burada ariana ve shakira diyecem destere bu grubuda isteğim gibi olsun sahura kaçacam![]()
durduğun kabahat
burada ariana ve shakira diyecem destere bu grubuda isteğim gibi olsun sahura kaçacam![]()
işin bitti tabi
durduğun kabahatnereye gidersen git banane
![]()
anne marie nin bu şarkısını bende çok severim sevdiğim şarkılardan biridir ama işte olmadı malesef keşke üç şarkı seçebilseydik @Harunnn60 un hatasıRockabye elenmemeli
Ariana ve Shakira başka gruplarda da var burada Anne-Marie desteği lazımdı senden.![]()
@sokak sanati arianayı bıraktı biz olmasak ariananın başarılı olması mümkün değilişin bitti tabi
bu gruptada @Harunnn60 a çalısalım shakiranin bu şarkısını finallere çıakrtalım
ariana ve shakira @sokak sanati nda ariasına baya destek olduk
hadi ben kaçıyorum![]()
işin bitti tabi
bu gruptada @Harunnn60 a çalısalım shakiranin bu şarkısını finallere çıakrtalım
ariana ve shakira @sokak sanati nda ariasına baya destek olduk
hadi ben kaçıyorum![]()
İyi olan şarkı kazanır benlik durum yok.anne marie nin bu şarkısını bende çok severim sevdiğim şarkılardan biridir ama işte olmadı malesef keşke üç şarkı seçebilseydik @Harunnn60 un hatası
@sokak sanati arianayı bıraktı biz olmasak ariananın başarılı olması mümkün değilartık sokak tümseği justin biber kovalıyor bir değişim içinde bugünlerde
![]()
sen yönetiyorsun diye demekki cnmAriana'nın bu şarkısına kimse iyi puan vermemişti şimdi herkes onu seçmiş.Rockabye daha iyi şarkı.
![]()
sen yönetiyorsun diye demekki cnm![]()
![]()
![]()
finale çıktın yinede ayoll daha ne istiyorsunAynen bu forum bana kıl.s.s