Keith Long
Favori Üye
aç haberi bence çekim durdurulmuş 37 nin başında@xemrexxx düşünsün. Zaten anketlere oy vermiyor.ss
Big big big konuş sen yine.ss
Yabancı dinlemiyor köfteler. Benim de vardı 25 oy almış şarkım.
aç haberi bence çekim durdurulmuş 37 nin başında@xemrexxx düşünsün. Zaten anketlere oy vermiyor.ss
Sen konuşturuyorsun napayım başından beri benimle rekabet içine giren sensin.@xemrexxx düşünsün. Zaten anketlere oy vermiyor.ss
Sen konuşturuyorsun napayım başından beri benimle rekabet içine giren sensin.
Dur bir bakayım var mı gerçekten O 26'yı 30 yapmayı planlıyorum.
aç haberi bence çekim durdurulmuş 37 nin başında
kaynak dizimedyaİlk 4 gurup hep 20+'ydı. Galiba Hello şarkısı 25 olmuştu.
Kaynak göster açalım.
Yok 24 olmuş. Ama devamı gelmemiş o katılımın.İlk 4 gurup hep 20+'ydı. Galiba Hello şarkısı 25 olmuştu.
Kaynak göster açalım.
oda isteğinden banlanmadı fazla siyasete girdi Nisanda dönecek ama ben 1 yılı duyunca dizimedyadan çok fazla olmuş resmenBanlı üyeyi kaynak mi göstereyim.
Yok 24 olmuş. Ama devamı gelmemiş o katılımın.
oda isteğinden banlanmadı fazla siyasete girdi Nisanda dönecek ama ben 1 yılı duyunca dizimedyadan çok fazla olmuş resmen
kim onu 1 yıl banladı öyle kesin yakamoz-AsidirMuhteşem bir rakam. O ankete 26 kişi katılmış. Güzel bir sonuç. Senin bu forumda 50 yapmandan bile daha başarılı bir sonuç.
Gelsin bakalım.
kim onu 1 yıl banladı öyle kesin yakamoz-Asidir
@Çiğdem- beni gebertsin sonra. Çiğdem'i tutacaksan olur.
ayyy hep kadınlar var zaten ve 4 kişi çıksın var mecburen oy veriyorum dahada suyunu çıakrmayın bence@Çiğdem- artık kızları destekliyor baktı nasıl olsa kendisinin bulduğu erkeklerde kız gibi en iyisimi kızlara destek olalım diyordur
ayyy hep kadınlar var zaten ve 4 kişi çıksın var mecburen oy veriyorum dahada suyunu çıakrmayın bence
hahaha bulduğum erkeklerin kız gibi çıktığıda doğru ama malesef
ayyy hep kadınlar var zaten ve 4 kişi çıksın var mecburen oy veriyorum dahada suyunu çıakrmayın bence
hahaha bulduğum erkeklerin kız gibi çıktığıda doğru ama malesef