My Pleasure
My Pleasure
İşletmek için en iyi zaman dilimi ayda yılda bir girmekingilizceye hakim olsak kızın ıcığını cıcığını çıkarırım ama işte araştıramıyoruz ayrıntılı olarak
o yüzden ne bulursask bahtımıa artıkyinede @xemrexxx nin işi olduğunu sanmam ya böyle bir kız var ya da twitetrda emreyi işleten biri yoksa bizi işletmek için onca çabaya girmez ayda yılda bir konuşuyor zaten forumda
söyle o zaman chrome dan oy kullansınsenin ingilizcen iyi
Sabahat Voting does not apply, Tapatalk no votes.My Pleasurei already told about this song in my previous replies but i wasn't know you want an isolated reply for it [emoji12] [emoji23]
KullandımRihanna tipe göre bin basar bee hepsine.ss sinir geldi şuan tepemdem.ss
@ozgur2113 oyunu Rihanna dışında birine zinhar verme.
So it means you have to vote it from chrome?Sabahat Voting does not apply, Tapatalk no votes.Chrome 'den votes
aslında haklı olabilirsin gülağa hep bu saatte forumda olur şimdi kayıp ortalarda yokİşletmek için en iyi zaman dilimi ayda yılda bir girmekyoksa adam kendi hesabına giriş yapamıcak
Yes.So it means you have to vote it from chrome?
Yes.Votes will be available at that time.
Riri'ye verim oyumu.
Bilmiyorum yeri gelmişken fikirlerimi söylim dedim. Her gördüğümde de senle konuşuyor. @xemrexxx de seninle hep kızlar üzerinden muhabbete girdiği için... neysa cok şeyler geliyor aklıma. Umalım da senin için temiz çıksın ben fesat olayım
Bilmiyorum yeri gelmişken fikirlerimi söylim dedim. Her gördüğümde de senle konuşuyor. @xemrexxx de seninle hep kızlar üzerinden muhabbete girdiği için... neysa cok şeyler geliyor aklıma. Umalım da senin için temiz çıksın ben fesat olayımaslında haklı olabilirsin gülağa hep bu saatte forumda olur şimdi kayıp ortalarda yok)
sabahat ın oyunu ekle ankete
sabahat ın oyunu ekle ankete
Kendisi Chrome girip kullansın.
chrome u yokmuş zorla chrome şartmı? kendisi burda söyledi işte oyumu eva simons a veriyorum dedi kırk kişi şahit kızın eva ya oy verdiğine sen niye mırın kırın ediyon
hangi arkadaşın öyle bir beyanda bulundu @sariterlik mi ?Sadece anket sistemi geçerli. Başka türlüsü geçersizAyrıca benimde arkadaşlarım bende BBHMM'ye.veriyorum diyor burada ama.ben kabul etmiyorum. Sadece anket geçerli.
@Titanium 'un dediği gibi troll hesaptır bence de. @xemrexxx 'nin icadı oldugu belli sen de fazla takılma. Pakistanlılar ingilizce bildiği için xemrexxx bu karekteri yaratmış. Ruşça bilse az çok kemkum edebilse rusyadan bi karekter yaratırdı my'yi överditrollere gelme destere ingilizce bilmiyorum de geç!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?