- Reaksiyon puanı
- 58,385
- Puanı
- 1,060
Ne bu Cardi antiliği cnm.Hala eleniyor neyse ki![]()
![]()
![]()
Ben izlerken fark etmedim acaba göz yanılmasımı yaşadım dedim @sokak sanati niye dedi bende giysisi yok sandım başta bir şaşırdım dedim oda zaten yok diyince![]()
![]()
Elensin diye uğraşıyorum![]()
![]()
@alperuz @dreamy @Yiğitt
Burda açıkladımNe bu Cardi antiliği cnm.![]()
Kadın vücuduna karşı bu kadar ırkçı ve ayrımcı olmayalım.Burda açıkladım![]()
![]()
![]()
Bu kadar şarkıdan 4 şarkı seçmek zor olmuş, seçenek daha fazla olmalıydı... @sokak sanati
Oylarımı kullandım.
Benim tarzım yabancılar var, %25'lik kesimi dolduruyor. Geri kalan %75 yabancı şarkıları pek sevmem.Beğenmem diyordun. 4 tane beğenmek bile zor. İlk tur bu. Çer çip çoğu![]()
Benim tarzım yabancılar var, %25'lik kesimi dolduruyor. Geri kalan %75 yabancı şarkıları pek sevmem.![]()
Sırayla dinleyip kullanıyorum müsaade edersen...Diğer gruplara verdin mi![]()
Sırayla dinleyip kullanıyorum müsaade edersen...
Tam sınırda her an üst tura çıkabilir. Bir grupta eşitlik durumu olsa bile o şarkıların hepsini çıkarma kararı aldık
Hemen idari amirimize şikayet ablam o hassas böyle konularda malum.Ben izlerken fark etmedim acaba göz yanılmasımı yaşadım dedim @sokak sanati niye dedi bende giysisi yok sandım başta bir şaşırdım dedim oda zaten yok diyince![]()
![]()
Elensin diye uğraşıyorum![]()
![]()
@alperuz @dreamy @Yiğitt
Hemen idari amirimize şikayet ablam o hassas böyle konularda malum.![]()
Ona tur atlatmak için onunla bir çok kişiyi eşitlemişler 1-2 hariç hepsi çıkacakTam sınırda her an üst tura çıkabilir. Bir grupta eşitlik durumu olsa bile o şarkıların hepsini çıkarma kararı aldık![]()
Cidden bu gruptan 6 şarkı birden çıkıyor şu an. 😱
Cidden bu gruptan 6 şarkı birden çıkıyor şu an. 😱
Oy verilmeyecek kişiye vermemişsin senden beklentim yüksekti zatenSırayla dinleyip kullanıyorum müsaade edersen...