burada ariana ve shakira diyecem destere bu grubuda isteğim gibi olsun sahura kaçacam
durduğun kabahat nereye gidersen git banane
burada ariana ve shakira diyecem destere bu grubuda isteğim gibi olsun sahura kaçacam
işin bitti tabi
durduğun kabahat nereye gidersen git banane
anne marie nin bu şarkısını bende çok severim sevdiğim şarkılardan biridir ama işte olmadı malesef keşke üç şarkı seçebilseydik @Harunnn60 un hatasıRockabye elenmemeli
Ariana ve Shakira başka gruplarda da var burada Anne-Marie desteği lazımdı senden.
@sokak sanati arianayı bıraktı biz olmasak ariananın başarılı olması mümkün değil artık sokak tümseği justin biber kovalıyor bir değişim içinde bugünlerdeişin bitti tabi
bu gruptada @Harunnn60 a çalısalım shakiranin bu şarkısını finallere çıakrtalım
ariana ve shakira @sokak sanati nda ariasına baya destek olduk
hadi ben kaçıyorum
işin bitti tabi
bu gruptada @Harunnn60 a çalısalım shakiranin bu şarkısını finallere çıakrtalım
ariana ve shakira @sokak sanati nda ariasına baya destek olduk
hadi ben kaçıyorum
İyi olan şarkı kazanır benlik durum yok. ) Ariana için destek toplanmadı ama oy alıyor kız. ))anne marie nin bu şarkısını bende çok severim sevdiğim şarkılardan biridir ama işte olmadı malesef keşke üç şarkı seçebilseydik @Harunnn60 un hatası
@sokak sanati arianayı bıraktı biz olmasak ariananın başarılı olması mümkün değil artık sokak tümseği justin biber kovalıyor bir değişim içinde bugünlerde
sen yönetiyorsun diye demekki cnmAriana'nın bu şarkısına kimse iyi puan vermemişti şimdi herkes onu seçmiş. Rockabye daha iyi şarkı.
sen yönetiyorsun diye demekki cnm
finale çıktın yinede ayoll daha ne istiyorsunAynen bu forum bana kıl.s.s