2016 En Favori Yabancı Şarkı - 2016| 2.TUR|E Grubu

En Fazla 2 Şarkıcıyı Destekleyebilirsiniz!

• Kullanılan toplam oy
    18
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rockabye elenmemeli :(

Ariana ve Shakira başka gruplarda da var burada Anne-Marie desteği lazımdı senden. :(
anne marie nin bu şarkısını bende çok severim sevdiğim şarkılardan biridir ama işte olmadı malesef keşke üç şarkı seçebilseydik @Harunnn60 un hatası :)

işin bitti tabi :(

bu gruptada @Harunnn60 a çalısalım shakiranin bu şarkısını finallere çıakrtalım :A

ariana ve shakira @sokak sanati nda ariasına baya destek olduk :F

hadi ben kaçıyorum :A
@sokak sanati arianayı bıraktı biz olmasak ariananın başarılı olması mümkün değil:) artık sokak tümseği justin biber kovalıyor bir değişim içinde bugünlerde :)

Son düzenleme:
anne marie nin bu şarkısını bende çok severim sevdiğim şarkılardan biridir ama işte olmadı malesef keşke üç şarkı seçebilseydik @Harunnn60 un hatası :)

@sokak sanati arianayı bıraktı biz olmasak ariananın başarılı olması mümkün değil:) artık sokak tümseği justin biber kovalıyor bir değişim içinde bugünlerde :)
İyi olan şarkı kazanır benlik durum yok. :)) Ariana için destek toplanmadı ama oy alıyor kız. :)))

Millet sırf isimlere bakarak Shakira ve Ariana'ya oy veriyor. Forumu kurduğuma pişman oldum bu oylama sonucunu görünce. :):)

3.Tura Çıkan Şarkılar;
Shakira - Chantaje (Official video) ft. Maluma

Ariana Grande - Let Me Love You (Official) ft. Lil Wayne

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
172,960
Üyeler
8,482
Son Üye
Tufan