burda artık çekimser değilsin dosi bizdensinİşte beklediğim bildiğim bir final ama kime oy vereceğim hakkında çok tereddütlüyüm. Birisi bana göre kaliteli, diğerininde sanki şarkıları bir tık daha hitap ediyor. Zaman çok zaten. Iki grubunda şarkılarını dinleye dinleye bir karara varırım.
Tahmin yürüteceksem Seksendört alır gibi. Bir önceki turda daha fazla oy almış.
Beni iyi tanıyorsun destereşuan karasızım ve belki çekimser kalırım
Ya siz bunları yazarken az yukarılara baksaydınız oyumun kimin olduğu belliydi
Aslında ben son gün oylayacaktım ama acil Almanya'ya gittiğim için oy verip gittim ve şansa ben oy verince eşitliği bozup Seksendört grubunun 12-11 öne geçmesini sağlamışım. Sonra baya fark atmışlar 😱
@S.G.A.T. emeğine sağlık. Bana zamanında grup eşleşmesi için danışmadığın için teşskkürlerbu grupların önceki turda eşleşmesi hele de ben vesile olsaydım yüreğimi acıtırdı
hemde ezici farkla almış galibiyeti seksendört helal olsunnasıl geçtiler Duman'ı ya hala aklım almıyorRezillik.
maNga kazansın. En azından maNga kazandı diyelim.
rihannaya verdiğim oyların br hatrı varsa seksendört dersin tarafsız kalmak kötülerin olduğu ortamda kötülerden yana taraf tutmakla eşdeğerdirDuman ve MFÖ efsanelerine yazık oldu..
Manga nedir yaa iğrenç. 84 çok iyi değil. Model olsa daha iyiydi. 84 derdim ama oy vermeyeceğim.
bence öyle bişey yapYarı finali geçenler finale çıktı zaten
Fanatizme esir olmak istemiyorum@destere nin ağzına laf vermeyeyim diye düşünüyorumSonuç olarak Seksendört elense yapmazdım öyle bir şey
Duman nasıl elenir yaSeksendört dedim.
rihannaya verdiğim oyların br hatrı varsa seksendört dersin tarafsız kalmak kötülerin olduğu ortamda kötülerden yana taraf tutmakla eşdeğerdir
bence öyle bişey yap
bakalım teneke kupayı tumanmı alacak mfö mü?ama ordada kaybederse durumun vahim
bal gibide elenir adalet yerini bulmuşburda seksendört demen ise harika
bende anlamadım bir tuhaflık var bu işteO grupta kadın yok sen niye mücadele ediyorsun.
bende anlamadım bir tuhaflık var bu işteama sanırım hala tepsiye yapılanları unutmadığım içindir bu mücadelem sende katıl bize
seksendört diyeceksinManga diyeyim o zaman
seksendört diyeceksinlafı neresinden anladın anlaamdım seksendördü desteklemen lazım
@S.G.A.T. destekliyor mandayıPardon o zaman. Mangayı destekleyenler kim?
@Çiğdem- seksendörtlü , @Tolstoyevski bethovenin 48. senfonisini destekliyorMasacre ve tolstoyovski kimi destekliyor birde Çiğdem?
@Çiğdem- seksendörtlü , @Tolstoyevski bethovenin 48. senfonisini destekliyor@MasacRE- büyük ihtimal mandayı destekliyordur lanet olası şey zaten hiç bana faydası dokunmadı bugüne kadar
harikasın, bilsem bu kadar kolay olacağını başta @MasacRE- yi kalaylardımMasacre onu destekliyorsa 84 diyorum..
harikasın, bilsem bu kadar kolay olacağını başta @MasacRE- yi kalaylardımhiç bu kadar dil dökmemiş olurduk
Aserat ve diğeri ince çizgim onlar ne yaparsa tersini yapacağım.
Yanlış kişiden oy topluyorsun, ben verdim zaten 84'e.dur biraz daha oy toplayayım
@Yiğitt seksendördü desteklersen senin parlaklara kalp atacağım
senin lobi faaliyetlerin güçlüdür, tanıdık konu komşu ikna edeceğin kim varsa topla mandayı safdışı bırakalım
şansa bak etiketlediklerim seksendörtlü çıktıYanlış kişiden oy topluyorsun, ben verdim zaten 84'e.
Manga dedim
şansa bak etiketlediklerim seksendörtlü çıktı
dur @tolgab a yetişeyimtolgab nasılsın görmeyeli, seksendört gurubuna desteklerini bekliyoruz
Yanlış kişiden oy topluyorsun, ben verdim zaten 84'e.
Masacre onu destekliyorsa 84 diyorum..
2 oy gerideyiz içinizden ruh çağırmayı bilen varsa ölmüş Özgürün ruhunu çaüıralımda gelip oy atsın MS de Seksendört ile yarışıyordu@Çiğdem- seksendörtlü , @Tolstoyevski bethovenin 48. senfonisini destekliyor@MasacRE- büyük ihtimal mandayı destekliyordur lanet olası şey zaten hiç bana faydası dokunmadı bugüne kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?