Doğru yolu bulacağını biliyordumAriana Grande - Let Me Love You (Official) ft. Lil Wayne
Shakira - Chantaje (Official video) ft. Maluma
Saf zaten geçen tur oyladığım şarkıları az çok hatırlıyorum dinlemesem bileÇok hızlısın Deniz'im.![]()
Rockabye elenmemeliAriana sayemde forumda isim yaptı da 1 milyarlık yılın şarkısı Rockabye'ı 200 milyonluk şarkısı ile bile yeniyor.Yoksa bu şarkıda dişe dokunur bir şey yok. ben zar zor ilk 10'da yer almıştım ilk 5 haftada kullanmama rağmen.
@Çiğdem- @OzaN @Harunnn60 @turkuazz @mrt-06 @MayısKralı @destere @GunesinOglu
Ariana ve Shakira başka gruplarda da var burada Anne-Marie desteği lazımdı senden.@Dosi burda ariana ve shakira diyoruz ama anne marie üst tura çıkarsada fazla ses etmiyoruzkabullenmiş gibi yapalım o da fena değil üç hakkım olsa ona atardım bir oyda
![]()
Bir kere de oy toplama be kardeşim bırak insanlar istediğine versinlerRockabye elenmemeli
Ariana ve Shakira başka gruplarda da var burada Anne-Marie desteği lazımdı senden.![]()
Sen bu grupta destek topladın mı.Ariana sayemde forumda isim yaptı da 1 milyarlık yılın şarkısı Rockabye'ı 200 milyonluk şarkısı ile bile yeniyor.Yoksa bu şarkıda dişe dokunur bir şey yok. ben zar zor ilk 10'da yer almıştım ilk 5 haftada kullanmama rağmen.
@Çiğdem- @OzaN @Harunnn60 @turkuazz @mrt-06 @MayısKralı @destere @GunesinOglu
Sen bu grupta destek topladın mı.![]()
Aynen yani çok ilginç ama senin reytingin var forumda o bir gerçek cnmYok tamamen MS'de isim yapmasının ekmeğini yiyor. Rihanna'da geçen yıl hiç begenilmeten Amerika şarkısı ile çeyrek final görmüştü. İsme oy veriliyor yine.![]()
Aynen yani çok ilginç ama senin reytingin var forumda o bir gerçek cnm![]()
![]()
Oy toplasam durum böyle olmazdı, yılın en popüler şarkısı yeniliyor.Bir kere de oy toplama be kardeşim bırak insanlar istediğine versinler![]()
Söyleseydin daha önceden hatrın için verirdim hoş ne hatrın varsa .ssOy toplasam durum böyle olmazdı, yılın en popüler şarkısı yeniliyor.![]()
burada ariana ve shakira diyecem destere bu grubuda isteğim gibi olsun sahura kaçacamtabiki basılarını dışlamak şart
anne marie zorluyor bayağı birinciliği![]()