En azından yeni oy gelmediAttım bile ama şarkıya bakarak tabi![]()
En azından yeni oy gelmediAttım bile ama şarkıya bakarak tabi![]()
Kalbim emrine amade, gün içerisinde kullanacağım...
Çıplak bir kadına tur geçirmeye çalısıyor onu es geçinTamam senin için akşama dinler oylarım.![]()
Sen niye elenmesini istiyorsunEn azından yeni oy gelmediHala eleniyor
![]()
![]()
![]()
Algılara gelme. Hoşuna gittiyse Press yap sende![]()
@sokak sanati evde kudurdu demek ki.![]()
Ben izlerken fark etmedim acaba göz yanılmasımı yaşadım dedim @sokak sanati niye dedi bende giysisi yok sandım başta bir şaşırdım dedim oda zaten yok diyinceSen niye elenmesini istiyorsun![]()
Ramazan'a özel eleme yapmış kız işte @sokak sanatiBen izlerken fark etmedim acaba göz yanılmasımı yaşadım dedim @sokak sanati niye dedi bende giysisi yok sandım başta bir şaşırdım dedim oda zaten yok diyince![]()
![]()
Elensin diye uğraşıyorum![]()
![]()
@alperuz @dreamy @Yiğitt
Ben izlerken fark etmedim acaba göz yanılmasımı yaşadım dedim @sokak sanati niye dedi bende giysisi yok sandım başta bir şaşırdım dedim oda zaten yok diyince![]()
![]()
![]()
![]()
@alperuz @dreamy @Yiğitt
@Çiğdem i günaha teşvik ediyorlar, gözünü kapatıp dinle şarkıları ÇiğdemBu elendi ama 3 tane daha Cardi B şarkısı var.Hemde çıplak yine. 1 tane de Nicki Patinaj var
![]()
Niye recapları oradan yaptığın belli olduBu elendi ama 3 tane daha Cardi B şarkısı var.Hemde çıplak yine. 1 tane de Nicki Patinaj var
![]()
1 Kere izlemiş zaten ne oldunu anlamamıstım artık bu kadının şarkılarını direk pas geçecem
Niye recapları oradan yaptığın belli oldu@alperuz
Asıl onlara kadın denmez çok bişi dememe gerek yokBiraz kadın görün istedimKadın nasıl olunur görün
![]()
Olmasın ne var yaniBen izlerken fark etmedim acaba göz yanılmasımı yaşadım dedim @sokak sanati niye dedi bende giysisi yok sandım başta bir şaşırdım dedim oda zaten yok diyince![]()
![]()
![]()
@alperuz @dreamy @Yiğitt
Başımıza kutsal rahibe kesildi.![]()
Kim 12 yaptı onu