şarkısı var. Hemde çıplak yine. 1 tane de Nicki Patinaj var
Niye recapları oradan yaptığın belli oldu @alperuzBu elendi ama 3 tane daha Cardi B şarkısı var. Hemde çıplak yine. 1 tane de Nicki Patinaj var
1 Kere izlemiş zaten ne oldunu anlamamıstım artık bu kadının şarkılarını direk pas geçecem @sokak sanati@Çiğdem i günaha teşvik ediyorlar, gözünü kapatıp dinle şarkıları Çiğdem
Aha kaos çıkar burdan, saldır @ÇiğdemBiraz kadın görün istedim Kadın nasıl olunur görün
Aha kaos çıkar burdan, saldır @Çiğdem
Asıl onlara kadın denmez çok bişi dememe gerek yokBiraz kadın görün istedim Kadın nasıl olunur görün
Olmasın ne var yaniBen izlerken fark etmedim acaba göz yanılmasımı yaşadım dedim @sokak sanati niye dedi bende giysisi yok sandım başta bir şaşırdım dedim oda zaten yok diyince
Ben müsade etmemOlmasın ne var yani
@Çiğdem : NO HARAM @sokak sanati
Başımıza kutsal rahibe kesildi.
Kim 12 yaptı onu@Çiğdem : NO HARAM @sokak sanati