2015 En Favori Yabancı Şarkı | 1. Tur - H Grubu

Hangi 4 Şarkı Bir Üst Tura Çıkmalı?

• Kullanılan toplam oy
    24
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aaa beğendiğime kullanıyorum işte ama bieberin videolarına hiç tıklamıyorum bile onuda söyliyeyim :A:A:A

Niye yaa. Sanki yanına gelse atlamican boynuna:A

çok kolay bir seççim oldu benim için :)

1. Britney Spears, Iggy Azalea | Pretty Girls
  2. Pitbull | Fun ft. Chris Brown
  3. Fifth Harmony | Worth It ft. Kid Ink
  4. Sam Smith | Lay Me Down

Tahmin etmiştim ilk 3'ü.:F Bu kızlar Little Mix'i zorlar bence.:A

Öncelikle Margin Gaye için tek bir oy veren forum halkını kınıyorum. @eskici'yi de tebrik ediyorum kaliteli şarkıdan anladığı için. :D Cidden çoğu ankette forum zevki gayet iyiyken bu şarkı niye bu kadar düşük kaldı anlayamadım. :(

Diğer oylarım:

Worth It
Can't Feel My Face
ve Pretty Girls

Pretty Girls'e oy kullanmama rağmen çok oy almasına şaşırdım. Çünkü pek iyi bir şarkı değil aslında başka grupta olsa oy vermezdim. :D

Pretty Girls kadrodan kurtarıyor.:F Birazda enerjik olunca iş yapmış.:D

Drake çok kötü almış burada.:( En favori şarkımdı oysaki.ss

Bir sonra ki tur çok zorlu olacak. Oluşan gruplar benim bile zorluyor.:Z Çok çetin geçecek zaten çıkan şarkılar hep iyi.:D
grup sayısını çoğalt her gruba bir erkek şarkıcı bir bayan şarkıcı koy :) erkek şarkıcının olduğu kliptede sadece kaktüs resmi olsun :) bu şekilde kızların hepsi üst tura geçmiş olur :)

Britney Spears, Iggy Azalea | Pretty Girls
Pitbull | Fun ft. Chris Brown

Erkek şarkıcılar kadın şarkıcılar arasında vasat kalmış bu etkinlikte. :)

Pitbull | Fun ft. Chris Brown
Fifth Harmony | Worth It ft. Kid Ink
Charlie Puth | Marvin Gaye ft. Meghan Trainor

Şuan üstünüm ama hala.:A Başlangıç konusunda 3 katınım. Ara konularda da başa baş sayılır.:A
Ben hitlere bakmıyorum çünkü oy toplamak için senin gibi çene yapmaya ihtiyacım yok. :A

26 oy almış şarkım var, 2 günde daha da artabilir, başarıyı verilen oy sayısıyla kıyaslamak daha mantıklı olur. :A

güneşin kızları haftaya bitiyor ucu açık seti durdurulmuş

@xemrexxx düşünsün.:A Zaten anketlere oy vermiyor.ss

Ben hitlere bakmıyorum çünkü oy toplamak için senin gibi çene yapmaya ihtiyacım yok. :A

26 oy almış şarkım var, 2 günde daha da artabilir, başarıyı verilen oy sayısıyla kıyaslamak daha mantıklı olur. :A

Big big big konuş sen yine.ss
Yabancı dinlemiyor köfteler. Benim de vardı 25 oy almış şarkım.:Z

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...