Doğru yolu bulacağını biliyordumAriana Grande - Let Me Love You (Official) ft. Lil Wayne
Shakira - Chantaje (Official video) ft. Maluma
Saf zaten geçen tur oyladığım şarkıları az çok hatırlıyorum dinlemesem bileÇok hızlısın Deniz'im.
Rockabye elenmemeliAriana sayemde forumda isim yaptı da 1 milyarlık yılın şarkısı Rockabye'ı 200 milyonluk şarkısı ile bile yeniyor. Yoksa bu şarkıda dişe dokunur bir şey yok. ben zar zor ilk 10'da yer almıştım ilk 5 haftada kullanmama rağmen. @Çiğdem- @OzaN @Harunnn60 @turkuazz @mrt-06 @MayısKralı @destere @GunesinOglu
Ariana ve Shakira başka gruplarda da var burada Anne-Marie desteği lazımdı senden.@Dosi burda ariana ve shakira diyoruz ama anne marie üst tura çıkarsada fazla ses etmiyoruz kabullenmiş gibi yapalım o da fena değil üç hakkım olsa ona atardım bir oyda
Bir kere de oy toplama be kardeşim bırak insanlar istediğine versinlerRockabye elenmemeli
Ariana ve Shakira başka gruplarda da var burada Anne-Marie desteği lazımdı senden.
Sen bu grupta destek topladın mı.Ariana sayemde forumda isim yaptı da 1 milyarlık yılın şarkısı Rockabye'ı 200 milyonluk şarkısı ile bile yeniyor. Yoksa bu şarkıda dişe dokunur bir şey yok. ben zar zor ilk 10'da yer almıştım ilk 5 haftada kullanmama rağmen. @Çiğdem- @OzaN @Harunnn60 @turkuazz @mrt-06 @MayısKralı @destere @GunesinOglu
Sen bu grupta destek topladın mı.
Aynen yani çok ilginç ama senin reytingin var forumda o bir gerçek cnmYok tamamen MS'de isim yapmasının ekmeğini yiyor. Rihanna'da geçen yıl hiç begenilmeten Amerika şarkısı ile çeyrek final görmüştü. İsme oy veriliyor yine.
Aynen yani çok ilginç ama senin reytingin var forumda o bir gerçek cnm
Oy toplasam durum böyle olmazdı, yılın en popüler şarkısı yeniliyor.Bir kere de oy toplama be kardeşim bırak insanlar istediğine versinler
Söyleseydin daha önceden hatrın için verirdim hoş ne hatrın varsa .ssOy toplasam durum böyle olmazdı, yılın en popüler şarkısı yeniliyor.
burada ariana ve shakira diyecem destere bu grubuda isteğim gibi olsun sahura kaçacamtabiki basılarını dışlamak şart
anne marie zorluyor bayağı birinciliği